Працював в 1 компанії   22 роки 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

шеф кухар

Emily Resort

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

22 роки 6 місяців

02.2002 - 08.2024

Оновлення меню,зниження фуд косту,Работа з тех.картами,R-keeper,Проробки,сезонне меню,майстер класи,переоблік,графік кухарів.Знання різних технік приготування,виступи у різних кулінарних змаганнях,виступи на міжнародних змаганнях.
• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Ключова інформація

Досвід роботи від 20 рлків
• Креативність
• Лідерство
• Комунікабельність
• Організованість
• Відповідальність
• Комунікації з громадськістю

Навчався в 2 закладах

Криворізький державний комерційно-економічний технікум

Технолог

Кривий Ріг, 2003

технолог

Кривий Ріг, 2002

Эмиль

Бренд шеф

Київ

Готовий переїхати: Львів, Кривий Ріг

60 000 грн.

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому