Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 7 компаніях   19 років 2 місяці

Енергетика та Енергоносії, Інтернет, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, FMCG, Нерухомість та Девелопмент, Видавництва та Поліграфія

Регіональний менеджер

Тзов "Телекарт-Пром"

Енергетика та Енергоносії

2 роки 5 місяців

09.2019 - 02.2022

"Телекарт-Пром" м. Одеса. є ексклюзивним дистриб'ютором з продажу приладів обліку електроенергії та телекомунікаційного обладнання, виробництва приладобудівного заводу ТОВ «Телекарт-Прилад».Регіональний менеджер, розширення клієнтської бази, співпраця з партнерами, участь у тендерних закупівлях, аналітика, звітність, статистика, управління персоналом, співпраця з маркетологом, організація та проведення заходів, відрядження. Робота в більшості в сегменті В2B по західному регіону. З досягнень: підключення більше 100 активних клієнтів, налогодження співраці з обленерго. Запуск системних проектів по м.Одеса, м.Тернопіль, м.Хмельницький, м.Львів, м. Івано-Франківськ, м.Рівне, м. Вінниця.

Керівник філії

Техно+

Інтернет

2 роки 2 місяці

02.2017 - 04.2019

Філія компанії «Техно+» м. Львів, інтернет-магазин запчастин до портативної техніки. Керівник філії, організація та систематизація повноцінної роботи філіала, контроль та координація робочих процесів, підключення нових партнерів, розширення клієнтської бази, співпраця з партнерами, підбір та навчання персоналу ., аналітика, звітність, статистика, маркетинг, проведення кваліфікаційного навчання та тренінгів .

Вдалось підключити більше 400 партнерів, збільшити об'єми продаж в 7 разів, декілька раз були "кращими" серед філій, покращили доставку та кількість дедлайнів, збільшили штат філії в 2 рази, модернізував звітність та процеси 1-с, бітрікс, ввели скрипти і збільшили середній чек в на 75%, покращили якість сервісу та вирішення питань до 15 хвилин, багато внутрішніх модернізацій.

Регіональний менеджер

Тзов "Тієнс Україна"

Інтернет

1 рік 10 місяців

02.2015 - 12.2016

ТЗОВ «Тієнс Україна» м. Львів, Регіональний менеджер, розширення клієнтської бази, співпраця з партнерами, підбір та навчання персоналу, аналітика, звітність, статистика, розробка реклами, інтернет просування, організація та проведення заходів, проведення кваліфікаційного навчання та тренінгів (самостійний коуч, в напрямку продаж).

З досягнень, це досвід в підборі персоналу, навчання, мотивація, 3 рази краща команда західного регіону, 1 раз по Україні, побував на заходах Європи,Кітаю та СНД.

Керівник відділу продажу

Ніка Захід

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 років 9 місяців

02.2007 - 11.2014

  • Планування продаж; ведення переговорів; розробка мотиваційної програми та вдосконалення навиків співробітників відділу; складання пропозицій; аналітика доцільності роботи відділу; підготовка й обробка документації; контроль логістики; контроль організаціі роботи до 70 чоловік, знання ринку торгівлі продовольчих та побутових товарів,

    Робота із клієнтами й постачальниками;

    Є досвід проведення маркетингових досліджень, реклами та промоакцій. Був досвід роботи по підключенню дістриб'юторів по західному регіону, переговори з польськими, болгарськими, угорськими партнерами.

  • Досягнення:
  • Вдала розробка брендових пакетів для відділу, що дала приріст продаж за 12 рік на 63%. Значне розширення клієнтської бази (з 250 тт. - до 400 тт.), введення вдалих промоакцій, проведення трейнингів для співробітників відділу. Збільшення торгових представників відділу, в результаті кращого опрацювання території.
  • Приріст продаж за 13 рік на 78%. Вдалі підключення мереж, хорики та санаторно-лікувальних закладів. Розробка нових маршрутів логістиці, завдяки який збільшили штат відділу. Якісне опрацювання території (400 тт. - 600 тт.).
  • Взагальному за період роботи на посаді керівника відділу побутової хімії, збільгили об'єми продаж в 15 разів, в 3 рази персонал відділу, вдалі модернізаціїї по нарахуванню мотивації,підключили нових дістриб'юторів по Україні та закордоном,вдалось якісно модернізувати: швидкість загрузки машин, обробку заявок, облік, суттєво зменьшити транспортні витрати, прискорити внутрішню логістику.

Регіональний менеджер

ТОВ "Санкор"

FMCG

2 роки 11 місяців

03.2003 - 02.2006

Санкор (сантехніка, фаянс, кераміка). м.Одеса. Регіональний Менеджер одеська обл,. 5 місяців працював як торговий представник. Ведення документації, проведення презентацій партнерам, робота із дистріб'юторами по обл, контроль ТА - 6 чоловік, підписання договорів. В зв'язку з переїздом, звільнився за власним бажанням.

Декілька раз вдавалось продати рекорду кількість товару, кращий регіон 3 квартала поспіль, підключив нових дистриб'юторів.

Рієлтор

АН "Діалог"

Нерухомість та Девелопмент

1 рік 1 місяць

02.2002 - 03.2003

Продаж нерухомості та оренда приміщень, оформлення документації, обробка бази даних, показ об'єктів, підписання договорів, співпраця з державними органами, фізичними особами, нотаріусами і т.п.

Інженер комп'ютерних систем

Газета "Слава і Честь"

Видавництва та Поліграфія

7 місяців

07.2001 - 02.2002

Верстка, дизайн, розробка макетів, набор тексту, робота з офісними програмами, фотошоп, автокад, корел,

Ключова інформація

Фахівець з великим досвідом організації, управлінні та продаж.

Вміння організувати та мотивувати команду, отримання результату, вміння працювати в команді, висока швидкість придбання нових навичок, доброзичливість, працездатність, вимогливість до себе, досвід підбору персоналу, люблю продавати і отримаю від цього задоволення.

Досвід управління персоналом до 70 чоловік.

Маю високі організаторські здібності, здатність приймати самостійні рішення, системний підхід до завдань, концентрація на досягненні кінцевого результату.

Проведення аналітики (ринку,залишків,логістики), моніторинг конкурентів, маркетингових досліджень, підтримка командного духу, вдалі мотиваційні проекти, ефективні креативні рішення, самостійне проведення тренінгів для менеджерів, робота з дістриб'ютарами та партнерами; ведення переговорів на різних рівнях; складання пропозицій; аналітика роботи відділу; підготовка й обробка документації; контроль логістики; формування маршрутізаціїї, знання ринку торгівлі продовольчих, побутових товарів, фарм ринку (досвід управління аптеками, сімейний бізнес),будівельних матеріалів, сантехніки, побутової та портативної техніки; співпраця з постачальниками та дистриб'юторами, комунікації із мережами,ведення проектів з нуля.

Є досвід проведення маркетингових досліджень, реклами та промоакцій. Також активно практикував рекламу в фейсбук, пром, олкс і інши площадки.

Досвідченний користувач ПК, офісні програми, онлайн таблиці, графічні редактори, презентації, 1-с, CRM.

Постійно вдосконалююся. 12 сертифікованих тренінгів продаж, близько 15 тренінгів по організаціі та управлінню, 4 тренінги по ефективних інструментах бізнесу.

Навчався в 1 закладі

Інститут Підприємництва та Права

Правознавство, юрист

Одеса, Україна, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Тзов "Тієнс Україна"

2016

з 2015 по 2016, щомісяця відвідування базових тренінгів компанії, кожні 2 місяці управлінські тренінги, що 3 місяці організаційні трейнінги та міжнародні конференції, виїздні заходи у Франції, Кітаї та Росії. Переймав досвід роботи фахівців різної ланки ТОП-менеджмента.

Також самостійно приймав участь в організації 6 заходів. Оренда приміщення, замовлення аудіо-режисера, друк квитків, контроль та координація заходів. 2 рази виступав на аудиторію в 250 чоловік, м.Чернівці тема - "ефективний підбір та навчання персоналу", м.Львів "Бізнес мислення". 

Управління персоналом, організація роботи

2015

Незалежний 2-денний тренінг компанії 

http://www.IM-trainings.com від СЕО та бізнес тренера - Єгора Грибова на тему: Ефективного управління та організації роботи, авторська методика мотивації.

Тренінг по управлінню

2013

Особливості сприйняття підлеглих, заряд на результат, вибір мотивації.

Трейнінг по управлінню

2012

Пряме керування відділом, методи впливу, аналітика, характеристика роботи.

Тренінг по продажам

2011

Ведення успішних переговорів, цільові визначення, та вдосконалення продаж.

Інстітут Професійних Технологій

2004

Курси за професією менеджер з продаж. Закінчив на відмінно.

Додаткова інформація

Мета

Хочу стати цінним фахівцем в області менеджменту й керування, досягти добробуту.

Бажаний рівень доходу від 40000 грн.

Цікавою буде зайнятість де знадобиться мій організаційний досвід, з перспективою кар'єрного зростання.

Шкідливих звичок не маю, судимостей немаю,займаюсь спротом, регулярно бігаю в футбол, приймаю участь та організовую благодійні заходи, люблю читати літературу по розвитку (Шнайдер, Мелара, Піз)

Олексій Михайлович

Керівник відділу

Одеса

60 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 2 тижні тому