Работал в 6 компаниях   2 года 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Су шеф

Emily Resort

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

08.2023 - 04.2024

Досвід роботи в 5 зірковому ресторані Terra при готелі.
Ведення персоналу та підрозділів, робота по технологічним карткам та чек листам, контролювання прийому, якості, видачі продуктів, та страв. Проробки та введення нових страв, зведення інвентарізацій, графіків, переобліків.

Шеф кухар

Emily Resort

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

10.2023 - 03.2024

Виконуючий обов?язки шеф кухаря, організація роботи таких підрозділів як борошняний, пекарський, шведський лінія, і основний ресторан Terra. Ведення інвентаризацій, фудкосту, собівартостей, ,закупок, графіків, видача та організація банкетів, фуршетів, спец пропозицій, оновлення меню.Повний супровід, організація та видача страв у форматі шведської лінії для футбольного клубу FC Shakhtar під керівництвом їхнього шеф кухаря.

Старший кухар

Emily Resort

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

10.2022 - 08.2023

Старший кухар Детоксу по програмі Маєра
• робота в парі з дієтологом/нутрициологом по тех картам
• розробка тех. карт/нових страв
• навчання персоналу
• організація і підтримання процесів
• облік, списання, закупки, графік

Старший кухар

Emily Resort

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

07.2022 - 10.2022

Страший кухар Шведськї лінії
з 05.22-10.22
• організація процесів
• контроль якості продуктів, страв
• супровід переоблік, списання, закупок
• робота по тех. картам

Старший кухар

Харків Палас Клуб, ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

08.2021 - 01.2022

Досвід в 5 зірковому готелі Kharkiv Palace, ресторан Terrasa старшим кухарем гарячого процесу на відкритій кухні з ухилом на європейську кухню в преміум ресторані, при 5-му готелі. Організація гарячого процесу, приготування заготовок, соусів, перших страв, дієтичних страв зі складним технологічним процесом, розбір та зачистка м'яса риби на порційні частини для приготування страв. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Кухар

Arizona

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

03.2021 - 08.2021

Організація процес на відкритому фуд-корті, приготування заготовок, соусів, підлоги фабрикатів зі складними технологічними процесами. Підготовка та видача банкетів, фуршетів та різних заходів. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Учился в 2 заведениях

Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету

харчові технології

Чернівці, 2025

Чернівецький державний комерційний технікум

харчові технології

Чернівці, 2022

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Creative chefs Summit 2023

Київ, 2023

Дополнительная информация

Рекомендацій лист

Рекомендаційний лист Ми, з гордістю рекомендуємо Мургу Євгена Олександровича на посаду шеф кухара кухні вашого закладу. Свідомо складаємо цей лист вдвох, підписуючись під кожним словом в цьому документі. Я, Рудь Сергій Олександрович, FB директор Емелі різорт, Харков палац та президент готелю. Я, Дендеберя Олег Васильович, бренд-шеф Емелі різорт, Харков палац, Radisson Blu Resort Буковель. Євген починав працювати з нами більше п'яти років назад на початкових посадах в ресторанах. Час від часу він допомагав на холодному та гарячому процесі. Згодом Євген все більше і більше цікавився розширення свого кругозору, експериментуючи та самостійно навчаючись. Він має певний хист до здорового харчування. Максимально розкрився як дуже потенційний співробітник кухні, працюючи в Емелі різорт Львів. На протязі року, Євген став незамінним працівником на кухні Детокс-терапії по Май’єру, гідно справляючись на процесі навіть без шефа. Останній рік Мурга Євген працював су-шефом в центральному ресторані Емелі різорт, ресторані Терра. Гідно освоїв керуванням штатом кухарів до 50 співробітників, розробкою нових страв, гідним керування створення технологічних карт та співпрацею з технологами закладу. Показав якісну та гідну роботу в налагодженні інвентаризацій в закладі як продуктів, так і інвентаря, також основних засобів. Хочемо сказати, що немає сумнівів, що він може швидко і правильно вирішити любу ситуацію на кухні, включаючи проблеми чи нестандартні ситуації. Євген кілька разів показував, що він дуже відданий і відповідальний працівник. Він лідер по натурі, якісно може навчати кухарів ремеслу. Євген, при потребі, працював тривалий час поспіль, працював у більшість святкових днів, завжди мав авторитет на кухні. Цілком правильно, щоб йому дозволили розвивати свій талант. Ми розуміємо та підтримуємо бажання шукати роботу у великому та цікавому закладі далі. Ви, як новий заклад на його шляху, та ваші клієнти тільки виграють з його переходом. Мурга Євген справді талановита молода людина, і йому потрібно розвиватися професійно. З повагою Рудь Сергій Олександрович, тел. +38 050 913 35 08; rudsergey1980@gmail.com. Дендеберя Олег Васильович, тел. +38 095 115 81 40; @gmail.com. 29.03.2024

Рекомендаційний лист

Рекомендаційний лист Я Любомир Тошич з гордістю рекомендую Мургу Євгена Олександровича! Будь-яка посада, пов?язана з кулінарною сферою для цього хлопця буде по силам. Протягом майже двох років Євген працював у комплексі Emily Resort, де він займав різні посади, на різних локаціях. Останні півроку виконував обов?язки шеф-кухаря на ресторані "Terra". Під час цього періоду він успішно організовував роботу кухні де окрім своїх основних обов?язків: контроль та організація шведської лінії, а-ля карту, та інших підрозділів, забезпечував вчасну та якісну видачу страв для футбольного клубу FC Shakhtar. Євген показав високий рівень професіоналізму, керуючи кухнею та забезпечуючи високу якість страв для футбольної команди. Вміння бути завжди готовим до не стандартних ситуацій, працювати понаднормово, для вчасного та якісного результату, і бути на висоті у вирішенні таких питань. Незважаючи на свій молодий вік, Євген уже освоїв тонкощі Детокс кухні, що дуже допомогло в підготовці страв для професійних спортсменів які повинні бути завжди у відмінній формі. Також в свої 20 років він зумів здобути авторитет у команді з людьми різного віку та створити доброякісну та результативну робочу атмосферу. Впевнений, що Мурга Євген Олександрович буде займати важливу роль в будь-якому кулінарному колективі та принесе значний внесок у розвиток вашого закладу. 3 повагою, Головний Шеф-кухар Футбольного Клубу FC Shakhtar Любомир Тошич Зоранович tosicl1980@gmail.com +380 95 288 98 89

Євген Олександрович

Шеф кухар; сушеф

Киев

Готов переехать: Львов, Ивано-Франковск, Буковель

50 000 грн.

20 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад