Працювала в 4 компаніях   12 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Директор з виробництва

ТОВ УКРІНТЕРФУД

Промисловість та Виробництво

1 рік 5 місяців

12.2022 - 05.2024

  • Запуск виробництва з нуля (виробництво вермішелі швидкого приготування)
  • Розробка смако-ароматичної приправи
  • Пошук та моніторинг постачальників
  • Впровадження системи НАССР на виробництві та введення документації
  • Контроль за дотриманням технологічних норм та стандартів
  • Оптимізація виробничих потужностей
  • Управління виробничим персоналом та забезпечення їх навчання та розвитку
  • Моніторинг виробничих показників та впровадження заходів щодо підвищення продуктивності
  • Забезпечення безпеки на виробництві
  • Ведення звітності та аналітики виробничих процесів

Головний технолог

Пекарня ДІК

Промисловість та Виробництво

3 місяці

06.2022 - 09.2022

  • Управління технологічним процесом виробництва
  • Розробка та впровадження нових технологій та методів виробництва
  • Контроль за якістю продукції та відповідністю виробничих процесів нормам та стандартам
  • Організація навчання та підвищення кваліфікації персоналу виробництва
  • Начальник кондитерського цеху

    ТОВ Т Престиж

    Промисловість та Виробництво

    7 років 11 місяців

    07.2014 - 06.2022

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Технолог-розробник хлібопекарських сумішей

    ТОВ Ем ПІ Ай Фуд Інгрідієнс

    Промисловість та Виробництво

    2 роки 11 місяців

    06.2011 - 05.2014

    • Планування та організація своєї роботи
    • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
    • Розробка хлібних сумішей та поліпшувачів
    • Випікання в пекарському центрі
    • Організація та проведення семінарів
    • Оформлення рецептур

    Навчалась в 1 закладі

    Національний університет харчових технологій

    Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

    Київ, 2011

    Віта

    Керівник харчового виробництва, Головний технолог

    Київ

    Оболонський район, Подільський район

    37 років

    повна зайнятість

    Характер роботи: в офісі/на місці

    Оновлено 1 місяць тому