Работала в 4 компаниях   3 года

Торговля розничная / Retail, Промышленность и Производство

Завідувач відділом

Retail Group

Торговля розничная / Retail

1 год

11.2023 - по настоящее время

-організація та контроль процесів у виробничому цеху
- контроль виконання санітарно-гігієнічних норм
- контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компанії
- управління товарообігом, прибутком, націнкою
- організація та планування роботи співробітників та їх навчання;
- замовлення сировини, формування асортименту відділу
- Розробка та впровадження стратегій розвитку відділу
- Контроль за виконанням планів та завдань
- Підготовка звітності та аналітики
- Взаємодія з іншими відділами компанії

Майстер викобництва (керівник підрозділу)

ФОРА, ООО

Торговля розничная / Retail

10 месяцев

11.2022 - 09.2023

  • організація та контроль технологічного процесу виробництва м'ясних напівфабрикатів;
  • розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур, специфікацій на продукцію, що випускається, і використовувані сировину і матеріали, згідно принципів НАССР;
  • контроль підтримки відповідного санітарного стану підприємства;
  • приймання сировини
  • організація проведення всіх експериментальних робіт з метою освоєння нових технологічних процесів, нових видів продукції;
  • контроль якості продукції, що випускається, ведення аналітичної роботи за якістю продукції, що випускається, і використовуваної сировини та матеріалів;
  • контроль виконання плану виробництва;
  • розподіл персоналу цеху по дільницях та видання виробничих завдань на зміну;
  • облік та ведення робочих журналів

Контролер якості напівфабрикатів (практика)

Allfein

Промышленность и Производство

6 месяцев

01.2022 - 07.2022

М'ясна промисловість

Робота на одному з найбільших заводів Німеччини м'ясних напівфабрикатів ;обробка та маринування м'яса птиці; автоматичне запаковування продукції; підготовка готових товарів до відправлення; дотримання стандартів якості.

Організація та контроль технологічного процесу виробництва продукції;

Контроль за дотриманням правил маркування продукції;

Робота з сучасним автоматичним та напівавтоматичним обладнанням.

Технолог харчової промисловості

Гармонія смаку

Промышленность и Производство

5 месяцев

08.2021 - 01.2022

  • Молочна продукція
  • Організація та контроль техноогічного процесу виробництва продукції;
  • Розробка та встановлення норми витрати сировини, матеріалів;
  • Навчання технологічного персоналу;
  • Контроль санітарного стану;
  • Контроль температурних режимів на виробництві
  • Розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур згідно принципів НАССР
  • Контроль якості продукції що випускається, виявленння неякісної готової продукції, аналіз причин її виникнення
  • впровадження нового технологічного оснащення;
  • Підготовка та участь в внутрішньому та зовнішньому аудитах

Ключевая информация

• М’ясна промисловість
• ISO

Училась в 2 заведениях

Національний університет біоресурсів і природокористування України

метрологія та інформаційно вимірювальна техніка ( якісь стандартизація та сертифікація)

Київ, 2024

Національний університет Біоресурсів і природокористування України

Харчові технології та управління якістю продукції АПК

Київ, 2022

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Украинский

родной

Марія

Технолог харчової промисловості

Киев

24 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 часа назад