Работала в 2 компаниях 10 лет 5 месяцев
Промышленность и Производство
майстер цеху з виробництва зефіру, печива
Богуславський завод продтоварів
Промышленность и Производство
10 лет 4 месяца
08.2015 - по настоящее время
Технолог харчового виробництва
ТОВ Саната 777
Промышленность и Производство
4 месяца
11.2016 - 02.2017
Ключевая информация
- Аналітичне мислення
- Увага до деталей
- Організованість
- Контроль якості сировини та готової продукції
- Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Контроль за дотриманням рецептур та технологій
- Підготовка звітності та аналітики
- Розробка та впровадження технологічних процесів
- Підготовка технологічної документації
Училась в 1 заведении
Національний університет харчових технологій
Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
2011
Курсы, тренинги, сертификаты
Інститут післядипломної освіти НУХТ
2022
Підвищення кваліфікації за програмою " Інноваційні технології та особливості застосування нових видів структуроутворювачів і харчових добавок у кондитерському виробництві"
Дополнительная информация
Професійні навички
- знання основних принципів та положень НАССР
- знання стандартів, виробничих та санітарних норм
- високі аналітичні здібності, досвід оптимізації робочих процесів
- знання організації праці, виробництва та управління
- розробка технологічних інструкцій, карт, калькуляцій
- знання стандартів, виробничих та санітарних норм
- високі аналітичні здібності, досвід оптимізації робочих процесів
- знання організації праці, виробництва та управління
- розробка технологічних інструкцій, карт, калькуляцій
Наталія
Наталія
Технолог, керівник харчового виробництва

Киев
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость
Характер работы: гибридная
Обновлено 1 день назад