Працював в 4 компаніях 8 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG
Керівник ресторану
Kebab House
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 8 місяців
03.2023 - до теперішнього часу
•Забезпечувати безперебійну роботу 4-х закладів.
•Підбір персоналу:проведення співбесід,навчання,адаптація,організація роботи,навчання,контроль роботи,стандарти обслуговування,дотримання санітарних норм та стандартів мережі.
•Фінансовий контроль: каса,звітність,виконання планів.
•Розробка стандартів роботи персоналу.
•Звітність про витрати
•Складання фінансового плану на місяць
•Інвентаризація товару та обладнення.
•Складання технологічних карт.
•Розробка чек листів для персоналу та роботи в закладі.
•Пошук нових постачальників.
•Контроль наявності товару та їх замовлення.
•Контроль та забезпечення роботи власної доставки та глово.
•Опрацювання відгуків на Google.
•Проведення заміни ФОП
•Відкриття нових закладітв.
Керівник ресторану
Ala minute
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 3 місяці
06.2018 - 09.2022
• ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ ВИКОНАННЯ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ РЕСТОРАНУ;
• ШУКАТИ НОВІ ШЛЯХИ ЗБІЛЬШЕННЯ ПРОДАЖІВ;
• ПІДТРИМУВАТИ БЕЗПЕРЕБІЙНУ РОБОТУ РЕСТОРАНУ ОРГАНІЗОВУВАТИ РОБОТУ КОМАНДИ;
• СТВОРЮВАТИ ДЛЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ЗАТИШНУ АТМОСФЕРУ.
• ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ (КАСА, ЗВІТНІСТЬ,ВИКОНАННЯ ПЛАНІВ).
• ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИТРАТИ ТА ПРИБУТКИ.
• ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ТОВАРУ ТА ОБЛАДНАННЯ.
• СТРАТЕГІЯ ТА ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ДЛЯ ЗРОСТАННЯ ЧИСТОГО ПРИБУТКУ.
• УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ (СТРАТЕГІЯ ПРОСУВАННЯ, АНАЛІЗ РОБОТИ)
РОБОТА З КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ.
• РОЗРОБКА СТАНДАРТІВ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ.
• ЗАКУПКА ПРОДУКТIВ.
• ПIДБIР ПЕРСОНАЛУ, ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІД, АДАПТАЦIЯ, НАВЧАННЯ, ОРГАНIЗАЦIЯ РОБОТИ, КОНТРОЛЬ РОБОТИ, СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ, ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ НОРМ.
• ШУКАТИ НОВІ ШЛЯХИ ЗБІЛЬШЕННЯ ПРОДАЖІВ;
• ПІДТРИМУВАТИ БЕЗПЕРЕБІЙНУ РОБОТУ РЕСТОРАНУ ОРГАНІЗОВУВАТИ РОБОТУ КОМАНДИ;
• СТВОРЮВАТИ ДЛЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ЗАТИШНУ АТМОСФЕРУ.
• ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ (КАСА, ЗВІТНІСТЬ,ВИКОНАННЯ ПЛАНІВ).
• ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИТРАТИ ТА ПРИБУТКИ.
• ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ТОВАРУ ТА ОБЛАДНАННЯ.
• СТРАТЕГІЯ ТА ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ДЛЯ ЗРОСТАННЯ ЧИСТОГО ПРИБУТКУ.
• УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ (СТРАТЕГІЯ ПРОСУВАННЯ, АНАЛІЗ РОБОТИ)
РОБОТА З КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ.
• РОЗРОБКА СТАНДАРТІВ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ.
• ЗАКУПКА ПРОДУКТIВ.
• ПIДБIР ПЕРСОНАЛУ, ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІД, АДАПТАЦIЯ, НАВЧАННЯ, ОРГАНIЗАЦIЯ РОБОТИ, КОНТРОЛЬ РОБОТИ, СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ, ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ НОРМ.
Майстер карамельє
Майстерня карамелі
FMCG
1 рік
02.2015 - 02.2016
• ВИГОТОВЛЕННЯ КАРАМЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ;
• ПРОВЕДЕННЯ ПОКАЗОВИХ МАЙСТЕР?КЛАСІВ;
• КОНСУЛЬТАЦІЯ ГОСТЕЙ ПО АСОРТИМЕНТУ У РАЗІ ВЕЛИКОЇ ЗАВАНТАЖЕНОСТІ ПРОДАВЦЯ
• ПРОВЕДЕННЯ ПОКАЗОВИХ МАЙСТЕР?КЛАСІВ;
• КОНСУЛЬТАЦІЯ ГОСТЕЙ ПО АСОРТИМЕНТУ У РАЗІ ВЕЛИКОЇ ЗАВАНТАЖЕНОСТІ ПРОДАВЦЯ
сушист
ЯПІ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
10.2013 - 01.2015
• ІНІЦІЮВАТИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ, НАЦІЛЕНИХ НА ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ КУХНІ РЕСТОРАНУ.< br >• БУТИ ОЗНАЙОМЛЕНИМ З ПРОЕКТАМИ РІШЕНЬ, ЩО ПРИЙМАЮТЬСЯ ВИЩИМ НАЧАЛЬСТВОМ;ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ПРОЦЕСІВ КУХНІ;< br >• НАВЧАННЯ КУХАРІВ, ПЛАНУВАННЯ І РОЗПОДІЛ ЗАВДАНЬ; < br >• КОНТРОЛЬ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ ПРИГОТУВАННЯ І ЯКІСТЮ СТРАВ; < br >• КОНТРОЛЬ І ПІДТРИМКА САНІТАРНИХ НОРМ;< br >• КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ВХІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ КОМПАНІЇ;< br >• ЗАМОВЛЕННЯ ТА ПРИЙОМ ТОВАРУ.
Ключова інформація
ПАКЕТ MS OFFICE, ПРОГРАМА 1С
Навчався в 1 закладі
Українська академія друкарства
КОМП'ЮТЕРНО?ІНФОРМАЦІЙНІ ДРУКАРСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ
Львів, 2015
Назар Романович
Назар Романович
Директор ресторану
Львів
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 день тому