Працював в 7 компаніях   8 років 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Cult Motive

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

09.2023 - 08.2024

  • Розробка та сезонне оновлення меню
  • Створення тех. карт
  • Контроль фудкосту
  • Проведення переобліку
  • Замовлення та контроль якості товару
  • Контроль за дотриманням технологічних процесів
  • Навчання команди

Шеф-кухар

Французьке кафе "Матільда"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

05.2023 - 09.2023

Су-шеф

IshFish

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

09.2022 - 05.2023

Су-шеф

Ресторан сучасної київської кухні «Глек»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

05.2021 - 08.2022

Су-шеф

WIN BAR

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

09.2019 - 12.2020

Су-шеф

Стейк-хаус «Must»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 10 місяців

10.2017 - 08.2019

Працював на грилю

BEEF meat&wine

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

09.2015 - 08.2017

Володіє мовами

Англійська

середній

Додаткова інформація

Шукаю проєкт

На даний момент розглядаю проєктну роботу на термін 2 місяці. За цей час я

- оптимізую робочий простір на кухні

- проаналізую фудкост та продажі страв

- проаналізую ціни на продукти та оптимізую за необхідності

- проаналізую списання

- оптимізую наявне меню

- введу нові страви

- навчу команду

- напишу базові чек-листи для роботи кухні

- навчу су-шефа керувати кухнею
Кожен з цих етапів буде узгоджений з Вами, усі зміни впроваджуватимуться згідно Ваших побажань та потреб.
За ці 2 місяці я організую автономну роботу. Кухня зможе якісно працювати протягом року на чолі з су-шефом без шеф-кухаря.
Буду радий співпраці! Зв'язатись зі мною можна в телеграм за номером 0631735016

Досвід роботи

15 років досвіду роботи на професійній кухні

Юрій

Шеф-кухар

Київ

50 000 грн.

34 роки

проектна робота

Оновлено 3 дні тому