Працював в 4 компаніях   8 років 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Директора

ФМ-групп

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 6 місяців

04.2021 - 10.2024

• Відкриття новых сезонних закладів з нуля;
• Пошук, підбір і навчання персоналу;
• Управління командою(50 чол)
• Ведення всієї операційної діяльності закладу;
• Планування бюджету;
• Планування фінансової і гостподапської діяльності;
• Контроль ведення кастової дисципліни;
• Проведення і аналіз інвентаризацій;
• Вирішення конфліктних ситуацій с гостями;
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Керуючий служби доставки

Суши Мастер Украина, ООО

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

07.2020 - 03.2021

• Організація безперебійної роботи ТГ (3-5);
• Складання графіків роботи і контроль виходу співробітників на роботу; 
• Контроль виконання стандартів компанії; 
• Пошук, прийом и навчання нових співробітників; 
• Планування бюджету, виконання фінансових показників; 
• Відкриття нових локацій і побудова всіх процесів на них; 
• Контроль проведення і аналіз інвентаризації;  
• Аналіз роботи і підготовка звітності.

Заступник директора ресторана Руккола

ФМ-групп

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

08.2019 - 08.2020

Добримання і контроль стандартів обслуговування гостей.
Контроль работи процесів виробництва і сервісу (касса, кухня, зал, бар).
Вирішення конфліктнних ситуацій с гостями. 
Контроль за дотриманням правил касової дисципліни.
Формування звітності .
Виконання поставлених показників. 
Аналіз работи закладу.
Пошук, підбір та навчання персонала. Складання графіків роботи.
Проведення інвентаризацій.

Директор кафе

EDA Baguette & Salat Bar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 10 місяців

10.2016 - 08.2019

•  организація і контроль роботи закладу;?
• підбір, навчання і мотивація персоналу; ?
• забезпечення виконання стандартів закладу;
• работа с закупками; 
• формування звітності.

Ключова інформація

Увереный пользователь ПК. Программ Word, Excel, 1C, Iiko, Profit

Навчався в 2 закладах

КНТЕУ

Банковское дело

Киев, 2018

Экономический колледж КНЭУ им. В. Гетьмана

Финансы и кредит

Киев, 2014

Олексій Володимирович

Директор ресторана

Київ

28 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому