Работала в 5 компаниях   21 год 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий рестораном Citronelle

Citronelle

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

09.2024 - 09.2025

Формування бюджету, раціональне використання коштів, контроль витрат. Забезпечення прибутковості ресторану на основі грамотної маркетингової політики та задоволення потреб відвідувачів. Спілкування з Гостями, постійна робота по вдосконаленню сервісності та гостинності у ресторані. Планування продажів та контроль виконання цільових показників. Планування витрат, оптимізація статей затрат (робота з P&L).Участь у розробці оновлень меню ресторану, ціноутворення, аналіз конкурентів. Участь в маркетингових ініціативах по просуванню ресторану для збільшення продажів. Навчання, адаптація та контроль роботи персоналу. Контроль виконання процедур обслуговування, приготування, чистоти та інших стандартів роботи ресторану. Контроль ведення касової дисципліни. Ведення операційної звітності згідно політик компанії. Робота з замовниками: корпоративні банкети, фестивалі та виставки

Управляючий рестрана FENIX

FENIX,Веранда на Днепре,

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

03.2022 - 03.2022

Формування бюджету, раціональне використання коштів, контроль витрат.Забезпечення прибутковості ресторану на основі грамотної маркетингової політики та найповнішого задоволення потреб відвідувачів. Організація взаємодії всіх структурних підрозділів ресторану.

Раціональна організація праці персоналу ресторану.

Забезпечення і контроль наявності необхідних запасів товарно-матеріальних ресурсів.

Дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарних правил і гігієнічних норм.

Контроль якості обслуговування.

Організація діловодства.

Оптимізація витрат при веденні бізнесу.

Формування позитивного іміджу ресторану.

Систематизація та контроль фінансових потоків.

АВС-аналіз.

Контроль цінової політики ресторану, розробка меню, аналіз конкурентів.

Проведення різних маркетингових акцій.

Маркетингові проекти щодо проведення і організації локальних заходів (акції, банкети тощо).

Підготовка звітності про виконану діяльність

Директор ресторана 8/8

ресторан 8/8

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 3 месяца

01.2019 - 03.2021

Директор ресторана IshFish

Атлантік Юма

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

01.2019 - 02.2020

Управляючий ресторна Тургенеф, Сейф, Ришелье, Ольмека Пляж

Сейф, Коин, Три Вилки, Тургенеф, Велюр, Ольмека Пляж, Ришелье

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

18 лет 9 месяцев

12.2000 - 08.2019

Планування, організація та контроль роботи ресторану. Формування бюджету, раціональне використання коштів, контроль витрат. Організація взаємодії всіх структурних підрозділів ресторану. Раціональна організація праці персоналу ресторану. Забезпечення і контроль наявності необхідних запасів товарно-матеріальних ресурсів Контроль технічного стану технологічного обладнання, ведення облікової та звітної документації. Дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарних правил і гігієнічних норм. Планування та раціональна організація робочого часу персоналу . Контроль якості обслуговування відвідувачів Управління персоналом. Організація діловодства. Забезпечення прибутковості ресторану на основі грамотної маркетингової політики та найповнішого задоволення потреб відвідувачів. Оптимізація витрат при веденні бізнесу. Формування позитивного іміджу ресторану. Організація та управління-контроль роботи підрозділів. Робота з великими замовниками: корпоративні банкети, масові вечірки, фестивалі та виставки. Систематизація та контроль фінансових потоків. АВС-аналіз. Контроль цінової політики ресторану, проведення різних маркетингових акцій. Маркетингові проекти щодо проведення і організації локальних заходів (акції, банкети тощо). Підготовка звітності про виконану діяльність. Підготовка та виконання завдань відповідно до стратегії компанії

Ключевая информация

Операційне управління рестораном

Планування, організація та контроль щоденної роботи ресторану

Координація взаємодії всіх структурних підрозділів

Контроль якості обслуговування гостей та дотримання стандартів сервісу

Контроль технічного стану обладнання та дотримання норм охорони праці, техніки безпеки й санітарних вимог

Забезпечення необхідних товарно-матеріальних запасів

Управління персоналом

Раціональна організація праці співробітників

Планування та оптимізація робочого часу персоналу

Навчання, адаптація, мотивація й контроль дисципліни

Формування ефективної команди та підтримка робочої культури

Фінансове управління

Систематизація та контроль фінансових потоків

Оптимізація витрат та контроль собівартості

АВС-аналіз, робота з ціновою політикою

Забезпечення прибутковості ресторану через грамотну маркетингову стратегію

Підготовка звітності

Маркетинг та розвиток

Підготовка й реалізація маркетингових акцій та локальних заходів

Організація корпоративних банкетів, масових подій, фестивалів і виставок

Формування позитивного іміджу ресторану

Адміністративне управління

Організація документообігу та внутрішньої адміністративної роботи

Підготовка та виконання задач відповідно до стратегії компанії

Училась в 2 заведениях

Киевский национальный торгово-экономический университет

Факультет ресторанно гостиничного и туристического бизнеса,

2013

Уманский Педагогический Университет ( с красным дипломом)

дошкольное воспитание детей с англ.языком

Умань, 2002

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Ресторанный самит 2021

Киев, 2021

Мусатов А. Управление рестораном

2018

2015-2016 - Кiev Academy of Media Art

2016

МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯ


Дополнительная информация

ОПЫТ РАБОТЫ 24 года

Опыт работы 24 года

Анна Олеговна

Директор ресторана

Киев

42 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад