Працював в 1 компанії   31 рік 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Parc des Eaux Vives, La Perle du Lac, Hotel Royal Windsor, Галуаз Майамі, Галуаз Колумбус, New York Club A

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

31 рік 7 місяців

02.1994 - 08.2025

Створення унікальних та незабутніх страв та меню ,що поєднують традиції та інновації . Які деально підійдуть до концепції вашого закладу. Управління великими командами кухарів ,та персоналу (до 150 осіб), забезпечення бездоганного процесу виробництва та якості страв. Розробка та оптимізація меню, з урахуванням сезонності, попиту, локальних інгредієнтів та специфіки закладу. Навчання персоналу: технік приготування, етика обслуговування(офіціанти)-, надання рекомендацій клієнтам. Забезпечення відповідності технологічним картам, калькуляціям та мінімізація витрат.

Ключова інформація

Приготування страв, які вражають своїми смаковими якостями, та візуальним виглядом. Поєднавши технології традиційної кухні та молекулярної . Зараз це тренд у Мішеліні.Та у тих ,хто прагне отримати зірку .

Навчався в 1 закладі

Le Cordon Bleu, Нью-Йорк Шеф-кухар, бренд-шеф, технолог, дієтолог. 1998 — 2003 (5 років)

Світова улинарія ,та,дієтологія.Технологіі приготування страв та соусів.

2003

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Польська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Troubleshooters

1998

Спеціалізація Troubleshooters для ресторанного, готельного та харчового бізнесу. (США Нью-Йорк)

Troubleshooters

1998

Спеціалізація Troubleshooters для ресторанного, готельного та харчового бізнесу (США).Дістаю любий заклад ,з кулінарної скрути .Навіть ,коли всі вже звільнені,і клієнтів вже немає .В моей голові, повноцінних 9 кухонь світу.Страв ,які вже підкорили світ,та отримали зірку Мішелін.І що дуже важливо ,ціх страв ,соусів немає в інтернеті.Тоб то ,ви можете перші в Україні іх мати .Також роблю активну рекламу з анімацією,голосом ,на яку приходять як старі клієнти ,так і нові .Но головне ,це смачне , красиве меню страв ,якіх немає в жодному закладі України ,та Европи.Тоб то любому відвідувачу ,буде дуже цікаво з'їсти страви ,якіх ще не чув ,не бачив,не коштував.

Додаткова інформація

про себе

В2005 році ,був обраний ліпшим шеф-кухарем Лазурного узбережжя,та був обран кормити родину Короля Монако ,під яку вигадав страви ,поеднуючі технології різних кухонь світу. У 2007 отримав найвийщю кулінарну нагороду шеф кухаря Golden truffle .У 2013 році завершив європейську кар'єру та переїхав працювати і жити в США в Нью Йорк, де продовжив свій розвиток у кулінарній індустрії.Перелітав більш 15 штатів ,в пошуках справжніх страв і спецій Каджунів, Креолів,племен Черрокі , ,які жили в штатах Тексіс ( в Україні це Техас:),Луізіана, Оклахома , Сев.Кароліна та інші штати ,де живе оригінальна , ідентична , американська кухня.І це не бургери з нагетсами ,та чізкейком:)
Автор статей ,для американських та європейських кулінарних видань, де ділюсь досвідом, інсайтами та новинами кулінарного світу.
Розробляю ідентичні меню , обраних кухонь ,для українських та європейських ресторанів, харчових підприємств ,що оптимізовані для локальних інгредієнтів та культурних особливостей.
Готовий до переїзду в будь яке місто України чи Європи, для покращення якості обслуговування та розвитку ресторанного бізнесу.
P.S.
Моя мета — змінити кулінарний ландшафт України , створюючи нові тренди в меню, шлях ресторанів ,до чогось вищого. Розвиваючи ресторани кафе, та харчові підприємства, підвищуючи їх рівень, та залучаючи нових клієнтів через інновації в кожній страві.
Буду радий поділитися своїм досвідом !
P.S. Як комусь тяжко, ,і ви розумієте ,що ваше дітище потрохи вмирає , зовіть , витягую з любой кулінарній скрути ! А це: нове незвичне яскраве , смачне меню ідентичних страв обраної вами кухні ,яких ви не побачите в своєму місті, Україні,і навіть в інтернеті. Та рекламу ,веселу ,та смачну.
P.S У США є дуже гарна приказка.
"Тлумачний вибір приходить з досвідом, до нього приводить безглуздий вибір"
Але бачу ,що в Україні як в приказки,дивлюся в книгу,бачу фігу.То я про своє резюме,і про тих хто його переглядає по 20 разів,і толку нуль.І беруть самозванця ,і знов все по старому колу .Жах.
P.S підтримую формат проектної роботи ,від А ,до Я.
А). За потреби ребрендинг закладу.
Б) Нове красиве ,смачне меню з ідентичностью обраної кухні.
В)Інтерактивна реклама , кричаща ,що ви оновилися і меню також.Меню зі стравами,які вже отримали в світі зірку Мішелін.
Г)Написання правильних калькуляційніх карт ,та зрозумілих технологічних.
Д)Навчання кухарів від А до Я.
Ж) В загалі ,готов працювати на результат ,а результат для мене ,це не середній чек на 20 грн. більше .А шлях до зірки иМішелін.Це є результатом! Мішелін - це рівень,де б не був ваш заклад ,і все одно яку він має форму : маленьке кафе ,елітний ресторан ,або просто доставка їжі ,або виробництво кулінарних смаколиків.Мені все одно ,якій розмір має ваша кухня ! І зараз ви всі скажете ,де ми ,а де зірка Мішелін? Я вам відповім ! Інспектори Мішелін ,були неоднарозово в Україні ,навіть під час війни , щоб вручити зірку. Но на жаль ,таких немає закладів в Україні ! Все вкрадене з інтернету , немає ідентичності кухонь - за що давати ,за те що вкрал ваш шеХв ,або з ютуба ,або с рашенфуд? За те максимум можуть дати підсрачник :) Вибачте ,накіпіло і підгоріло вже.
-----------------------------------------------
У 2013 році завершив європейську кар'єру та переїхав працювати і жити в США в Нью Йорк, де продовжив свій розвиток у кулінарній індустрії.
Автор статей ,для американських та європейських кулінарних видань, де ділюсь досвідом, інсайтами та новинами кулінарного світу.
Розробляю спеціальні орігінальні,ідентичні меню, для українських та європейських ресторанів що оптимізовані для локальних інгредієнтів та культурних особливостей.
Готовий до переїзду в будь-яке місто України чи Європи для покращення якості обслуговування та розвитку ресторанного бізнесу.
P.S.
Моя мета — змінити кулінарний ландшафт України , створюючи нові тренди в меню, розвиваючи ресторани, підвищуючи їх рівень та залучаючи нових клієнтів через інновації в кожній страві. Я готовий до нових викликів і радий поділитися своїм досвідом!
Усім хто прочитав ,та дочітав до кінця - Мирного неба над головою.

Sergio

Шеф кухарь,Бренд шеф.

Київ

40 000 грн

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 17 годин тому