Працював в 6 компаніях   12 років 7 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Краса / Фітнес / Спорт, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Медіа / ЗМІ

Технолог харчової промисловості

УПГ-Инвест, ООО

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 4 місяці

08.2021 - до теперішнього часу

Обов'язки:
1. Здійснення вхідного контролю сировини (звіт простежуваності
продукції згідно партій).
2. Контроль температурних режимів складських приміщень та умов зберігання сировини.
3. Контроль технології виготовлення продукції згідно рецептури.
4. Здійснення контролю маркування та стікерування.
5. Контроль відвантаження готової продукції.
6. Автоматизація процесу виготовлення, пошук обладнання, запуск в експлуатацію, навчання роботи персоналу на ньому, контроль роботи обладнання.
7. Аналіз трендів м'ясної продукції, запровадження новинок, моніторинг рентабельності діючої продукції на виробництві.
8. Пошук нових постачальників складників готового продукту та аналіз цін.
9. Створення нових форматів та альтернативу діючим продуктам.
10. Розробка технологічних карт, підрахунок собівартості, створення специфікації на продукцію.
11. Компанія спеціалізується на виготовленні таких видів напівфабрикатів як: охолоджені, заморожені та готові до споживання, з коротким та довгостроковим терміном придатності (фаршові, ковбасні, фаршировані, маринади, в паніровці та крупнокускові
12. Нашими клієнтами є такі мережі як: Сільпо, Новус, Ашан, Метро, АТБ, Фора та інші …

Торговий представник

Галактика

Краса / Фітнес / Спорт

4 місяці

03.2021 - 07.2021

• Комунікація з точками збуту
• Пошук нових клієнтів
• Моніторинг виконання плану продажів

• Розробка стратегії продажів

• Моніторинг виконання плану продажів

кухар м’ясного копчення

мережа супермаркетів «Сільпо»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

12.2018 - 06.2020

• Приготування продукції виключно за технологічними картами; • Відповідальність за якість продуктів (смак та зовнішній вигляд); • Дотримання санітарних норм; • Підготовка та дезінфекція інвентарю; • Чітке дотримання правил зберігання і маркування напівфабрикатів і готових харчових продуктів; -  Навики роботи з пароконвектоматом; 

фуд-продюсер

Телеканал СТБ

Медіа / ЗМІ

3 роки 4 місяці

07.2015 - 11.2018

  • Знання основ знімального процесу;
  • Узгодження тем кулінарних рубрик, пропрацювання страв, в разі потреби коригування рецептури;
  • Підготовка плану бюджету для закупок (продукти, ґаджети);
  • Підготовка інвентарю, поверхонь, заготовок та презентацій;
  • Участь у зніманні рубрики та контроль якості продукції в кадрі;
  • Співпраця з художниками, постановниками, режисерами, з групою реквізиту, сценарно-редакторською та операторською групами;
  • Розподіл обов'язків на кухні та контроль якості роботи.

бригадир зміни( суші)

Ресторан Каста

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

10.2013 - 06.2015

суші-кухар

Ресторан Євразія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

10.2011 - 10.2013

Ключова інформація

.

Навчався в 1 закладі

Ніжинський агротехнічний інститут НУБіП України

інженер-механік

Ніжин, 2015

Додаткова інформація

Особисті якості

  • Позитивна життєва позиція та почуття гумору;
  • Висока швидкість роботи та уважність до деталей;
  • Безконфліктність;
  • Досвід управління персоналом;
  • Стресостійкість, вміння працювати в команді;
  • Відповідальність, комунікабельність;
  • Креативне мислення.

Сергій Вікторович

Технолог харчової промисловості

Київ

60 000 грн.

32 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому