Работал в 3 компаниях 6 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, FMCG
Керівник ресторану
Ala minute
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 3 месяца
06.2018 - 09.2022
• ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ ВИКОНАННЯ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ РЕСТОРАНУ;
• ШУКАТИ НОВІ ШЛЯХИ ЗБІЛЬШЕННЯ ПРОДАЖІВ;
• ПІДТРИМУВАТИ БЕЗПЕРЕБІЙНУ РОБОТУ РЕСТОРАНУ ОРГАНІЗОВУВАТИ РОБОТУ КОМАНДИ;
• СТВОРЮВАТИ ДЛЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ЗАТИШНУ АТМОСФЕРУ.
• ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ (КАСА, ЗВІТНІСТЬ, ШТРАФИ,ВИКОНАННЯ ПЛАНІВ).
• ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИТРАТИ ТА ПРИБУТКИ.
• ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ТОВАРУ ТА ОБЛАДНАННЯ.
• СТРАТЕГІЯ ТА ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ДЛЯ ЗРОСТАННЯ ЧИСТОГО ПРИБУТКУ.
• УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ (СТРАТЕГІЯ ПРОСУВАННЯ, АНАЛІЗ РОБОТИ)
РОБОТА З КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ.
• РОЗРОБКА СТАНДАРТІВ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ.
• ЗАКУПКА ПРОДУКТIВ.
• ПIДБIР ПЕРСОНАЛУ, ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІД, АДАПТАЦIЯ, НАВЧАННЯ, ОРГАНIЗАЦIЯ РОБОТИ, КОНТРОЛЬ РОБОТИ, СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ, ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ НОРМ.
• ШУКАТИ НОВІ ШЛЯХИ ЗБІЛЬШЕННЯ ПРОДАЖІВ;
• ПІДТРИМУВАТИ БЕЗПЕРЕБІЙНУ РОБОТУ РЕСТОРАНУ ОРГАНІЗОВУВАТИ РОБОТУ КОМАНДИ;
• СТВОРЮВАТИ ДЛЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ЗАТИШНУ АТМОСФЕРУ.
• ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ (КАСА, ЗВІТНІСТЬ, ШТРАФИ,ВИКОНАННЯ ПЛАНІВ).
• ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИТРАТИ ТА ПРИБУТКИ.
• ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ТОВАРУ ТА ОБЛАДНАННЯ.
• СТРАТЕГІЯ ТА ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ДЛЯ ЗРОСТАННЯ ЧИСТОГО ПРИБУТКУ.
• УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ (СТРАТЕГІЯ ПРОСУВАННЯ, АНАЛІЗ РОБОТИ)
РОБОТА З КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ.
• РОЗРОБКА СТАНДАРТІВ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ.
• ЗАКУПКА ПРОДУКТIВ.
• ПIДБIР ПЕРСОНАЛУ, ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІД, АДАПТАЦIЯ, НАВЧАННЯ, ОРГАНIЗАЦIЯ РОБОТИ, КОНТРОЛЬ РОБОТИ, СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ, ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ НОРМ.
Майстер карамельє
Майстерня карамелі
FMCG
1 год
02.2015 - 02.2016
• ВИГОТОВЛЕННЯ КАРАМЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ;
• ПРОВЕДЕННЯ ПОКАЗОВИХ МАЙСТЕР?КЛАСІВ;
• КОНСУЛЬТАЦІЯ ГОСТЕЙ ПО АСОРТИМЕНТУ У РАЗІ ВЕЛИКОЇ ЗАВАНТАЖЕНОСТІ ПРОДАВЦЯ
• ПРОВЕДЕННЯ ПОКАЗОВИХ МАЙСТЕР?КЛАСІВ;
• КОНСУЛЬТАЦІЯ ГОСТЕЙ ПО АСОРТИМЕНТУ У РАЗІ ВЕЛИКОЇ ЗАВАНТАЖЕНОСТІ ПРОДАВЦЯ
сушист
ЯПІ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 3 месяца
10.2013 - 01.2015
• ІНІЦІЮВАТИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ, НАЦІЛЕНИХ НА ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ КУХНІ РЕСТОРАНУ.< br >• БУТИ ОЗНАЙОМЛЕНИМ З ПРОЕКТАМИ РІШЕНЬ, ЩО ПРИЙМАЮТЬСЯ ВИЩИМ НАЧАЛЬСТВОМ;ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ПРОЦЕСІВ КУХНІ;< br >• НАВЧАННЯ КУХАРІВ, ПЛАНУВАННЯ І РОЗПОДІЛ ЗАВДАНЬ; < br >• КОНТРОЛЬ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ ПРИГОТУВАННЯ І ЯКІСТЮ СТРАВ; < br >• КОНТРОЛЬ І ПІДТРИМКА САНІТАРНИХ НОРМ;< br >• КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ВХІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ КОМПАНІЇ;< br >• ЗАМОВЛЕННЯ ТА ПРИЙОМ ТОВАРУ.
Ключевая информация
ПАКЕТ MS OFFICE, ПРОГРАМА 1С
Учился в 1 заведении
Українська академія друкарства
КОМП'ЮТЕРНО?ІНФОРМАЦІЙНІ ДРУКАРСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ
Львів, 2015
Назар Романович
Назар Романович
Менеджер ресторана
Львов
полная занятость
Обновлено 2 месяца назад