Работала в 5 компаниях 15 лет 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Директор ресторана
Pesto Family, мережа ресторанів
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 4 месяца
07.2022 - по настоящее время
•Керування повним циклом операційної діяльності закладу.
•Фінансове планування: бюджету, дохідної та витратної частин, контроль їх виконання.
•Ведення звітності, аналітика, пошук шляхів підвищення ефективності роботи ресторану.
•Формування команди та ефективного штатного розкладу.
Керуюча
ТОВ "ПАПАНІКО"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
08.2021 - 03.2022
Ресторан закрився з початком війни.
•Організація успішної роботи закладу.
•Планування бюджету та господарської діяльності.
•Виконання планових показників. Збільшення продажів.
•Забезпечення раціонального використання трудових, матеріальних та фінансових ресурсів.
•Набір, навчання, мотивація та контроль персоналу.
•Формування звітності.
Директор
"Бар Тайм КВ" (Бар Гидкий Койот)
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 лет 2 месяца
08.2013 - 10.2021
•Організація успішної роботи бару.
•Побудова ефективної команди (більше 50-ти працівників).
•Розробка та впровадження маркетингових стратегій.
•Планування бюджету та господарської діяльності. Виконання планових показників.
•Звітність перед засновниками.
Заступник директора РЦ
РЦ "Космікс"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
05.2012 - 07.2013
Кар'єрне зростання з посади менеджер пабу до заступника керівника РЦ. Поточне адміністрування структурних підрозділів комплексу: паб, боулінг, лаунж-бар, більярд. Контроль роботи адміністративного та лінійного персоналу, у тому числі співробітників кухні, охорони, арт відділу, госп відділу, складу.
Прийом та організація проведення банкетів та корпоративів.
Підбір та навчання співробітників.
Адміністратор РЦ
РЦ "Мі100"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 10 месяцев
07.2009 - 05.2012
Поточне адміністрування структурних підрозділів комплексу: паб, боулінг, караоке, стриптиз-клуб, лаунж-бар, більярд. Контроль роботи адміністративного та лінійного персоналу.
Взаємодія з гостями комплексу, вирішення спірних ситуацій.
Прийом та організація проведення банкетів та корпоративів.
Підбір та навчання співробітників.
Училась в 2 заведениях
НУ "Львівська політехніка"
Менеджмент организацій
Львов, 2009
НУ "Львівська політехніка"
Екологія
Львов, 2008
Мар’яна Миколаївна
Мар’яна Миколаївна
Директор ресторану, бару, кафе
Киев
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад