Работал в 12 компаниях   11 лет 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Технолог пищевого производства

Emily Resort

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

10.2023 - 07.2024

  • Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
  • Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
  • Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Baf”, нових інгредієнтів та позиції
  • Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
  • Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
  • Розрахунок та замовлення н/ф, сировини для безперебійної роботи ресторану

Технолог харчового виробництва

Food Cartel

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

03.2023 - 06.2023

  • Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
  • Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
  • Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Syrve/liko”, нових інгредієнтів та позиції
  • Створення навчального матеріалу та проведення навчання персоналу існуючих та нових страв
  • Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
  • Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів

Технолог харчового виробництва

Гостинично-рестораного комплексу “ Мис Доброї Надії"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

11.2022 - 02.2023

  • Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
  • Аналіз причин виробничого браку, розробка корегуючих дій
  • Розробка документації по санітарії та введення на виробничі площадки
  • Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
  • Проведення внутрішніх аудитів на виробничих площадках
  • Системний контроль якості виробництва страв та напівфабрикатів

технік-технолог відділу RnD

Foodz Ukraine

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 5 месяцев

04.2021 - 09.2022

  • Розробка нових страв та п/ф, написання Тк на нові страви та п/ф, введення в систему
  • Дегустація та тестування нових інгредієнтів та матеріалів.
  • Навчання персоналу новим тех.процесам та санітарних стандартів
  • Знання HACCP
  • Вільне володіння MS Microsoft

Повар універсал

Киев 365

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

10.2020 - 05.2021

  • Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх в зал
  • Приготування паст та піцц
  • Оформлення заявок на поставку товару
  • Приймання та правильне зберігання товару
  • Знання HACCP та дотримання

повар універсал

Царьград

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 5 месяцев

05.2018 - 10.2020

  • приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
  • Оформлення страв при видачі в зал
  • Розробка техологічних карт
  • Проведення внутрішного аудиту
  • Приготування м'ясних та рибних полу-фабрикатів
  • Привила зберігання ПФ за HACCP та подальша реалізація
  • Оформлення заявок на поставку товару
  • Приймання та правильне зберігання товару

повар-універсал

Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

02.2018 - 05.2018

  • приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
  • робота на відкритій кухні GA
  • Оформлення страв при видачі
  • Робота в банкетном департаменті
  • Приготування паст
  • Приготування десертів та видача
  • Оформлення заявок на поставку товару
  • Приймання та правильне зберігання товару

кухар-універсал нічної зміни

Гостинично-рестораного комплексу “City Holiday

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

08.2017 - 02.2018

  • приготування кулінарних страв згідно технологічних карт на шведський стіл
  • оформлення шведської лініі

приготування сніданків та виконання чек-листа

  • Оформлення заявок на поставку товару

кухаря-універсала

Ресторан “Реваз”

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

05.2016 - 08.2017

  • Приготування п/ф, приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
  • Оформлення страв при видачі в зал
  • Знання та навички роботи на мангалі та дандирі
  • Оформлення заявок на поставку товару
  • Приймання та правильне зберігання товару

старший кухарь

Бістро-ресторан “Brunch and Coffee” Бістро-ресторан “Brunch and Coffee”

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 1 месяц

04.2013 - 05.2016

  • Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх на лінію роздачі
  • Приготування паст
  • Організація роботи на підприємстві
  • Оформлення заявок на поставку товару
  • Приймання та правильне зберігання товару

нічний кухар

Мережа бістро-ресторанів ”Трапезна’’

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

12.2012 - 04.2013

  • Приготування перших, рибних та м'ясних страв, гарнірів,
  • Приготування продукції в згідно с технологічних карт;

кухар-універсал

Шинок “Добрий вечір’’

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

06.2012 - 09.2012

  • Приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
  • Оформлення страв при видачі в зал
  • Оформлення заявок на поставку товару
  • Приймання та правильне зберігання товару

Ключевая информация

  • Вміння створення технологічними документації та розуміння технологічних процесів
  • Знання принципів системи НАССР
  • Вільне володіння MS Microsoft
  • Вміння проводити внутрішній аудит
  • Навички працювати з механічним та тепловим обладнанням
  • Знання та володіння обліковими системами типу «Poster» та «Syrve/liko»
  • Знання та володіння відео редактором «DaVinci Resolve»
  • Володіння автотранспортом у власності
  • Наявність санітарної книжки
  • Знання та дотримання санітарних норм
  • Здатність швидко навчатись
  • Відповідальне відношення до виконуваних обов'язків
  • Старанність
  • Знання англійської мови рівень:pre-intermedia

Учился в 1 заведении

нухт

технология приготовления пищи

Киев, 2014

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Олександр

Технолог харчового виробництва

Киев

31 год

полная занятость

Обновлено 2 дня назад