Работала в 4 компаниях 5 лет 10 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail
Керівник ресторану
Brussel, Qterrace
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
06.2024 - 11.2024
1. Контроль роботи двух закладів.
2. Ведення операційної діяльності ресторану у повному обсязі.
3.Керівництво командою: найм, навчання, мотивація
4.Виконання планів та KPI, підвищення економічної ефективності, досягнення цільових показників;
5.Оптимізація та скорочення витрат закладу.
6.Контроль переобліків всіх підрозділів.
7.Контроль за виконанням стандартів сервісу;
8.Управління виробничо-господарською діяльністю;
9.Щільна робота з гостями ресторану, залучення нових гостей шляхом своєї роботи у залі
10. Удосконалення меню ресторану, спільно з шеф-кухарем за потребами гостя
2. Ведення операційної діяльності ресторану у повному обсязі.
3.Керівництво командою: найм, навчання, мотивація
4.Виконання планів та KPI, підвищення економічної ефективності, досягнення цільових показників;
5.Оптимізація та скорочення витрат закладу.
6.Контроль переобліків всіх підрозділів.
7.Контроль за виконанням стандартів сервісу;
8.Управління виробничо-господарською діяльністю;
9.Щільна робота з гостями ресторану, залучення нових гостей шляхом своєї роботи у залі
10. Удосконалення меню ресторану, спільно з шеф-кухарем за потребами гостя
Адміністратор ресторану
Чічіко&Co
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
11.2023 - 04.2024
1. Організація роботи персоналу, складання графіків роботи.
2. Контроль роботи всіх підрозділів ресторану (зал, кухня, клінінг).
3. Робота по чек листам.
4. Організація банкетів, складання попереднього замовлення.
2. Контроль роботи всіх підрозділів ресторану (зал, кухня, клінінг).
3. Робота по чек листам.
4. Організація банкетів, складання попереднього замовлення.
Керівник ресторану
Мясний Дім
Торговля розничная / Retail
1 год 5 месяцев
12.2020 - 05.2022
1. Ведення операційної діяльності ресторану у повному обсязі.
2. Керівництво командою: найм, навчання, ротація, мотивація
3. Виконання планів та KPI, підвищення економічної ефективності, досягнення цільових показників;
4. Оптимізація та скорочення витрат закладу.
5. Розвиток закладу, робота із базою гостей;
6. Контроль за виконанням стандартів сервісу;
7. Управління виробничо-господарською діяльністю;
8. Щільна робота з гостями ресторану, залучення нових гостей шляхом своєї роботи у залі
9. Взаємодія з фіскальними органами, постачальниками,
10. Звітність перед засновниками за фінансовими результатами.
11. Удосконалення меню ресторану, спільно з шеф-кухарем за потребами гостя
12. Добре володію програмою iiko.
2. Керівництво командою: найм, навчання, ротація, мотивація
3. Виконання планів та KPI, підвищення економічної ефективності, досягнення цільових показників;
4. Оптимізація та скорочення витрат закладу.
5. Розвиток закладу, робота із базою гостей;
6. Контроль за виконанням стандартів сервісу;
7. Управління виробничо-господарською діяльністю;
8. Щільна робота з гостями ресторану, залучення нових гостей шляхом своєї роботи у залі
9. Взаємодія з фіскальними органами, постачальниками,
10. Звітність перед засновниками за фінансовими результатами.
11. Удосконалення меню ресторану, спільно з шеф-кухарем за потребами гостя
12. Добре володію програмою iiko.
Менеджер ресторану
Нема
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 3 месяца
08.2017 - 11.2020
1. Організація роботи персоналу, складання графіків роботи.
2. Навчання персоналу, тренінги продажу, збільшення середнього чека.
3. Контроль роботи всіх підрозділів ресторану (зал, кухня, клінінг).
4. Складання чек листів , контроль його виконання.
5. Є гарний досвід спілкування з гостями у залі, вирішення будь-якої конфліктної ситуації, гість завжди залишається задоволеним.
6. Організація банкетів, складання попереднього замовлення.
7. Замовлення ТМЦ, продуктів, алкоголю.
8. Робота з постачальниками, пошук нових постачальників.
9. Робота з програмою R-keeper
10. Переобліки (Зал, Бар )
2. Навчання персоналу, тренінги продажу, збільшення середнього чека.
3. Контроль роботи всіх підрозділів ресторану (зал, кухня, клінінг).
4. Складання чек листів , контроль його виконання.
5. Є гарний досвід спілкування з гостями у залі, вирішення будь-якої конфліктної ситуації, гість завжди залишається задоволеним.
6. Організація банкетів, складання попереднього замовлення.
7. Замовлення ТМЦ, продуктів, алкоголю.
8. Робота з постачальниками, пошук нових постачальників.
9. Робота з програмою R-keeper
10. Переобліки (Зал, Бар )
Ключевая информация
• Ефективне управління часом
• Організованість
• Командна робота
• Вміння швидко навчатися
• Креативність
• Комунікаційні навички
• Вирішення проблем
• Самостійність
• Організованість
• Командна робота
• Вміння швидко навчатися
• Креативність
• Комунікаційні навички
• Вирішення проблем
• Самостійність
Училась в 2 заведениях
Київський національний торговельно-економічний університет
Ресторанний
Київ, 2019
ЯТЕК
Виробництво-харчової-продукції
Ялта, Крим, 2015
Владеет языками
Английский
базовый
Русский
свободно
Украинский
родной
Дополнительная информация
Про мене:
Я відповідальний та працездатний співробітник, ефективно працюю в режимі багатозадачності та високих навантажень, легко знаходжу спільну могу з підлеглими та гостями, виконавча, самостійна, ерудована.
Швидко адаптуюсь до нових умов праці, віддаюсь роботі на 200%.
Я прагну особистісного зростання та реалізації, нести користь компанії в якій працюю.
Катерина Анатоліївна
Катерина Анатоліївна
Керівник ресторану
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 дня назад