Працювала в 3 компаніях   13 років

Транспорт та Логістика, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Заступник начальника

АЗС

Транспорт та Логістика

1 рік 3 місяці

10.2020 - 01.2022

  • Замовлення і прийом товару;
  • Контроль товарообігу;
  • Документообіг;
  • Ведення зон громадського харчування і торгівлі;
  • Управління персоналом.

Товарознавець

Ресторан "Любий Дядя"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

03.2019 - 06.2020

  • Управління персоналом;
  • Відкриття підприємства, фастфуду, доставки;
  • Аналіз асортименту та якості товарів;
  • Робота з технологічними картами (в т. ч. їх складання);
  • Контроль приймання та видачі товарів;
  • Організація інвентаризації;
  • Ведення документації про товарообіг;
  • Вирішення питань пов’язаних з гарантією та поверненням товарів;
  • Взаємодія з постачальниками;
  • Проведення аналізу ринкових цін;
  • Забезпечення дотримання стандартів якості товарів;
  • Вивчення попиту та споживацьких переваг;
  • Розвиток асортиментної політики;
  • Складський облік.

Товарознавець-економіст

ТОВ "Укрпаб" - мережа ресторанів "Патрік"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 років 4 місяці

11.2008 - 03.2019

  • Виконання постанов, розпоряджень, наказів керівництва щодо матеріально-технічного забезпечення і збуту продукції;
  • Розробка планів матеріально-технічного забезпечення, перемовини з постачальниками з наступним підписанням договорів;
  • Керівництво персоналом, навчання персоналу (офіціанти, техперсонал);
  • Проведення переобліків, робота з технологічними картами, складський облік, робота з меню;
  • Моніторинг та економічний аналіз діяльності підприємства;
  • Взаємодія і ведення розрахунків з постачальниками;
  • Работа с R-Keeper, StorHouse;
  • Виконання обов'язків керівника економіко-товарознавського відділу мережі ресторанів;
  • Відкривала закладів з "нуля" (фаст-фудів, доставки, ресторанів);
  • Займалась закупками продуктів і товарів, складанням меню, організацією бізнес-процесів.

Ключова інформація

  • Аналітичні навички;
  • Вміння розставляти пріоритети;
  • Командний гравець;
  • Навички управління персоналом (більше 20 осіб) і досвід відкриття закладів харчування "з нуля";
  • Досконале знання складської логістики і порядку взаємодії з постачальниками (замовлення, приймання, розрахунки, документообіг, якість товару, показники та ін.);
  • Здатність до навчання;
  • Організованість. Працюю завжди з чітким дотриманням "Дедлайн" щодо поставленого завдання.

Навчалась в 1 закладі

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Факультет економіки

Харків, 1997

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат "Пекар"

Київ, 2021

Сертифікат "Менеджер з туризму"

Київ, 2020

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

  • Впевниений користувач ПК
  • Працюю з програмами R-Keeper, Store House, 1C, Клієнт-банкінг

Водійське посвідчення кат. В

Стаж керування ТЗ - 14 років

Захоплення та інтереси

Активна життєва позиція, рукоділля, написання віршів, малювання, фотографування, кулінарія, подорожі, саморозвиток.

Олена

Керівник харчового виробництва

Київ

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому