Працювала в 7 компаніях   9 років 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Банки

Директор ресторану

YOKI

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

02.2024 - 10.2024

Віктриття ресторану після капітального ремонту та супровід та організація ремонтних робіт ресторану.
Організація діяльності усіх підрозділів ресторану зі штатом 40 осіб (кухня, сервіс, бар, кальяни, клінінг, офіс):
1. Фінансове планування звітного періоду (місяць) та контроль виконання запланованих показників, спрямованих на збільшення чистого прибутку (особливо food cost, labor cost, оборотність складу, середній чек та трафіковість гостей); фіксація та контроль усіх витрат ресторану; формування фінального звіту та захист фактичних показників поперенього періоду.
2. Персонал: підбір ТОП-менедженту та особисте наставництво та введення в посаду; прийом атестації у всіх співробітників, як закінчення стажувального періоду; розробка та впроадження системи перезентації страв та напоїв з нахилом на походження страв та напоїв; проведення кваліфікаційний атистацій для підвищення професійної категорії співробітників; навчання ТОП-менеджерів використання автоматизованого обліку для аналізу фінансових показників.
3. Розвиток та реклама: розробка та узгодження маркетингової стратегії ресторану; введення нового меню (розробка ТК, удосконалення подачі та назв страв та напоїв); організація тематичних івентів; робота з неординармими запитами від гостей на їх святкування; рекламні колаборації з постійними партнерами.

Керівник ресторану

ресторан Noa

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

02.2022 - 02.2024

Заберезпечення ефективності роботи усіх підрозділів ресторану (штат 50 осіб). Планування та виконання контрольованих витрат закладу точково по статтях витрат(food cost, labor cost, господарські витрати і т.п) для досягнення поставленої фінансової цілі (згідно з сформованого мною бюджету та 1 місяць).
Складання ступеневих графік працівників на основі аналізу трафіковості гостей.
Замовлення продукції враховуючи показник оборотності товару.
Контроль часу видачі страв та аналіз видачі замовлень на доставку та комунікація з різними сервісами доставки.
Визначення фінансової та не фінансової мотивації для штатних працівників. Контроль виконання усіх норм НАССР, пожежної та норм безпеки праці та щомісячне проходження аудитів в даних трьох напрямках.
Контроль ведення касової дисципліни.
Проведення тренінгів по розвитку офіціантів усієї мережі: розробка стандартів видачі та прещентації страв, складання навчальних матеріалів.
Наставник при введенні в посаду працівників керівних посад усього напрямку мережі.
Брала активну участь у формуванні навчальних матеріалів для топ-менеджменту компанії та прописувала стратегії та етапи навчання лінійного персоналу.

Менеджер ресторана

36По

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

02.2021 - 02.2022


Контроль роботи усіх підрозділів ресторану (штат 50-60 осіб), ведення робочої зміни та здача щоденної звітності. Організація та супровід бенкетів, ділових зустрічей та прийомів ВІП гостей. Складання ступінчатих графіків роботи персоналу відповідно до затвердженого ФЗП. Організація арт-життя ресторану (музичний супровід, вечірки, тематичні святкування). Навчання персоналу та супровід в продовж періоду стажування, проведення переатестацій та контроль знань діючого персоналу.

Администратор ресторана

Хінкальня Форум

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

09.2019 - 10.2020

Навчання та адаптація персоналу при прийомі на роботу. Навчання та проведення тренінгів по барній групі товарів, методах продажу та робота з запереченнями. Контроль роботи залу: складання позмінного графіку, дотримання стандартів зовнішнього вигляду, обслуговування, забезпечення командою виконання планів продажів, контроль якості виданих страв. Замовлення продукції бару та розхідних матеріалів, брендованої продукції. Контроль роботи кухні: наявності страв та потрібних заготовок, дегустація страв кожного ранку на смакові властивості, дотримання ХАСП. Ведення касової дисципліни. Прийом товару та розрахунок з постачальниками. Проведення інвентаризації продуктів бару, посуду та інвентарю.

Заступник директора

Ресторан Три Оскари

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

07.2017 - 08.2018

Адміністратор залу караоке

ресторан Мафія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

01.2016 - 10.2016

Адміністративні обов'язки: розсадка гостей які прийшли та по резервації, обілечування відвідувачів, підтримка порядку в залі, контроль роботи офіціантів та звукорежисера; Ведуча-вокаліст: ведення тематичний вечорів, розважальна програма для гостей, виконання пісень на замовлення, проведення конкурсів, проведення дитячий свят.

фахівець альтернативних каналів продажів, адміністратор відділення

Дельта Банк

Банки

2 роки 3 місяці

07.2013 - 10.2015

Оформлення різного роду банківський продуктів (депозити, кредити, страхування, одержання соціальний виплат, електронні гаманці), пошук новий клієнтів та обслуговування поточний. Адміністративні обов'язки: складання графіку роботи, створення заявок на оплату послуг, яким користувалось приміщення (інтернет, охорона, комунальні, інкасація).

Ключова інформація

Достатні теоретичні знання в сфері бухгалтерського обліку та оподаткування;Вільно володію комп'ютерними програмами: MS Offise, «1С: Бухгалтерія 8.2», «Lotus», «Виконавець», CRM.Вміння працювати з людьми у будь якого роду ситуаціях.Володію ораторськими та вокальними здібностями.

Навчалась в 1 закладі

Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім.Лесі Українки

Бухгалтерський облік

Луцьк, 2013

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Робота з запереченнями

м. Львів, 2016

1С бухгалтерія

Львів, 2015

Навчальний курс, що складався з теоритичної та практичної частини, що стосувались бухгалтерського обліку, а саме "Використання сучасних інформаційних технологій". Курси були пройдені по розробленій системі "Українського львівського інституту бізнесу та інформатики".

Виявлення потреб та техніка продажів

Луцьк, 2015

Додаткова інформація

Особисті досягнення

  • Вхожу до Міжнародного Союзу Козацьких Сил України зі званням молодший сержант;
  • Учасник V i VI міжнародної конференцій «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки»;
  • Переможець другого сезону всеукраїнського конкурсу «Талановиті кадри України 2012» від газети «Все про бухгалтерський облік»;
  • Учасник Оксфордських дебатів 2012;
  • Кращий студент СНУ імені Лесі Українки 2012 в номінації «Відмінник навчання»
  • З 2007 року учасник змагань з КВК як на місцевому, так і регіональному рівнях

Особисті якості

  • Комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з людьми;
  • Активна життєва позиція;
  • Характерна стійкість до стресів;
  • Завжди досягаю поставленої мети.

Хоббі

  1. Кулінарія
  2. Подорожі
  3. Співи

Марія Іванівна

Директор ресторану, операційний директор мережі

Львів

30 років

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому