Работал в 12 компаниях 11 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Технолог пищевого производства
Emily Resort
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
10.2023 - 07.2024
- Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Baf”, нових інгредієнтів та позиції
- Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
- Розрахунок та замовлення н/ф, сировини для безперебійної роботи ресторану
Технолог харчового виробництва
Food Cartel
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
03.2023 - 06.2023
- Участь в розробці нових рецептур та запуск нових напівфабрикатів і страв
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Перегляд та актуалізація існуючих рецептур на стравиВедення та редагування в системі “Syrve/liko”, нових інгредієнтів та позиції
- Створення навчального матеріалу та проведення навчання персоналу існуючих та нових страв
- Аналіз та причини виробничого браку, інвентиризації, розробка корегуючих дій
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
Технолог харчового виробництва
Гостинично-рестораного комплексу “ Мис Доброї Надії"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
11.2022 - 02.2023
- Розробка технологічної документацій на нові страви та введення на виробничі площадки
- Аналіз причин виробничого браку, розробка корегуючих дій
- Розробка документації по санітарії та введення на виробничі площадки
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів, матеріалів
- Проведення внутрішніх аудитів на виробничих площадках
- Системний контроль якості виробництва страв та напівфабрикатів
технік-технолог відділу RnD
Foodz Ukraine
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 5 месяцев
04.2021 - 09.2022
- Розробка нових страв та п/ф, написання Тк на нові страви та п/ф, введення в систему
- Дегустація та тестування нових інгредієнтів та матеріалів.
- Навчання персоналу новим тех.процесам та санітарних стандартів
- Знання HACCP
- Вільне володіння MS Microsoft
Повар універсал
Киев 365
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
10.2020 - 05.2021
- Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх в зал
- Приготування паст та піцц
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
- Знання HACCP та дотримання
повар універсал
Царьград
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 5 месяцев
05.2018 - 10.2020
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Розробка техологічних карт
- Проведення внутрішного аудиту
- Приготування м'ясних та рибних полу-фабрикатів
- Привила зберігання ПФ за HACCP та подальша реалізація
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
повар-універсал
Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
02.2018 - 05.2018
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- робота на відкритій кухні GA
- Оформлення страв при видачі
- Робота в банкетном департаменті
- Приготування паст
- Приготування десертів та видача
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
кухар-універсал нічної зміни
Гостинично-рестораного комплексу “City Holiday
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
08.2017 - 02.2018
- приготування кулінарних страв згідно технологічних карт на шведський стіл
- оформлення шведської лініі
приготування сніданків та виконання чек-листа
- Оформлення заявок на поставку товару
кухаря-універсала
Ресторан “Реваз”
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 3 месяца
05.2016 - 08.2017
- Приготування п/ф, приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Знання та навички роботи на мангалі та дандирі
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
старший кухарь
Бістро-ресторан “Brunch and Coffee” Бістро-ресторан “Brunch and Coffee”
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 1 месяц
04.2013 - 05.2016
- Приготування п/ф,готової кулінарної продукції та видача їх на лінію роздачі
- Приготування паст
- Організація роботи на підприємстві
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
нічний кухар
Мережа бістро-ресторанів ”Трапезна’’
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
12.2012 - 04.2013
- Приготування перших, рибних та м'ясних страв, гарнірів,
- Приготування продукції в згідно с технологічних карт;
кухар-універсал
Шинок “Добрий вечір’’
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
06.2012 - 09.2012
- Приготування кулінарних страв згідно технологічних карт
- Оформлення страв при видачі в зал
- Оформлення заявок на поставку товару
- Приймання та правильне зберігання товару
Ключевая информация
- Вміння створення технологічними документації та розуміння технологічних процесів
- Знання принципів системи НАССР
- Вільне володіння MS Microsoft
- Вміння проводити внутрішній аудит
- Навички працювати з механічним та тепловим обладнанням
- Знання та володіння обліковими системами типу «Poster» та «Syrve/liko»
- Знання та володіння відео редактором «DaVinci Resolve»
- Володіння автотранспортом у власності
- Наявність санітарної книжки
- Знання та дотримання санітарних норм
- Здатність швидко навчатись
- Відповідальне відношення до виконуваних обов'язків
- Старанність
- Знання англійської мови рівень:pre-intermedia
Учился в 1 заведении
нухт
технология приготовления пищи
Киев, 2014
Владеет языками
Английский
средний
Русский
свободно
Украинский
родной
Олександр
Олександр
Технолог харчового виробництва
Киев
Работает, но открыт для предложений
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Обновлено 4 дня назад