Работала в 7 компаниях 9 лет 3 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Банки
Директор ресторану
YOKI
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
02.2024 - 10.2024
Організація діяльності усіх підрозділів ресторану зі штатом 40 осіб (кухня, сервіс, бар, кальяни, клінінг, офіс):
1. Фінансове планування звітного періоду (місяць) та контроль виконання запланованих показників, спрямованих на збільшення чистого прибутку (особливо food cost, labor cost, оборотність складу, середній чек та трафіковість гостей); фіксація та контроль усіх витрат ресторану; формування фінального звіту та захист фактичних показників поперенього періоду.
2. Персонал: підбір ТОП-менедженту та особисте наставництво та введення в посаду; прийом атестації у всіх співробітників, як закінчення стажувального періоду; розробка та впроадження системи перезентації страв та напоїв з нахилом на походження страв та напоїв; проведення кваліфікаційний атистацій для підвищення професійної категорії співробітників; навчання ТОП-менеджерів використання автоматизованого обліку для аналізу фінансових показників.
3. Розвиток та реклама: розробка та узгодження маркетингової стратегії ресторану; введення нового меню (розробка ТК, удосконалення подачі та назв страв та напоїв); організація тематичних івентів; робота з неординармими запитами від гостей на їх святкування; рекламні колаборації з постійними партнерами.
Керівник ресторану
ресторан Noa
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
02.2022 - 02.2024
Складання ступеневих графік працівників на основі аналізу трафіковості гостей.
Замовлення продукції враховуючи показник оборотності товару.
Контроль часу видачі страв та аналіз видачі замовлень на доставку та комунікація з різними сервісами доставки.
Визначення фінансової та не фінансової мотивації для штатних працівників. Контроль виконання усіх норм НАССР, пожежної та норм безпеки праці та щомісячне проходження аудитів в даних трьох напрямках.
Контроль ведення касової дисципліни.
Проведення тренінгів по розвитку офіціантів усієї мережі: розробка стандартів видачі та прещентації страв, складання навчальних матеріалів.
Наставник при введенні в посаду працівників керівних посад усього напрямку мережі.
Брала активну участь у формуванні навчальних матеріалів для топ-менеджменту компанії та прописувала стратегії та етапи навчання лінійного персоналу.
Менеджер ресторана
36По
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
02.2021 - 02.2022
Контроль роботи усіх підрозділів ресторану (штат 50-60 осіб), ведення робочої зміни та здача щоденної звітності. Організація та супровід бенкетів, ділових зустрічей та прийомів ВІП гостей. Складання ступінчатих графіків роботи персоналу відповідно до затвердженого ФЗП. Організація арт-життя ресторану (музичний супровід, вечірки, тематичні святкування). Навчання персоналу та супровід в продовж періоду стажування, проведення переатестацій та контроль знань діючого персоналу.
Администратор ресторана
Хінкальня Форум
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
09.2019 - 10.2020
Заступник директора
Ресторан Три Оскари
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
07.2017 - 08.2018
Адміністратор залу караоке
ресторан Мафія
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
01.2016 - 10.2016
фахівець альтернативних каналів продажів, адміністратор відділення
Дельта Банк
Банки
2 года 3 месяца
07.2013 - 10.2015
Ключевая информация
Училась в 1 заведении
Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім.Лесі Українки
Бухгалтерський облік
Луцьк, 2013
Владеет языками
Английский
средний
Польский
базовый
Русский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Робота з запереченнями
1С бухгалтерія
Навчальний курс, що складався з теоритичної та практичної частини, що стосувались бухгалтерського обліку, а саме "Використання сучасних інформаційних технологій". Курси були пройдені по розробленій системі "Українського львівського інституту бізнесу та інформатики".
Виявлення потреб та техніка продажів
Дополнительная информация
Особисті досягнення
- Вхожу до Міжнародного Союзу Козацьких Сил України зі званням молодший сержант;
- Учасник V i VI міжнародної конференцій «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки»;
- Переможець другого сезону всеукраїнського конкурсу «Талановиті кадри України 2012» від газети «Все про бухгалтерський облік»;
- Учасник Оксфордських дебатів 2012;
- Кращий студент СНУ імені Лесі Українки 2012 в номінації «Відмінник навчання»
- З 2007 року учасник змагань з КВК як на місцевому, так і регіональному рівнях
Особисті якості
- Комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з людьми;
- Активна життєва позиція;
- Характерна стійкість до стресів;
- Завжди досягаю поставленої мети.
Хоббі
- Кулінарія
- Подорожі
- Співи
Марія Іванівна
Марія Іванівна
Менеджер, директор ресторану
Львов
полная занятость
Обновлено 3 дня назад