Працював в 4 компаніях 8 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Директора
ФМ-групп
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 6 місяців
04.2021 - 10.2024
• Відкриття новых сезонних закладів з нуля;
• Пошук, підбір і навчання персоналу;
• Управління командою(50 чол)
• Ведення всієї операційної діяльності закладу;
• Планування бюджету;
• Планування фінансової і гостподапської діяльності;
• Контроль ведення кастової дисципліни;
• Проведення і аналіз інвентаризацій;
• Вирішення конфліктних ситуацій с гостями;
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Пошук, підбір і навчання персоналу;
• Управління командою(50 чол)
• Ведення всієї операційної діяльності закладу;
• Планування бюджету;
• Планування фінансової і гостподапської діяльності;
• Контроль ведення кастової дисципліни;
• Проведення і аналіз інвентаризацій;
• Вирішення конфліктних ситуацій с гостями;
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Керуючий служби доставки
Суши Мастер Украина, ООО
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
07.2020 - 03.2021
• Організація безперебійної роботи ТГ (3-5);
• Складання графіків роботи і контроль виходу співробітників на роботу;
• Контроль виконання стандартів компанії;
• Пошук, прийом и навчання нових співробітників;
• Планування бюджету, виконання фінансових показників;
• Відкриття нових локацій і побудова всіх процесів на них;
• Контроль проведення і аналіз інвентаризації;
• Аналіз роботи і підготовка звітності.
• Складання графіків роботи і контроль виходу співробітників на роботу;
• Контроль виконання стандартів компанії;
• Пошук, прийом и навчання нових співробітників;
• Планування бюджету, виконання фінансових показників;
• Відкриття нових локацій і побудова всіх процесів на них;
• Контроль проведення і аналіз інвентаризації;
• Аналіз роботи і підготовка звітності.
Заступник директора ресторана Руккола
ФМ-групп
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
08.2019 - 08.2020
Добримання і контроль стандартів обслуговування гостей.
Контроль работи процесів виробництва і сервісу (касса, кухня, зал, бар).
Вирішення конфліктнних ситуацій с гостями.
Контроль за дотриманням правил касової дисципліни.
Формування звітності .
Виконання поставлених показників.
Аналіз работи закладу.
Пошук, підбір та навчання персонала. Складання графіків роботи.
Проведення інвентаризацій.
Контроль работи процесів виробництва і сервісу (касса, кухня, зал, бар).
Вирішення конфліктнних ситуацій с гостями.
Контроль за дотриманням правил касової дисципліни.
Формування звітності .
Виконання поставлених показників.
Аналіз работи закладу.
Пошук, підбір та навчання персонала. Складання графіків роботи.
Проведення інвентаризацій.
Директор кафе
EDA Baguette & Salat Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 10 місяців
10.2016 - 08.2019
• организація і контроль роботи закладу;?
• підбір, навчання і мотивація персоналу; ?
• забезпечення виконання стандартів закладу;
• работа с закупками;
• формування звітності.
• підбір, навчання і мотивація персоналу; ?
• забезпечення виконання стандартів закладу;
• работа с закупками;
• формування звітності.
Ключова інформація
Увереный пользователь ПК. Программ Word, Excel, 1C, Iiko, Profit
Навчався в 2 закладах
КНТЕУ
Банковское дело
Киев, 2018
Экономический колледж КНЭУ им. В. Гетьмана
Финансы и кредит
Киев, 2014
Олексій Володимирович
Олексій Володимирович
Директор ресторана
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 тижні тому