Работала в 6 компаниях   14 лет

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Услуги для населения - другое, FMCG, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Керуючий рестораном

115Kitchen&Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

06.2022 - 09.2023

  • Повний запуск проекту від 0 до відкриття.
  • Пошук та підбір персоналу різного рівня.
  • Формування цінової політики закладу.
  • Впровадження алгоритму взаємодії з постачальниками.
  • Розробка та впровадження маркетингові стратегії та PR закладу.
  • Побудова та підтримка стосунків з медіа, інфлюенсерами та блогерами задля впізнаваності бренду.
  • Моніторинг ринку та конкурентів.
  • Організація івентів різного рівня складності.
  • Організація служби доставки.
  • Послуги кейтерингу.
  • Смм та таргет продакшн (Instagram, Facebook).
  • Щоденна операційна робота.
  • Контроль дотримання стандартів HACCP.
  • Взаємодія з контролюючими органами.
  • Керівництво роботою ресторану
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Керуючий мережею закладів харчування

Mafia

Услуги для населения - другое

4 года 9 месяцев

06.2017 - 03.2022

  • Контроль та керування трьома ресторанами.
  • Дотримання алгоритмів роботи франшизи мережі Mafia.
  • Управління персоналом.
  • Контроль дотримання стандартів HACCP.
  • Фінансова звітність стосовно роботи ресторану згідно норм та правил франчайзингу.
  • Контроль та дотримання норм згідно технологічних карт.
  • Проведення інвентаризації ресторану.
  • Розвиток корпоративних норм та правил роботи в ресторані.
  • Пошук та підбір персоналу.
  • Стажування, атестація та ротація персоналу.
  • Співпраця з постачальниками франшизи.
  • Організація івентів та корпоративних заходів.
  • Контроль якості сервісу доставки згідно алгоритмів роботи ресторану.
  • Кейтеринг.
  • Внутрішній аудит ресторану.
  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Комерційний директор

    ТОВ "Дорога Здоров'я"

    FMCG

    1 год 7 месяцев

    06.2015 - 01.2017

    Директор рекламного агентства

    ТОВ "Hitech Advertisement"

    Реклама / Маркетинг / PR-услуги

    1 год 1 месяц

    08.2014 - 09.2015

    Керівник відділу по роботі з персоналом

    ТОВ "Hitech Advertisement"

    Реклама / Маркетинг / PR-услуги

    1 год 2 месяца

    06.2013 - 08.2014

    Персональний асистент

    ТОВ "Еліт"

    FMCG

    4 года 1 месяц

    02.2009 - 03.2013

    Училась в 1 заведении

    Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"

    Романо-Германська Філологія

    Ужгород, 2001

    Владеет языками

    Английский

    выше среднего

    Немецкий

    средний

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Рестопрактики

    Київ, 2018

    Менеджмент, Києво-Могилянська Бізнес Школа

    Київ, 2015

    Вероніка

    Директор ресторану

    Киев

    Голосеевский район, Оболонский район, Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район

    44 года

    Активно ищет работу

    полная занятость, проектная работа

    Обновлено 1 день назад