Працювала в 6 компаніях   14 років

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Послуги для населення - інше, FMCG, Реклама та PR-послуги

Керуючий рестораном

115Kitchen&Bar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

06.2022 - 09.2023

  • Повний запуск проекту від 0 до відкриття.
  • Пошук та підбір персоналу різного рівня.
  • Формування цінової політики закладу.
  • Впровадження алгоритму взаємодії з постачальниками.
  • Розробка та впровадження маркетингові стратегії та PR закладу.
  • Побудова та підтримка стосунків з медіа, інфлюенсерами та блогерами задля впізнаваності бренду.
  • Моніторинг ринку та конкурентів.
  • Організація івентів різного рівня складності.
  • Організація служби доставки.
  • Послуги кейтерингу.
  • Смм та таргет продакшн (Instagram, Facebook).
  • Щоденна операційна робота.
  • Контроль дотримання стандартів HACCP.
  • Взаємодія з контролюючими органами.
  • Керівництво роботою ресторану
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Керуючий мережею закладів харчування

Mafia

Послуги для населення - інше

4 роки 9 місяців

06.2017 - 03.2022

  • Контроль та керування трьома ресторанами.
  • Дотримання алгоритмів роботи франшизи мережі Mafia.
  • Управління персоналом.
  • Контроль дотримання стандартів HACCP.
  • Фінансова звітність стосовно роботи ресторану згідно норм та правил франчайзингу.
  • Контроль та дотримання норм згідно технологічних карт.
  • Проведення інвентаризації ресторану.
  • Розвиток корпоративних норм та правил роботи в ресторані.
  • Пошук та підбір персоналу.
  • Стажування, атестація та ротація персоналу.
  • Співпраця з постачальниками франшизи.
  • Організація івентів та корпоративних заходів.
  • Контроль якості сервісу доставки згідно алгоритмів роботи ресторану.
  • Кейтеринг.
  • Внутрішній аудит ресторану.
  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Комерційний директор

    ТОВ "Дорога Здоров'я"

    FMCG

    1 рік 7 місяців

    06.2015 - 01.2017

    Директор рекламного агентства

    ТОВ "Hitech Advertisement"

    Реклама та PR-послуги

    1 рік 1 місяць

    08.2014 - 09.2015

    Керівник відділу по роботі з персоналом

    ТОВ "Hitech Advertisement"

    Реклама та PR-послуги

    1 рік 2 місяці

    06.2013 - 08.2014

    Персональний асистент

    ТОВ "Еліт"

    FMCG

    4 роки 1 місяць

    02.2009 - 03.2013

    Навчалась в 1 закладі

    Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"

    Романо-Германська Філологія

    Ужгород, 2001

    Володіє мовами

    Англійська

    вище середнього

    Німецька

    середній

    Курси, тренінги, сертифікати

    Рестопрактики

    Київ, 2018

    Менеджмент, Києво-Могилянська Бізнес Школа

    Київ, 2015

    Вероніка

    Директор ресторану

    Київ

    Голосіївський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район

    44 роки

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість, проектна робота

    Оновлено 1 день тому