Працював в 5 компаніях 1 рік 11 місяців
Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта
Завідувач відділом
Сільпо
Торгівля роздрібна / Retail
2 місяці
02.2024 - 04.2024
Працюючи в Le Silpo , почав розвиватися та відкрив програму на завідувача відділу свіжих продуктів , з легкістю її закрив та з лютого по квітень 2024 року працював завідувачем ( відділ кулінарії, м?яса риби ) на магазині No30 , м. Києва , вул . Малевича 107 , через сімейні обставини ( хвороба батька та бабусі ) повинен був звільнитися з компанії .
• Керівництво та координація роботи відділу
• Розробка та впровадження стратегій розвитку відділу
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими відділами компанії
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Організація та проведення нарад
• Моніторинг ефективності роботи відділу
• Керівництво та координація роботи відділу
• Розробка та впровадження стратегій розвитку відділу
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими відділами компанії
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Організація та проведення нарад
• Моніторинг ефективності роботи відділу
Продавець продовольчих товарів
Le Silpo, Сеть деликатес-маркетов
Торгівля роздрібна / Retail
10 місяців
04.2023 - 02.2024
У квітні 2023 року почав працювати у делікатес маркеті “Le Silpo” у Києві , паралельно працюючи в ЗРГ ( по сумісництву ) у липні 2023 обрав Le , та став працювати тільки тут
• Обслуговування покупців у торговельному залі
• Викладка товарів на полиці
• Контроль за свіжістю та якістю продукції
• Консультування покупців щодо асортименту
• Обслуговування покупців у торговельному залі
• Викладка товарів на полиці
• Контроль за свіжістю та якістю продукції
• Консультування покупців щодо асортименту
Працівник ресторана
KFC, Сеть ресторанов
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
01.2023 - 07.2023
З січня 2023 працював у ЗРГ , звільнився у липні у зв?язку з появою іншої роботи
• Прийом замовлень від клієнтів
• Подача страв та напоїв
• Підтримка чистоти та порядку в залі
• Допомога на кухні у підготовці страв
• Навчання нових працівників
• Співпраця з іншими працівниками ресторану
• Прийом замовлень від клієнтів
• Подача страв та напоїв
• Підтримка чистоти та порядку в залі
• Допомога на кухні у підготовці страв
• Навчання нових працівників
• Співпраця з іншими працівниками ресторану
Хімік лаборант
НУХТ
Освіта
1 місяць
09.2022 - 10.2022
Працював з вересня 2022 по жовтень лаборантом в Національному університеті харчових технологій , так як навчання було з вересня очне, а у жовтні почалося дистанційне в лаб роботи в університеті перестали проводити звільнився .
• Проведення хімічних аналізів та досліджень
• Підготовка реактивів та матеріалів для досліджень
• Підготовка звітності та аналітики
• Дотримання правил техніки безпеки
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Розв'язання технічних проблем та неполадок
• Проведення хімічних аналізів та досліджень
• Підготовка реактивів та матеріалів для досліджень
• Підготовка звітності та аналітики
• Дотримання правил техніки безпеки
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Розв'язання технічних проблем та неполадок
Продавець продовольчих товарів
Сільпо
Торгівля роздрібна / Retail
3 місяці
12.2021 - 03.2022
Працював у магазині «Сільпо» на Новопречерських Липках спочатку з грудня по січень продавцем продовольчих товарів у відділі овочів , згодом через те , що у відділі овочів тепер можна було працювати з 18 років , був переведений на посаду продавець продовольчих товарів у відділ свіжих продуктів ( працював в основному на сирах та ковбасах , але ввечері , так як я працював до 22 , а продавці у відділах м‘яса , риби та морепродуктів до 19 , займався реалізацією продукції і в їх відділах ) . Через повномасштабне вторгнення звільнився .
• Обслуговування покупців у торговельному залі
• Викладка товарів на полиці
• Контроль за свіжістю та якістю продукції
• Проведення інвентаризації
• Консультування покупців щодо асортименту
• Прийом грошових коштів та розрахунок з покупцями
• Прийом грошових коштів та розрахунок з покупцями
• Забезпечення чистоти у торговельному залі
• Обслуговування покупців у торговельному залі
• Викладка товарів на полиці
• Контроль за свіжістю та якістю продукції
• Проведення інвентаризації
• Консультування покупців щодо асортименту
• Прийом грошових коштів та розрахунок з покупцями
• Прийом грошових коштів та розрахунок з покупцями
• Забезпечення чистоти у торговельному залі
Ключова інформація
Комунікабельний , цілеспрямований , креативний і активний , люблю експериментувати і робити щось , дуже серйозний в плані роботи, навчання , для мене це пріоритет .Маю життєве кредо - краще зробити один назад , для того щоб потім зробити один крок в майбутнє .
• Самодисципліна
• Вміння працювати під тиском
• Ефективне управління часом
• Уважність до деталей
• Самодисципліна
• Вміння працювати під тиском
• Ефективне управління часом
• Уважність до деталей
Навчався в 1 закладі
Національний університет харчових технологій
ГРТБ , спеціальність харчові технологіі
Київ, 2025
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Микола
Микола
Технолог харчової промисловості
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 дні тому