Працювала в 2 компаніях 7 років
FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Лесаффр Україна
FMCG
4 роки 9 місяців
10.2019 - 07.2024
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Тестування дріжджів та поліпшувачів
• Розробка та удосконалення рецептур
• Розробка нових продуктів
• Оцінка якості готових виробів
• Сенсорний аналіз хліба та хлібобулочних виробів
• Розробка рецептів для домашнього хлібопечення
інструктор з навчання
McDonald's/МакДональдз Юкрейн Лтд/МакДональдс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 1 місяць
01.2017 - 02.2019
Ключова інформація
• Аналітичне мислення
• Увага до деталей
Навчалась в 3 закладах
Національний університет харчових технологій
Харчові технології
Київ, 2020
Національний університет харчових технологій
Харчові технології
Київ, 2018
Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів
Суми, 2016
Володіє мовами
Англійська
середній
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Додаткова інформація
Водійське посвідчення
Категорія В
Комп'ютерні навички
Вільне володіння ПК
Наталія Андріївна
Наталія Андріївна
Технолог харчової промисловості
Суми
Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Тернопіль, Харків, Кривий Ріг
Активно шукає роботу
Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика
Оновлено 2 дні тому