Працювала в 7 компаніях   27 років 5 місяців

Послуги для населення - інше, Промисловість та Виробництво, Державний сектор

Пекар кондитер

Baker's Plase

Послуги для населення - інше

11 місяців

10.2023 - 09.2024


  • Кондитер
  • Пекар
  • Кухар
  • Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
  • Дотримання рецептур та технологічних процесів
  • Підготовка сировини та інгредієнтів
  • Оформлення готової продукції
  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Дотримання санітарних норм та правил
  • Контроль за якістю продукції
  • Участь у розробці нових рецептів

Пекар

Епіцентр К

Промисловість та Виробництво

10 місяців

12.2022 - 10.2023

  • Кухар в супермаркет
  • Формувальник тіста
  • Кухар універсал
  • Кондитерські вироби
  • Хліб
  • Кухар кондитер
  • Кондитерська промисловість
  • Супермаркет
  • Продаж хлібобулочних виробів
  • Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
  • Контроль за процесом випікання
  • Дотримання санітарних норм та правил
  • Підготовка тіста і випічки
  • Обслуговування пекарського обладнання
  • Участь у розробці нових видів продукції
  • Забезпечення якості готової продукції
  • Підтримання чистоти на робочому місці

Пекар

ТОВ "Омега"Варус 7

Промисловість та Виробництво

6 місяців

12.2021 - 06.2022

  • Формувальник тіста
  • Кондитерські вироби
  • Кухар універсал
  • Супермаркет
  • Продаж хлібобулочних виробів
  • Кондитерська промисловість
  • Кухар в супермаркет
  • Кухар кондитер
  • Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
  • Контроль за процесом випікання
  • Ведення обліку використаних інгредієнтів
  • Дотримання санітарних норм та правил
  • Підготовка тіста і випічки
  • Обслуговування пекарського обладнання
  • Участь у розробці нових видів продукції
  • Забезпечення якості готової продукції
  • Підтримання чистоти на робочому місці

Кухар,продавець

магазин Мясо Птиця

Послуги для населення - інше

8 місяців

04.2021 - 12.2021

  • ПродавецьКухар,мясник,обвальщик,

Повар-универсал для работы в кафе

room

Послуги для населення - інше

8 місяців

08.2020 - 04.2021

  • Кухар холодного цеху
  • Кухар гарячого цеху
  • Повар в їдальню
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Кухар

ДКНЗ #34 Маргаритка

Державний сектор

10 років 5 місяців

03.2009 - 08.2019

  • Повар в їдальню
  • Кухар гарячого цеху
  • Кухар м'ясник
  • Кухар холодного цеху
  • Повар мучник
  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Ведення кухонного інвентаря
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Ведення документації по продуктах
  • Участь у розробці нових страв

Пекар-мастер,технолог,пекар 5р

ОАО Нікопольський хлібокомбінат

Послуги для населення - інше

13 років 1 місяць

07.1995 - 08.2008

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключова інформація

  • Організованість
  • Самостійність
  • Прагнення до нового
  • Хлібнє виробництво

Навчалась в 1 закладі

Криворізький державний комерційно-економічний технікум

Технологія харчування

Кривий Ріг, 2006

Оксана

Технолог харчового виробництва

Київ

30 000 грн.

48 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, сезонна / тимчасова робота

Оновлено 1 місяць тому