Працювала в 2 компаніях   7 років

FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

Лесаффр Україна

FMCG

4 роки 9 місяців

10.2019 - 07.2024

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Тестування дріжджів та поліпшувачів
• Розробка та удосконалення рецептур
• Розробка нових продуктів
• Оцінка якості готових виробів
• Сенсорний аналіз хліба та хлібобулочних виробів
• Розробка рецептів для домашнього хлібопечення

інструктор з навчання

McDonald's/МакДональдз Юкрейн Лтд/МакДональдс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 1 місяць

01.2017 - 02.2019

Ключова інформація

• Організованість
• Аналітичне мислення
• Увага до деталей

Навчалась в 3 закладах

Національний університет харчових технологій

Харчові технології

Київ, 2020

Національний університет харчових технологій

Харчові технології

Київ, 2018

Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів

Суми, 2016

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія В

Комп'ютерні навички

Вільне володіння ПК

Наталія Андріївна

Технолог харчової промисловості

Суми

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Тернопіль, Харків, Кривий Ріг

35 000 грн.

27 років

Активно шукає роботу

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика

Оновлено 2 дні тому