Работал в 10 компаниях 14 лет 3 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
КЕРІВНИК РЕСТОРАННОЇ СЛУЖБИ
CITYHOTEL
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 8 месяцев
04.2021 - 12.2022
Керував операційною діяльністю департаменту їжі та напоїв в готелі CityHotel.
•Сформував річний бюджет, з виходом на рекордні показники по прибутку на кінець календарного року. Прогноз на 90-95% співпадав з фінальними показниками.
•Запустив роботу Лоббі Бару. Проект був заморожений після пандемії COVID-19
•Оптимізував та систематизував робочі процеси у департаменті, що дозволило підвищити рейтинг серед конкурентів.
•Реорганізував та оптимізував меню ресторану ( а-ля-карт, бар та винна кімната). Застосовувався постійний контроль затрат (середній відсоток становив 25-30%) та продаж продукції.
•Проводив переговори до залучення постачальників для маркетингової співпраці, з додатковими інвестиціями в розвиток ресторану.
•Організував та оптимізував роботу конференц сервісу. Проводив бенкети різного типу складності.
•Разом з холдингом запустив новий проєкт. Було відкрито новий ресторан сімейного типу з літньою терасою на 120 посадкових місць.
•Тісно співпрацював з відділом маркетингу для просування продукту департаменту.
Керуючий кафе
IDEALIST COFFEE
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 месяца
09.2020 - 11.2020
Підготовка закладу до відкриття:
- Набір персоналу
- Закупівля обладнання
- Підписання договорів з постачальниками
- Формування фінансових прогнозів та місячних бюджетів
- Налагодження процесів обслуговування
МЕНЕДЖЕР БАРІВ ТА РЕСТОРАНІВ
Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 5 месяцев
01.2018 - 06.2020
Керував роботою 3 відділів та командою з 21 чоловіка: Bar on 8 (бар на 26 місць із літньою терасою на 78 місць), Lobby Lounge (56 місць) та Regency Club. Відповідав за діяльність F&B департаменту у вихідні та святкові дні.
•Сформував річний бюджет барів та досяг підвищення прибутковості на 2,5%; скоротив щорічні витрати на 3%.
•Вдосконалив меню напоїв, оптимізував склад та впровадив контроль за технологічними процесами, що сприяло зниженню середньорічних затрат на напої на 2%.
•Інтегрував техніки тренінгу з Культури продажів, що сприяло підвищенню середнього чеку на 6% та максимізації чистих прибутків барів на 1 млн грн за рік.
•Першим серед готелів Києва запустив цифрове меню під час COVID-19, та забезпечив постійну кількість відвідувачів у період пандемії.
•Проводив щорічні переговори з постачальниками щодо кращих товарів та цін; співпрацював зі спонсорами та координував маркетингові бюджети до 0,5 млн грн.
•Прогнозував капітальні витрати та планував завчасні дії (оновлення дисплею бару та меблів, придбання холодильного та електронного обладнання тощо).
•Оптимізував робочі процеси та штатний розпис, що сприяло покращенню показників задоволеності гостей на 23% за 12 місяців.
•Скоротив плинність кадрів на 40% протягом 2 років: був ментором 3 менеджерів, керували 6 барменами у модернізації барів, навчав та надихав 6 офіціантів для якісного обслуговування, наймав та адаптував нових членів команди.
•Забезпечив своєчасний зворотній зв’язок з усіма членами команди та ініціював належні рішення, що допомогло утримати задоволеність персоналу на рівні 88% протягом 24 місяців.
•Приймав офіційну делегацію UEFA під час фіналу Ліги чемпіонів 2018 року.
Менеджер ресторану
InterContinental Hotels Group
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 месяцев
02.2017 - 01.2018
Очолював ресторан Comme il Faut (французький ресторан на 80 місць з літньою терасою), контролював Lobby Lounge Bar (70 місць).
•Працював над розробкою маркетингового плану ресторану, який сприяв збільшенню його доходу на 15%.
•Ініціював створення сезонних food pairing меню, що стимулювало зростання доходів ресторану в період вечері на 25% за рік (рожеві вина, дичина, коравін).
•Організовував спеціальні заходи, приватні вечері та індивідуальні вечірки для знаменитостей (Dior, Veuve Clicquot, Macallan тощо); розробляв P&L подій.
•Проводив щорічні переговори з постачальниками напоїв щодо найкращих умови контрактів, адміністрував маркетингові бюджети до 1 млн грн.
•Розробив та впровадив новий дизайн уніформи для персоналу ресторану; координував оновлення сервіровки та столового текстилю ресторану і сезонного декору.
АСИСТЕНТ МЕНЕДЖЕРА РЕСТОРАНУ
InterContinental Hotels Group
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
03.2016 - 03.2017
Керував рестораном високої кухні Comme il Faut: команда з 10 чоловік.
•Запустив мотиваційну програму розвитку персоналу, яка сприяла підвищенню задоволеності працівників з 87,5% до 100% за 6 місяців.
•Керував вечерею глобальної акції Good France в ресторані Comme il Faut, яка була відзначена Посольством Франції в Україні.
•Координував реконструкцію приватної зони ресторану, яка сприяла привабленню знаменитостей; співпрацював з власниками.
АСИСТЕНТ МЕНЕДЖЕРА РЕСТОРАНУ
Fairmont Grand Hotel Kyiv
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 6 месяцев
08.2014 - 02.2016
Виконував обов'язки менеджера ресторану The Strand Grill, барів Vintage Cocktail Bar, Champagne Bar Grand Cru та служби обслуговування в номері: команда з 20 чоловік.
•Адаптував меню напоїв (вина, міцний алкоголь та коктейлі), що стимулювало зростання прибутковості на 15%.
•Реструктурував стандарти та процедури роботи з міні-барами, що сприяло зменшенню затрат на продукцію на 25% протягом першого місяця.
•Проводив щомісячні тренінги з сервісу (техніки продажів, послідовність сервісу, знання продукту та ін.) для 18 працівників.
•Проводив ексклюзивні приватні заходи (Фестиваль зірок Michelin, концерт Тіни Кароль у VOGUE Cafe тощо).
СУПЕРВАЙЗЕР РЕСТОРАНУ
Fairmont Grand Hotel Kyiv
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
05.2012 - 07.2014
•Приймав офіційного спонсора Євро-2012 компанію Coca-Cola.
•Працював зі скаргами; готував графіки роботи та табелі.
•Контролював склад та інвентаризацію; працював з касою.
БАРМЕН ЛОББІ БАРУ & БАРМЕН BAR ON 8
Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
02.2010 - 04.2012
•Виконував обов’язки головного бармена у Bar on 8 протягом 1 року.
ОФІЦІАНТ БАНКЕТНОЇ СЛУЖБИ
Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 4 месяца
09.2008 - 01.2010
•Відповідальний за обслуговування високопоставлених гостей.
ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ ТА КОНФЕРЕНЦІЙ (1100 МІСЦЬ)
MARRIOTT HILTON HEAD RESORT & SPA
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
04.2008 - 07.2008
• Програма Work & Travel. Крос-тренінг у інженерному департаменті.
Ключевая информация
F&B директор з 14-річним досвідом роботи в міжнародних 5-зіркових готелях. Я допомагаю компаніям будувати теплі стосунки та налагоджувати тісну співпрацю з клієнтами та колегами, створюючи позитивний досвід.
Учился в 1 заведении
Національний авіаційний університет
Факультет Систем Управления
Киев, 2011
Владеет языками
Английский
выше среднего
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Польский
средний
Русский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Leading Program (Leadership Curriculum) от Hyatt
CTH Level 4 Diploma in Hospitality Leadership (QCF)
Leading Others
Accelerated Leadership Development Programs
Leadership Fundamentals от IHG: Модуль 1: Leadership Behaviors
Problem Handling от IHG
Дополнительная информация
Компьютерные навыки
1C, iScala, Opera, Micros, Hyperion, RMC/My Micros, My Time / I-Schedule, Microsoft Office 365
Водительское удостоверение
Категории В,С
Роман Владимирович
Роман Владимирович
Керуючий рестораном
Киев
Готов переехать: Львов, Винница, Луцк, Буковель
Активно ищет работу
полная занятость, проектная работа
Обновлено 3 недели назад