Працювала в 4 компаніях   5 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво

Інженер, технолог 1 категорїї

Київський столичний хліб завод

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

09.2023 - до теперішнього часу

Відпрацювання та впровадження нового виду асортименту, зміни діючих технологічних рецептур.
Контроль дотримання технологічних параметрів та зміни параметрів в залежності від пори року.
Навчання працівників працювати з технологічними картами, навчання працівників на новому робочому місці( принцип роботи обладнання, робота з тістом).
Організація санітарної зачистки обладнання, організація аварійних зупинок ліній.
Розрахунки замовлення на робочу зміну.

Інженер технолог

Київський столичний хліб завод

Промисловість та Виробництво

3 роки 8 місяців

04.2021 - до теперішнього часу

Пекар

Пиріжкова

Промисловість та Виробництво

9 місяців

09.2020 - 06.2021

Пекар

Фоззі фуд

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

06.2019 - 07.2020

Ключова інформація

• Здатність до прийняття рішень
• Комунікаційні навички
• Самодисципліна
• Активна
• Працюю на результат
• Творчість в розв'язанні проблем
• Люблю розвиток
• Не боюсь нового
• Адаптивність до змін
• Вміння швидко навчатися

Навчалась в 2 закладах

Черниговский политехнический университет

Харчові технології

Чернігів, 2020

Ліцей біолого, хімічний напрям

природничий

Чернігів, 2016

Любов Олександрівна

Технолог пищевого производства

Київ

30 000 грн.

25 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому