Працювала в 2 компаніях 10 років 5 місяців
Промисловість та Виробництво
майстер цеху з виробництва зефіру, печива
Богуславський завод продтоварів
Промисловість та Виробництво
10 років 4 місяці
08.2015 - до теперішнього часу
Технолог харчового виробництва
ТОВ Саната 777
Промисловість та Виробництво
4 місяці
11.2016 - 02.2017
Ключова інформація
- Аналітичне мислення
- Увага до деталей
- Організованість
- Контроль якості сировини та готової продукції
- Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Контроль за дотриманням рецептур та технологій
- Підготовка звітності та аналітики
- Розробка та впровадження технологічних процесів
- Підготовка технологічної документації
Навчалась в 1 закладі
Національний університет харчових технологій
Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
2011
Курси, тренінги, сертифікати
Інститут післядипломної освіти НУХТ
2022
Підвищення кваліфікації за програмою " Інноваційні технології та особливості застосування нових видів структуроутворювачів і харчових добавок у кондитерському виробництві"
Додаткова інформація
Професійні навички
- знання основних принципів та положень НАССР
- знання стандартів, виробничих та санітарних норм
- високі аналітичні здібності, досвід оптимізації робочих процесів
- знання організації праці, виробництва та управління
- розробка технологічних інструкцій, карт, калькуляцій
- знання стандартів, виробничих та санітарних норм
- високі аналітичні здібності, досвід оптимізації робочих процесів
- знання організації праці, виробництва та управління
- розробка технологічних інструкцій, карт, калькуляцій
Наталія
Наталія
Технолог, керівник харчового виробництва

Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість
Характер роботи: гібридна
Оновлено 1 день тому