Працював в 11 компаніях   19 років 6 місяців

FMCG, Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Директор підприємства, керівник виробництва, головний технолог

Ападарія

FMCG

8 років 4 місяці

08.2016 - до теперішнього часу

  • -Планування виробництва.- Організація та контроль виробництва, логістики, складу, інженерної служби, відділів постачання та продажу продукції. - Орагнізація роботи змін. Постановка та розподіл завдань. - Забезпечення безперебійної роботи виробництва. - Здійснення оперативного контролю за виробничими процесами.- Контроль виконання планів виробництва відповідно до норм та встановлених критеріїв якості.- Розвиток персоналу управлінської ланки виробництва.- Забезпечення технічно правильної експлуатації устаткування.- Контроль виробничої та трудової дисципліни.- Контроль виробничого обладнання.- Контроль за дотриманням технологічних процесів. - Управлінням виробничим персоналом, організація стажування. - Аналіз виробничих процесів та впровадження заходів для підвищення ефективності та зниження витрат. - Підготовка звітів про виконання планів, результатів виробництва для вищого керівництва. - Ініціювання та участь в розробці нових продуктів на основі аналізу ринку. Головний технолог виробництва - серпень 2016 - вересень 2022 Ападарія, ТОВ, м.Київвід 50до 100 співробітників Промисловість та Виробництво Розробка заморожених кондитерських та заморожених хлібобулочних виробів..- розробка рецептур нових виробів, підбір сировини та компонентів - підбір обладнання, автоматизація процесів виробництва з метою оптимізації затрат- створення і впровадження системи мотивації для виробничого персоналу- створення технологічних карт та технологічних інструкцій- підбір обладнання для комплектації виробництва- підбір та навчання "з нуля" лінійного персоналу, майстрів зміни

Головний технолог виробництва

«Джи Еф Ес», м.Запоріжжя

Промисловість та Виробництво

8 місяців

11.2015 - 07.2016

Запуск «з нуля» виробництва готових випечених виробів, заморожених кондитерських та заморожених хлібобулочних виробів. Асортимент - листкові та листково-дріжджові вироби, круасани , асортимент листкового печива, європейські хліби ( фокачча , чіабата , паніні ), мафіни .- розробка рецептур виробів, підбір сировини та компонентів- проведення опрацювань із залученням технологічної підтримки постачальників- створення технологічних карт та технологічних інструкцій- підбір обладнання для комплектації виробництва, розрахунки за продуктивністю, внесення пропозицій щодо раціоналізації витрат- підбір та навчання "з нуля" лінійного персоналу, майстрів виробництва

Головний технолог виробництва

RetailGroup, м. Київ

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік

10.2014 - 10.2015

розробка нових видів хлібів, здоби, печива, їх використання на власних виробництвах;- розробка та ведення технічної документації ( технологічних карт, інструкцій, складання калькуляцій);- робота із заввиробництвами , бригадирами, лінійним персоналом;- підбір сировини, тестування, контрольні опрацювання- Контроль якості готової продукції на виробничих майданчиках.

Головний технолог R & D

BEARS FOOD INGREDIENTS

Промисловість та Виробництво

1 рік

10.2013 - 10.2014

BEARS FOOD INGREDIENTS, Концерн від 250 до 500 співробітників FMCG ((Виробництво та продаж компонентів для кондитерської та хлібопекарської галузі (маргарин, кондитерські жири та глазурі, покращувачі , смако-ароматичні суміші, суміші для випічки))-координація роботи технологів підприємств компанії (чотири окремі заводи - шоколадний, жировий, емульгаторний та сумішовий напрямок виробництв);-розробка нових видів хлібної та кондитерської продукції;- розробка нових видів снеєків та продуктів здорового харчування;- Проведення переговорів з клієнтами групи А (приклад - Конті , АВК); - консультаційна робота з виробниками кондитерської та хлібної продукції; - Технологічні консультації клієнтам з питань застосування продуктів, які виробляють підприємства групи (жири, маргарини), глазурі (шоколадні, кондитерські), емульгатори, колоїдні продукти (Продукти).- Розробка (у тому числі адаптація) рецептур кондитерських виробів (цукристих, борошняних) з використанням компонентів.- Формулювання вимог до компонентів, виходячи із потреб клієнтів.- Оцінка технологічних властивостей та якостей компонентів.- Розробка рекомендацій щодо використання компонентів ..- Організація та планування роботи з клієнтам

Технолог

Арсіс Україна

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 3 місяці

07.2012 - 10.2013

Основний напрямок - розробка продукції на основі рослинних жирів ( шортенінг , маргарини для кремів та випічки); кондитерських виробів на основі компонентів іноземного виробництва та впровадження на промислових виробництвах (пекарні, кондитерські, цехи при супермаркетах, фабрики).- розробка нових видів хлібної та кондитерської продукції;-Складання технологічних карт, інструкцій, калькуляцій;- підбір та складання рецептур (шарові вироби, круасани , мафіни , європейські хліба);-навчання персоналу партнерів; - проведення майстер-класів (хліб, кондитерка , морозиво);- консультаційна робота з виробниками кондитерської та хлібної продукції;- Адміністративна робота.

Менеджер-технолог

Майстер Мартіні Україна

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

06.2011 - 11.2011

Проведення переговорів з потенційними клієнтами та партнерами компанії- Підготовка та проведення майстер-класів з кондитерської галузі- Розрахунок собівартості продукції з використанням іноземної сировини- Проведення виїзних семінарів з демонстрацією та виготовленням виробів- лабораторна робота (виготовлення пробних виробів)- Технологічна консультація- ведення існуючих продажів (прийом заявок, контроль відвантаження)

Менеджер-технолог (продаж обладнання)

Бакіто

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 місяців

06.2010 - 03.2011

Продаж компонентів та обладнання для кондитерської та хлібної галузі (вершки, суміші для випічки, печі, тістоміси, тістоформувальне обладнання ) - проведення переговорів із власниками та директорами компаній;- проведення презентацій компонентів для кондитерської та пекарної галузі;- підготовка комерційних пропозицій та укладання угод;- Проведення переговорів з представниками іноземних компаній- Виробниками обладнання;- співробітництво з сервісною службою та технологічним відділом;- Супровід продажів.

Інженер-технолог

Київхліб

FMCG

3 роки 3 місяці

03.2007 - 06.2010

Розробка нових видів продукції;-складання технологічних карт, інструкцій, калькуляцій- підбір та складання рецептур (шарові вироби, круасани , мафіни , європейські хліба)-навчання пекарів у роздрібних торгових точках;- Контроль стану технологічного обладнання;- Проведення щоденного контролю якості випічки в торговельній мережі;-. контроль за дотриманням вимог нормативної документації при роботі із замороженими напівфабрикатами;- робота з претензіями та пропозиціями ; - Консультаційна робота з торговими організаціями;-Проведення інструктажу з використання технологічного обладнання;

Менеджер-технолог

Альфаком

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 місяці

11.2006 - 02.2007

Продаж компонентів для молочної галузі (стабілізуючі системи для кефіру, сметани, морозива, ряжанки )) ' A )- лабораторні дослідження стабілізаційних систем для цільномолочних продуктів (кефір, ряжанка, сметана);- складання рецептур, калькуляцій та рекомендацій щодо готових продуктів;- Контроль стану складу;- Прийом замовлень від існуючих клієнтів;- Проведення відправки продукції на виробництва партнерів

Старший пекар

ТМ Велика Кишеня

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 9 місяців

02.2005 - 11.2006

приготування тіста для кондитерських виробів; - випікання напівфабрикатів для тортів, тістечок, рулетів; - випікання кексів; - Контроль якості готової продукції; - Навчання та контроль роботи персоналу;

Пекар

Шантіль, Торговий Дім

FMCG

3 місяці

05.2003 - 08.2003

приготування тіста для кондитерських виробів;- випікання напівфабрикатів для тортів;- Випічка кексів- Контроль якості готової продукції

Ключова інформація

Маю успішний досвід роботи керівником виробництва, вмію планувати та організовувати виробничі процеси поетапно, керувати людьми та мотивувати їх• Управління та контроль технологічними процесами на виробництві.• Великий практичний досвід розробки та запуску нової продукції.• Відмінні вміння економічного обгрунтування вибору сировини та компонентів при виробництві будь-якого виробу.• Контроль за виробництвом, внутрішній аудит. • Контроль за дотриманням санітарних норм на виробництві:- контроль витрат сировини та матеріалів на виробництві; якості готової продукції.- Проведення виробничих випробувань та експериментальних розробок.• Підтримка технологічних процесів та контроль за дотриманням технологічних параметрів:- контроль, перевірка та коригування технологічних регламентів;- участь у виборі технологічного обладнання, його освоєння та оцінки його ефективності.

Навчався в 1 закладі

Національний університет харчових технологій

Інженер-технолог

Київ, 2006

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Сучасні технології

Румунія, Сібіу, 2013

Сучасні технології в кондитерській галузі (Румунія, Сібіу )Рік закінчення 2013Новинки та європейські тенденції у приготуванні кондитерських виробів:- чиз-кейки ;- мусові торти;- листкові вироби;- заморожені десерти;- м'яке та загартоване морозиво.Нові тенденції в хлібній галузі ( Сібіу , Румунія)Рік закінчення 2013Нові технології та сировина для європейських кондитерських виробів:- хлібобулочні вироби- снеки з кулінарними та солодкими начинками);- листкові вироби;- морозиво та холодні десерти.Обладнання компанії Рондо (Швейцарія, Бургсдорф )Рік закінчення 2010Специфіка обробки листкового, дріжджового, прісного та здобного тесту на лініях компанії Рондо. Інженерно-технологічні особливості. Сертифікат "Спеціаліст з тісторозробного обладнання"

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Одружений, маю дорослу доньку. Швидко навчаюсь новому. Аналітичний склад розуму. Маю вміння знаходити вихід з критичних ситуацій. Відповідальний, врівноважений, стресостійкий, здатний діяти в надзвичайних ситуаціях.Захоплення: ремонт автомобільної техніки, промислового обладнання, вникаю в будову механізмів. Вільний час приділяю сім'ї. Посвідчення водія А, В, С , водійський стаж з 2002р, маю власне авто, добре знаю Київ; досвід автомобільних відряджень по Україні.Комп'ютерні навички-Знання офісних програм, AutoCAD, ArchiCAD (створення креслень). 1С бухгалтерія. Вільно читаю технічну документацію та креслення.

Переїзд в інше місто

Розгляну роботу в іншому місті з бронюванням та компенсацією оренди житла

Андрій

Керівник виробництва, директор підприємства, головний інженер-технолог

Київ

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому