Працювала в 4 компаніях   3 роки

Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво

Завідувач відділом

Retail Group

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік

11.2023 - до теперішнього часу

-організація та контроль процесів у виробничому цеху
- контроль виконання санітарно-гігієнічних норм
- контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компанії
- управління товарообігом, прибутком, націнкою
- організація та планування роботи співробітників та їх навчання;
- замовлення сировини, формування асортименту відділу
- Розробка та впровадження стратегій розвитку відділу
- Контроль за виконанням планів та завдань
- Підготовка звітності та аналітики
- Взаємодія з іншими відділами компанії

Майстер викобництва (керівник підрозділу)

ФОРА, ООО

Торгівля роздрібна / Retail

10 місяців

11.2022 - 09.2023

  • організація та контроль технологічного процесу виробництва м'ясних напівфабрикатів;
  • розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур, специфікацій на продукцію, що випускається, і використовувані сировину і матеріали, згідно принципів НАССР;
  • контроль підтримки відповідного санітарного стану підприємства;
  • приймання сировини
  • організація проведення всіх експериментальних робіт з метою освоєння нових технологічних процесів, нових видів продукції;
  • контроль якості продукції, що випускається, ведення аналітичної роботи за якістю продукції, що випускається, і використовуваної сировини та матеріалів;
  • контроль виконання плану виробництва;
  • розподіл персоналу цеху по дільницях та видання виробничих завдань на зміну;
  • облік та ведення робочих журналів

Контролер якості напівфабрикатів (практика)

Allfein

Промисловість та Виробництво

6 місяців

01.2022 - 07.2022

М'ясна промисловість

Робота на одному з найбільших заводів Німеччини м'ясних напівфабрикатів ;обробка та маринування м'яса птиці; автоматичне запаковування продукції; підготовка готових товарів до відправлення; дотримання стандартів якості.

Організація та контроль технологічного процесу виробництва продукції;

Контроль за дотриманням правил маркування продукції;

Робота з сучасним автоматичним та напівавтоматичним обладнанням.

Технолог харчової промисловості

Гармонія смаку

Промисловість та Виробництво

5 місяців

08.2021 - 01.2022

  • Молочна продукція
  • Організація та контроль техноогічного процесу виробництва продукції;
  • Розробка та встановлення норми витрати сировини, матеріалів;
  • Навчання технологічного персоналу;
  • Контроль санітарного стану;
  • Контроль температурних режимів на виробництві
  • Розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур згідно принципів НАССР
  • Контроль якості продукції що випускається, виявленння неякісної готової продукції, аналіз причин її виникнення
  • впровадження нового технологічного оснащення;
  • Підготовка та участь в внутрішньому та зовнішньому аудитах

Ключова інформація

• М’ясна промисловість
• ISO

Навчалась в 2 закладах

Національний університет біоресурсів і природокористування України

метрологія та інформаційно вимірювальна техніка ( якісь стандартизація та сертифікація)

Київ, 2024

Національний університет Біоресурсів і природокористування України

Харчові технології та управління якістю продукції АПК

Київ, 2022

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

рідна

Марія

Технолог харчової промисловості

Київ

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому