Працювала в 4 компаніях 3 роки
Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво
Завідувач відділом
Retail Group
Торгівля роздрібна / Retail
1 рік
11.2023 - до теперішнього часу
- контроль виконання санітарно-гігієнічних норм
- контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компанії
- управління товарообігом, прибутком, націнкою
- організація та планування роботи співробітників та їх навчання;
- замовлення сировини, формування асортименту відділу
- Розробка та впровадження стратегій розвитку відділу
- Контроль за виконанням планів та завдань
- Підготовка звітності та аналітики
- Взаємодія з іншими відділами компанії
Майстер викобництва (керівник підрозділу)
ФОРА, ООО
Торгівля роздрібна / Retail
10 місяців
11.2022 - 09.2023
- організація та контроль технологічного процесу виробництва м'ясних напівфабрикатів;
- розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур, специфікацій на продукцію, що випускається, і використовувані сировину і матеріали, згідно принципів НАССР;
- контроль підтримки відповідного санітарного стану підприємства;
- приймання сировини
- організація проведення всіх експериментальних робіт з метою освоєння нових технологічних процесів, нових видів продукції;
- контроль якості продукції, що випускається, ведення аналітичної роботи за якістю продукції, що випускається, і використовуваної сировини та матеріалів;
- контроль виконання плану виробництва;
- розподіл персоналу цеху по дільницях та видання виробничих завдань на зміну;
- облік та ведення робочих журналів
Контролер якості напівфабрикатів (практика)
Allfein
Промисловість та Виробництво
6 місяців
01.2022 - 07.2022
М'ясна промисловість
Робота на одному з найбільших заводів Німеччини м'ясних напівфабрикатів ;обробка та маринування м'яса птиці; автоматичне запаковування продукції; підготовка готових товарів до відправлення; дотримання стандартів якості.
Організація та контроль технологічного процесу виробництва продукції;
Контроль за дотриманням правил маркування продукції;
Робота з сучасним автоматичним та напівавтоматичним обладнанням.
Технолог харчової промисловості
Гармонія смаку
Промисловість та Виробництво
5 місяців
08.2021 - 01.2022
- Молочна продукція
- Організація та контроль техноогічного процесу виробництва продукції;
- Розробка та встановлення норми витрати сировини, матеріалів;
- Навчання технологічного персоналу;
- Контроль санітарного стану;
- Контроль температурних режимів на виробництві
- Розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур згідно принципів НАССР
- Контроль якості продукції що випускається, виявленння неякісної готової продукції, аналіз причин її виникнення
- впровадження нового технологічного оснащення;
- Підготовка та участь в внутрішньому та зовнішньому аудитах
Ключова інформація
• ISO
Навчалась в 2 закладах
Національний університет біоресурсів і природокористування України
метрологія та інформаційно вимірювальна техніка ( якісь стандартизація та сертифікація)
Київ, 2024
Національний університет Біоресурсів і природокористування України
Харчові технології та управління якістю продукції АПК
Київ, 2022
Володіє мовами
Англійська
нижче середнього
Українська
рідна
Марія
Марія
Технолог харчової промисловості
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 6 годин тому