Працював в 12 компаніях 11 років 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Технолог пищевого производства
Emily Resort
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
10.2023 - 07.2024
- Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Baf”, нових інгредієнтів та позиції
- Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
- Розрахунок та замовлення н/ф, сировини для безперебійної роботи ресторану
Технолог харчового виробництва
Food Cartel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
03.2023 - 06.2023
- Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Syrve/liko”, нових інгредієнтів та позиції
- Створення навчального матеріалу та проведення навчання персоналу існуючих та нових страв
- Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
Технолог харчового виробництва
Гостинично-рестораного комплексу “ Мис Доброї Надії"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
11.2022 - 02.2023
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Аналіз причин виробничого браку, розробка корегуючих дій
- Розробка документації по санітарії та введення на виробничі площадки
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
- Проведення внутрішніх аудитів на виробничих площадках
- Системний контроль якості виробництва страв та напівфабрикатів
технік-технолог відділу RnD
Foodz Ukraine
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
04.2021 - 09.2022
- Розробка нових страв та п/ф, написання Тк на нові страви та п/ф, введення в систему
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів та матеріалів.
- Навчання персоналу новим тех.процесам та санітарних стандартів
- Знання HACCP
- Вільне володіння MS Microsoft
Повар універсал
Киев 365
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
10.2020 - 05.2021
- Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх в зал
- Приготування паст та піцц
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
- Знання HACCP та дотримання
повар універсал
Царьград
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
05.2018 - 10.2020
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Розробка техологічних карт
- Проведення внутрішного аудиту
- Приготування м'ясних та рибних полу-фабрикатів
- Привила зберігання ПФ за HACCP та подальша реалізація
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
повар-універсал
Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
02.2018 - 05.2018
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- робота на відкритій кухні GA
- Оформлення страв при видачі
- Робота в банкетном департаменті
- Приготування паст
- Приготування десертів та видача
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
кухар-універсал нічної зміни
Гостинично-рестораного комплексу “City Holiday
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
08.2017 - 02.2018
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт на шведський стіл
- оформлення шведської лініі
приготування сніданків та виконання чек-листа
- Оформлення заявок на поставку товару
кухаря-універсала
Ресторан “Реваз”
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
05.2016 - 08.2017
- Приготування п/ф, приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Знання та навички роботи на мангалі та дандирі
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
старший кухарь
Бістро-ресторан “Brunch and Coffee” Бістро-ресторан “Brunch and Coffee”
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 1 місяць
04.2013 - 05.2016
- Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх на лінію роздачі
- Приготування паст
- Організація роботи на підприємстві
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
нічний кухар
Мережа бістро-ресторанів ”Трапезна’’
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
12.2012 - 04.2013
- Приготування перших, рибних та м'ясних страв, гарнірів,
- Приготування продукції в згідно с технологічних карт;
кухар-універсал
Шинок “Добрий вечір’’
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
06.2012 - 09.2012
- Приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
Ключова інформація
- Вміння створення технологічними документації та розуміння технологічних процесів
- Знання принципів системи НАССР
- Вільне володіння MS Microsoft
- Вміння проводити внутрішній аудит
- Навички працювати з механічним та тепловим обладнанням
- Знання та володіння обліковими системами типу «Poster» та «Syrve/liko»
- Знання та володіння відео редактором «DaVinci Resolve»
- Володіння автотранспортом у власності
- Наявність санітарної книжки
- Знання та дотримання санітарних норм
- Здатність швидко навчатись
- Відповідальне відношення до виконуваних обов'язків
- Старанність
- Знання англійської мови рівень:pre-intermedia
Навчався в 1 закладі
нухт
технология приготовления пищи
Киев, 2014
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
рідна
Олександр
Олександр
Технолог харчового виробництва
Київ
Працює, але відкритий для пропозицій
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 4 дні тому