Працював в 9 компаніях   13 років 1 місяць

Реклама та PR-послуги, Телекомунікації / Зв'язок, Державний сектор, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail

Директор з реклами та маркетингу

LEDINTECH

Реклама та PR-послуги

3 роки 6 місяців

09.2020 - 03.2024

Управління рекламними процесами. Планування та координація рекламних кампаній на медіа екранах, складання бізнес-плану, розрахунок ефірного часу для рекламних роликів. Взаємодія з рекламними агенціями та зовнішніми постачальниками послуг, щоб забезпечити ефективне розміщення реклами та максимальне охоплення цільової аудиторії. Упорядкування, супровід та підписання договорів. Ведення сайту, соціальних мереж та контенту до них. Реалізація медіа-проектів, а саме розміщення відео роликів/сюжетів на зовнішніх медіа екранах. Аналіз даних про рекламні та маркетингові кампанії, щоб оцінити їх ефективність і визначити області для поліпшень. Аналіз ринку, вивчення поведінки споживачів та конкурентів, щоб визначити найкращі способи просування бренду та продуктів.

Фахівець по роботі з клієнтами Комерційного департаменту

Перехід Аутдор, ДП( медіа холдинг Atlantic Group)

Реклама та PR-послуги

3 місяці

10.2019 - 01.2020

Контроль повного циклу проходження замовлень;проведення переговорів, побудова довгострокових відносин з клієнтами; продаж рекламних послуг;прийом і калькуляція замовлень; оформлення технологічного завдання; документальний супровід замовлення; контроль і вирішення проблем з дебіторською заборгованістю; складання попередньої калькуляції послуги - матеріалу; оформлення та передача замовлення - наряду на виробництво; контроль якості - виконання і супровід замовлення; інформування клієнта про готовність замовлення; закриття фінансового документообігу з клієнтом; складання звіту виконаних робіт за місяць; контроль документообігу; консультування по послугах компанії; підтримка клієнтів компанії;

Провідний менеджер відділу реклами та маркетингу

П-Групп Компани, ООО ( «PRIISK GROUP»)

Реклама та PR-послуги

2 роки 4 місяці

10.2016 - 02.2019

Контроль та виконання рекламних проектів, продаж рекламних послуг, прийом і обробка вхідних замовлень клієнтів, розрахунок вартості замовлень і складання комерційних пропозицій,постановка завдань для відділу дизайну та виробництва і контроль їх виконання,повний супровід клієнта( у тому числі VIP клієнтів),ведення документообігу з замовником і внутрішньої звітності, продумувати і складати план з підготовки та впровадження нового рекламного проекту,оцінювати вартість і визначати бюджет проекту, підготовка необхідної документації для впровадження нового проекту, укладання договорів з юридичними особами, участь у тендерах,контролювати дотримання термінів виконання проектів,координувати роботу відділів компанії з цілью реалізації рекламних проектів та досягнення кінцевих цілей, ведення комунікації з клієнтами, участь у розробці дизайну(постановка завдань для відділу дизайну таких як розробка рекламного макету, візуалізація та адаптація рекламного зображення), повний цикл продажу.

Спеціаліст з обслуговування та продажу телекомунікаційних послуг(B2C,В2В).

Укртелеком, ПАТ

Телекомунікації / Зв'язок

10 місяців

10.2015 - 08.2016

Продаж телекомунікаційних послуг,виконання планів,виконання індивідуальних завдань та розпорядження керівництва з продажу послуг(В2С,В2В).Укладання договорів з фізичними та юридичними особами.Ведення переговорів,документальне оформлення угод з клієнтами, складання комерційних пропозицій та рекламування послуг компанії.Супровід клієнта від першої зустрічі до кінцевого продажу послуги(продукту).Підтримка(інформаційна,технологічна,документальна) і розвиток довготривалих відносин з клієнтами.Участь у проектах компанії,ціль яких підвищення ефективності послуг та збільшення обсягу їх продажу.Обслуговування, ведення звітності та розширення бази клієнтів, консультування та допомога стосовно телекомунікаційних послуг.

Інспектор податкової та митної справи 3(третього) рангу.

Державна податкова інспекція у Святошинському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві.

Державний сектор

1 рік 3 місяці

11.2013 - 02.2015

Податкова діяльність,законодавство (Податковий Кодекс України), адміністрування податку на доходи фізичних осіб, декларування,облік витрат та доходів фізичних осіб, діловодство, формування та перевірка реєстрів на податкову соціальну пільгу,розрахунок ПДФО,прийом вхідних дзвінків та консультування платників податків,виявлення адміністративних порушень стосовно сплати податків та притягнення до фінансової відповідальності,проведення спеціальних перевірок фізичних осіб стосовно майна та доходів,збір інформації, аналіз та звіт проведеної роботи по податкам,виконання контрольних завдань Міністерства доходів і зборів.

Досягнення : Сертифікат про успішне засвоєння курсу "Застосування методів сучасного податкового менеджменту у підвищенні рівня культури сплати податків та зборів".

Провідний спеціаліст відділу торгівлі та громадського харчування.

Концерн «Військторгсервіс».

Державний сектор

5 місяців

11.2012 - 04.2013

Перевірка торгових точок, кіосків, магазинів, столових та інших на предмет торгівлі.Залучення нових партнерів та підтримка с діючими.Цілью перевірок була доходи та витрати закладів торгівлі та харчування, виявлення причин збитковості, аналіз діяльності, налагодження та розробка заходів для прибутковості та отриманя доходів.

Менеджер з туризму

ТОВ «Туристична агенція О.К.Тур»

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

10 місяців

08.2011 - 06.2012

Консультування,пошук та залучення нових клієнтів.Бронювання та продаж турів та авіа білетів, прийом вхідних дзвінків,ведення звітності та розширення бази клієнтів, консультування та допомога стосовно отримання віз країн шенгенської зони.

Напрямки: Турція, Єгипет, ОАЄ, Польша, Словаччина.

Осінь 2011 : Сертифікат за участь в рекламно-інформаційному турі Польша- Словаччина.

Менеджер відділу реалізації товару та реклами Департаменту комерційної діяльності(B2C,В2В).

Міжнародний Центр Торгівлі «Енергія-плюс»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки

09.2006 - 09.2009

Збут продукції та пошук і залучення нових клієнтів для реалізації товарів,виконання планів.

Керівник з розвитку мережі магазинів роздрібної торгівлі

Торговий Дім Діамант

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

11.2007 - 01.2009

  • Управління діяльністю торгових точок, управління товарообігом,
  • Аналіз асортименту, формування замовлення, контроль ціноутворення в магазинах мережі, контроль і управління товарними залишками;
  • Аналітика обсягу продажів, забезпечення виконання планових показників магазинів;
  • Підвищення рентабельності і збільшення прибутку;
  • Надання щотижневої та щомісячної звітності про виконану роботу.

Навчався в 1 закладі

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Маркетинг /Економіка і підприємництво,Маркетинг.

Україна, Київ, 2010

Курси, тренінги, сертифікати

International Marketing Business Academy

Київ, 2021

Завершений курс Digital Marketing.

Сертифікат про успішне засвоєння курсу "Застосування методів сучасного податкового менеджменту у підвищенні рівня культури сплати податків та зборів".

Київ,Україна, 2014

Сертифікат про успішне засвоєння курсу "Застосування методів сучасного податкового менеджменту у підвищенні рівня культури сплати податків та зборів".

Сертифікат за участь в рекламно-інформаційному турі Польша- Словаччина.

Київ,Україна, 2011

Сертифікат за участь в рекламно-інформаційному турі Польша- Словаччина.

Додаткова інформація

Особисті якості

Особисті риси:Відповідальність, комунікабельність, дисциплінованість, організованість, здатність швидко навчатись, цілеспрямованість, працелюбність, вміння приймати рішення, наполегливість в роботі.

Хобі: більярд,снорклінг,фотографування,великий теніс, подорожі, рибалка, готування на кострі.

Дмитро Миколайович

Аккаунт менеджер, Керівник проектів, Провідний менеджер

Київ

30 000 грн.

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 день тому