Працювала в 8 компаніях 14 років 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Директор ресторану
Ishfish ( Атлантик Юмма )
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
08.2024 - 10.2024
1. Управління операційними процесами по закриттю ресторану
- Організація та контроль закриття нерентабельного ресторану
( закриття договорів та зобов'язань)
2. Управління операційними процесами основного ресторану Ishfish та торгової точки Ishfish на ринку Столичний
- Координація щоденних операцій компанії, забезпечення ефективності роботи
- Оптимізація виробничих і бізнес-процесів для підвищення продуктивності та зменшення витрат
- Аналіз фінансової ефективності операцій, контроль витрат і бюджетів
- Розробка операційних та маркетингових планів для досягнення довгострокових цілей
- Взаємодія з постачальниками та підрядниками
3. Управління операційними процесами по відкриттю нового ресторану в Торгівельному центрі формату Street food
- Оренда приміщення, оформлення та підписання договору
- Створення дизайну проекту та отримання дозволів для проведення ремонтних робіт
- Підбір та закупівля необхідного обладнання та інвентарю
- Розробка меню
Директор ресторану
ресторан Ікігай ( готель Прем'єр палац)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 3 місяці
03.2019 - 06.2024
1. Управління персоналом: Найм, звільнення, навчання та керівництво персоналом ресторану, організація взаємодії всіх підрозділів.
2. Фінансове управління: Моніторинг фінансової діяльності ресторану, бюджетування, контроль витрат і прибутку, контроль ціноутворення меню, проведення тендерів, закупівля меблів, посуду, обладнання та необхідного інвентарю, розрахунок зарплат і інших витрат.
3. Маркетинг і реклама: Розробка стратегій маркетингу, просування ресторану, ведення рекламних кампаній, контроль соціальних мереж.
4. Аналіз та звітність: Збір і аналіз даних про роботу ресторану (оборот, прибуток, SWAT аналіз, задоволеність клієнтів).
5. Розвиток ресторану: Впровадження нових ідей і покращень, розробка стратегій розвитку, розробка та введення меню, вдосконалення послуг, організація та проведення заходів.
6. Дотримання законодавства: Впровадження і дотримання всіх регуляторних вимог і стандартів, що стосуються ресторанного бізнесу (зокрема, здоров'я і безпеки, праці тощо).
Керуючий рестораном
ресторан Paul
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
11.2018 - 02.2019
- покращення якості виробництва та реалізації на двох об'єктах;
- робота з дозвільною документацією;
- виведення проекту на високий рівень доходу;
- аналіз ринку та робота з потенційними покупцями;
- створення нових пропозицій для підвищення показників;
- робота з собівартостями та меню;
Керуючий барами
Готель Прем'єр Палац, ПрАТ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
06.2017 - 09.2018
- успішне ведення трьох об'єктів одночасно: Лоббі бар готелю, Vip бар (представницький поверх), Спорт бар;
- проведення та аналіз переобліків;
- розробка основного меню, сезонного меню;
- складання бюджету, підготовка звітної документації;
- контроль за виконанням фінансових показників;
- найм, звільнення, навчання та керівництво персоналом, організація взаємодії всіх підрозділів
Заступник керуючого барами
Готель Прем'єр Палац, ПрАТ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
10.2016 - 06.2017
- успішне ведення трьох об'єктів одночасно: Лоббі бар готелю, Vip бар ( представницький поверх), Спорт бар;
- проведення та аналіз переобліків;
- розробка основного меню, сезонного меню;
- складання бюджету, підготовка звітної документації;
- контроль за виконанням фінансових показників;
- найм, звільнення, навчання та керівництво персоналом, організація взаємодії всіх підрозділів
Заступник менеджера ресторану
готель Хаятт
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
06.2015 - 06.2016
- контроль роботи співробітників
- позитивний стаж роботи з гостями преміум-сегменту, іноземними високопосадовцями, президентами
- створення особистої гостьової бази
- повний контроль всіх замовлень та переобліків
- створення робочих графіків, чек-листів та бланків звітності.
Адміністратор ресторану
готель Хаятт
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
04.2013 - 06.2015
- набуття нових навичок касової дисципліни, програмою автоматизації підприємства та 1С
- створення робочих графіків, чек-листів та бланків звітності
- проведення та аналіз переобліків
- вирішення конфліктних ситуацій
Офіціант
готель Хаятт
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 2 місяці
02.2010 - 04.2013
Ключова інформація
Загальний досвіду роботи в ресторанному бізнесі більше 14 років. Пройшла етап кар'єрного зростання від офіціанта до директора ресторану. Робота з гостями преміум сегменту, іноземними високопосадовцями та президентами. Ефективно управляю командою, забезпечуючи високу якість обслуговування і оптимальний фінансовий результат. Маю досвід у веденні ресторанів різних форматів і об'ємів.
Маю позитивній досвід зі створення нових проектів: розробка ідеї, створення бізнес-плану, розрахунок інвестиційного фонду, пошук приміщень, закупівля обладнання та інвентарю, пошук та навчання співробітників.
Навчалась в 1 закладі
Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
інженер-електромеханік залізничного транспорту
Дніпро, 2009
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Creative Chefs Summit
Ukrainian Hospitality Conference
Управління рестораном: просунутий рівень. Олександр Мусатов
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Робота з програмами: Micros Simphony, Oracle Micros Simphony, 1C, Figma
Дарина
Дарина
Директор ресторану
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому