Працювала в 4 компаніях 5 років 6 місяців
Промисловість та Виробництво
Інженер, технолог 1 категорїї
Київський столичний хліб завод
Промисловість та Виробництво
1 рік 3 місяці
09.2023 - до теперішнього часу
Відпрацювання та впровадження нового виду асортименту, зміни діючих технологічних рецептур.
Контроль дотримання технологічних параметрів та зміни параметрів в залежності від пори року.
Навчання працівників працювати з технологічними картами, навчання працівників на новому робочому місці( принцип роботи обладнання, робота з тістом).
Організація санітарної зачистки обладнання, організація аварійних зупинок ліній.
Розрахунки замовлення на робочу зміну.
Контроль дотримання технологічних параметрів та зміни параметрів в залежності від пори року.
Навчання працівників працювати з технологічними картами, навчання працівників на новому робочому місці( принцип роботи обладнання, робота з тістом).
Організація санітарної зачистки обладнання, організація аварійних зупинок ліній.
Розрахунки замовлення на робочу зміну.
Інженер технолог
Київський столичний хліб завод
Промисловість та Виробництво
3 роки 8 місяців
04.2021 - до теперішнього часу
Пекар
Пиріжкова
Промисловість та Виробництво
9 місяців
09.2020 - 06.2021
Пекар
Фоззі фуд
Промисловість та Виробництво
1 рік 1 місяць
06.2019 - 07.2020
Ключова інформація
• Здатність до прийняття рішень
• Комунікаційні навички
• Самодисципліна
• Активна
• Працюю на результат
• Творчість в розв'язанні проблем
• Люблю розвиток
• Не боюсь нового
• Адаптивність до змін
• Вміння швидко навчатися
• Комунікаційні навички
• Самодисципліна
• Активна
• Працюю на результат
• Творчість в розв'язанні проблем
• Люблю розвиток
• Не боюсь нового
• Адаптивність до змін
• Вміння швидко навчатися
Навчалась в 2 закладах
Черниговский политехнический университет
Харчові технології
Чернігів, 2020
Ліцей біолого, хімічний напрям
природничий
Чернігів, 2016
Любов Олександрівна
Любов Олександрівна
Технолог пищевого производства
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому