Працювала в 7 компаніях 27 років 5 місяців
Послуги для населення - інше, Промисловість та Виробництво, Державний сектор
Пекар кондитер
Baker's Plase
Послуги для населення - інше
11 місяців
10.2023 - 09.2024
- Кондитер
- Пекар
- Кухар
- Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
- Дотримання рецептур та технологічних процесів
- Підготовка сировини та інгредієнтів
- Оформлення готової продукції
- Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
- Дотримання санітарних норм та правил
- Контроль за якістю продукції
- Участь у розробці нових рецептів
Пекар
Епіцентр К
Промисловість та Виробництво
10 місяців
12.2022 - 10.2023
- Кухар в супермаркет
- Формувальник тіста
- Кухар універсал
- Кондитерські вироби
- Хліб
- Кухар кондитер
- Кондитерська промисловість
- Супермаркет
- Продаж хлібобулочних виробів
- Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
- Контроль за процесом випікання
- Дотримання санітарних норм та правил
- Підготовка тіста і випічки
- Обслуговування пекарського обладнання
- Участь у розробці нових видів продукції
- Забезпечення якості готової продукції
- Підтримання чистоти на робочому місці
Пекар
ТОВ "Омега"Варус 7
Промисловість та Виробництво
6 місяців
12.2021 - 06.2022
- Формувальник тіста
- Кондитерські вироби
- Кухар універсал
- Супермаркет
- Продаж хлібобулочних виробів
- Кондитерська промисловість
- Кухар в супермаркет
- Кухар кондитер
- Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
- Контроль за процесом випікання
- Ведення обліку використаних інгредієнтів
- Дотримання санітарних норм та правил
- Підготовка тіста і випічки
- Обслуговування пекарського обладнання
- Участь у розробці нових видів продукції
- Забезпечення якості готової продукції
- Підтримання чистоти на робочому місці
Кухар,продавець
магазин Мясо Птиця
Послуги для населення - інше
8 місяців
04.2021 - 12.2021
- ПродавецьКухар,мясник,обвальщик,
Повар-универсал для работы в кафе
room
Послуги для населення - інше
8 місяців
08.2020 - 04.2021
- Кухар холодного цеху
- Кухар гарячого цеху
- Повар в їдальню
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Кухар
ДКНЗ #34 Маргаритка
Державний сектор
10 років 5 місяців
03.2009 - 08.2019
- Повар в їдальню
- Кухар гарячого цеху
- Кухар м'ясник
- Кухар холодного цеху
- Повар мучник
- Приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю продукції
- Ведення кухонного інвентаря
- Дотримання рецептур та технологій
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Ведення документації по продуктах
- Участь у розробці нових страв
Пекар-мастер,технолог,пекар 5р
ОАО Нікопольський хлібокомбінат
Послуги для населення - інше
13 років 1 місяць
07.1995 - 08.2008
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключова інформація
- Організованість
- Самостійність
- Прагнення до нового
- Хлібнє виробництво
Навчалась в 1 закладі
Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Технологія харчування
Кривий Ріг, 2006
Оксана
Оксана
Технолог харчового виробництва
Київ
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, сезонна / тимчасова робота
Оновлено 1 місяць тому