Працювала в 6 компаніях   6 років 4 місяці

Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG

Шоколатье

Candy Buffet

Промисловість та Виробництво

1 рік

08.2023 - 08.2024

  • Складання плану роботи на день та тиждень.
  • Виготовлення продукції (цукерок та шоколадних плиток) відповідно до стандартів органолептичних якостей та зовнішнього вгляду.
  • Виготовлення шоколаду. Робота з меланжерами та темпер-машинами.
  • Оптимізація виробничих процесів та виробничого простору для покращення якості продукції і збільшення об'ємів виробництва.
  • Складання технологічних карт, розрахунок та введення рецептур до електронної бази данних (Dilovod).
  • Розрахунок собівартості продукції та актуалізація цін в електронній базі данни.
  • Проведення переобліків складу інгрідієнтів та готової продукції.
  • Контроль термінів придатності готової продукції та інгрідієнтів.
  • Складання списків на закупівлю сировини.
  • Впровадження та контроль виконання санітарних норм, санітарного стану виробництва та робочого інвентарю.

  • Адаптація до нових умов роботи

Технолог кондитерського виробництва

ФОП Курменко

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

08.2022 - 06.2023

  • Складання плану роботи на день, тиждень, місяць виходячи з попередніх замовлень, реалізації продукції та сезонних перспектив продажів.
  • Оптимізація виробничих процесів
  • Навчання персоналу та підвищення їх професійних навичок.
  • Розробка нової лінійки продукції, урізноманітнення та покращення рецептур.
  • Складання технологічних карт.
  • Складання списків на закупівлю сировини та пакувальних матеріалів.
  • Контроль якості виготовленої продукції та напівфабрикатів.
  • Контроль якості запакованої продукції у відповідності до стандартів.
  • Впровадження та контроль виконання санітарних норм співробітниками, санітарного стану виробництва та робочого інвентарю.
  • Ведення складу готової продукції.
  • Облік робочого часу та виробітки працівників.

  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Шоколадник

ТОВ "Рошен Эксклюзив"

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

02.2020 - 04.2022

  • Виготовлення шоколадної продукції відповідної якості
  • Декор шоколадних фігур
  • Заливка пустотілих шоколадних фігур
  • Приготування, підготовка та глазурування цукерок
  • Робота з темпер - машинами та обливочними станціями
  • Приготування начинок для корпусних цукерок (ганаші, солона карамель)
  • Виготовлення корпусних цукерок
  • Робота з технологічними картами
  • Підтримка у чистоті виробничого цеху та свого робочого місця

Старший кондитер

O.групп

Промисловість та Виробництво

11 місяців

08.2019 - 07.2020

  • Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції.
  • Контроль якості запакованної продукції у відповідності до стандартів.
  • Складання списків на закупівлю сировини.
  • Налагодження системи виробництва.
  • Розробка нової продукції.
  • Складання виробничого плану на день, тиждень, місяць виходячи з попередніх заказів та реалізації продукції.
  • Підтримка у порядку виробничого цеху.
  • Навчання персоналу.

  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Кондитер

Spell

FMCG

10 місяців

10.2018 - 08.2019

  • Виробництво ганашів, емульсій, карамелі
  • Виготовлення корпусних та нарізних цукерок
  • Декорування цукерок (розфарбовування форм, зовнішній декор, використання трансферів
  • Виготовлення шоколадних плиток різної складності відповідно стандартів
  • Робота з темпер - машинами та обливочною станцією
  • Робота на «гетарі» для ручної нарізки цукерок
  • Ручне темперування шоколаду
  • Робота з технологічними картами
  • Оформлення звітів про виконану роботу цеху в кінці зміни
  • Підтримка у чистоті виробничого цеху

Кондитер

Svitay

Промисловість та Виробництво

8 місяців

01.2018 - 09.2018

  • Виготовлення шоколадної маси у відповідності заданих рецептур та стандартів якості
  • Підготовка сировини до виробництва
  • Виготовлення шоколаду ручної роботи
  • Пакування готової продукції
  • Розробка нової продукції для вузького кола споживачів ( вегетаріанці, діабетики, сироїди)
  • Розробка та впровадження санітарних норм у виробничих приміщеннях
  • Оформлення звітів про виконану роботу у кінці тижня та місяця
  • Підтримка у чистоті та порядку виробничого цеху

Навчалась в 2 закладах

Національний університет харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів (магістр)

Киев, 2019

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів (бакалавр)

Одесса, 2017

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Олександра

керівник харчового виробництва

Київ

28 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому