Працював в 12 компаніях 11 років 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Технолог пищевого производства
Emily Resort
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
10.2023 - 07.2024
- Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Baf”, нових інгредієнтів та позиції
- Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
- Розрахунок та замовлення н/ф, сировини для безперебійної роботи ресторану
Технолог харчового виробництва
Food Cartel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
03.2023 - 06.2023
- Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Syrve/liko”, нових інгредієнтів та позиції
- Створення навчального матеріалу та проведення навчання персоналу існуючих та нових страв
- Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
Технолог харчового виробництва
Гостинично-рестораного комплексу “ Мис Доброї Надії"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
11.2022 - 02.2023
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Аналіз причин виробничого браку, розробка корегуючих дій
- Розробка документації по санітарії та введення на виробничі площадки
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
- Проведення внутрішніх аудитів на виробничих площадках
- Системний контроль якості виробництва страв та напівфабрикатів
технік-технолог відділу RnD
Foodz Ukraine
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
04.2021 - 09.2022
- Розробка нових страв та п/ф, написання Тк на нові страви та п/ф, введення в систему
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів та матеріалів.
- Навчання персоналу новим тех.процесам та санітарних стандартів
- Знання HACCP
- Вільне володіння MS Microsoft
Повар універсал
Киев 365
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
10.2020 - 05.2021
- Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх в зал
- Приготування паст та піцц
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
- Знання HACCP та дотримання
повар універсал
Царьград
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
05.2018 - 10.2020
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Розробка техологічних карт
- Проведення внутрішного аудиту
- Приготування м'ясних та рибних полу-фабрикатів
- Привила зберігання ПФ за HACCP та подальша реалізація
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
повар-універсал
Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
02.2018 - 05.2018
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- робота на відкритій кухні GA
- Оформлення страв при видачі
- Робота в банкетном департаменті
- Приготування паст
- Приготування десертів та видача
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
кухар-універсал нічної зміни
Гостинично-рестораного комплексу “City Holiday
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
08.2017 - 02.2018
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт на шведський стіл
- оформлення шведської лініі
приготування сніданків та виконання чек-листа
- Оформлення заявок на поставку товару
кухаря-універсала
Ресторан “Реваз”
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
05.2016 - 08.2017
- Приготування п/ф, приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Знання та навички роботи на мангалі та дандирі
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
старший кухарь
Бістро-ресторан “Brunch and Coffee” Бістро-ресторан “Brunch and Coffee”
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 1 місяць
04.2013 - 05.2016
- Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх на лінію роздачі
- Приготування паст
- Організація роботи на підприємстві
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
нічний кухар
Мережа бістро-ресторанів ”Трапезна’’
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
12.2012 - 04.2013
- Приготування перших, рибних та м'ясних страв, гарнірів,
- Приготування продукції в згідно с технологічних карт;
кухар-універсал
Шинок “Добрий вечір’’
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
06.2012 - 09.2012
- Приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
Ключова інформація
- Вміння створення технологічними документації та розуміння технологічних процесів
- Знання принципів системи НАССР
- Вільне володіння MS Microsoft
- Вміння проводити внутрішній аудит
- Навички працювати з механічним та тепловим обладнанням
- Знання та володіння обліковими системами типу «Poster» та «Syrve/liko»
- Знання та володіння відео редактором «DaVinci Resolve»
- Володіння автотранспортом у власності
- Наявність санітарної книжки
- Знання та дотримання санітарних норм
- Здатність швидко навчатись
- Відповідальне відношення до виконуваних обов'язків
- Старанність
- Знання англійської мови рівень:pre-intermedia
Навчався в 1 закладі
нухт
технология приготовления пищи
Киев, 2014
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
рідна
Олександр
Олександр
Технолог харчового виробництва
Київ
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 1 місяць тому