Працювала в 8 компаніях   14 років 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Директор ресторану

Ishfish ( Атлантик Юмма )

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

08.2024 - 10.2024

1. Управління операційними процесами по закриттю ресторану

- Організація та контроль закриття нерентабельного ресторану

( закриття договорів та зобов'язань)

2. Управління операційними процесами основного ресторану Ishfish та торгової точки Ishfish на ринку Столичний

- Координація щоденних операцій компанії, забезпечення ефективності роботи

- Оптимізація виробничих і бізнес-процесів для підвищення продуктивності та зменшення витрат

- Аналіз фінансової ефективності операцій, контроль витрат і бюджетів

- Розробка операційних та маркетингових планів для досягнення довгострокових цілей

- Взаємодія з постачальниками та підрядниками

3. Управління операційними процесами по відкриттю нового ресторану в Торгівельному центрі формату Street food

- Оренда приміщення, оформлення та підписання договору

- Створення дизайну проекту та отримання дозволів для проведення ремонтних робіт

- Підбір та закупівля необхідного обладнання та інвентарю

- Розробка меню

Директор ресторану

ресторан Ікігай ( готель Прем'єр палац)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 3 місяці

03.2019 - 06.2024

1. Управління персоналом: Найм, звільнення, навчання та керівництво персоналом ресторану, організація взаємодії всіх підрозділів.

2. Фінансове управління: Моніторинг фінансової діяльності ресторану, бюджетування, контроль витрат і прибутку, контроль ціноутворення меню, проведення тендерів, закупівля меблів, посуду, обладнання та необхідного інвентарю, розрахунок зарплат і інших витрат.

3. Маркетинг і реклама: Розробка стратегій маркетингу, просування ресторану, ведення рекламних кампаній, контроль соціальних мереж.

4. Аналіз та звітність: Збір і аналіз даних про роботу ресторану (оборот, прибуток, SWAT аналіз, задоволеність клієнтів).

5. Розвиток ресторану: Впровадження нових ідей і покращень, розробка стратегій розвитку, розробка та введення меню, вдосконалення послуг, організація та проведення заходів.

6. Дотримання законодавства: Впровадження і дотримання всіх регуляторних вимог і стандартів, що стосуються ресторанного бізнесу (зокрема, здоров'я і безпеки, праці тощо).

Керуючий рестораном

ресторан Paul

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

11.2018 - 02.2019

  • покращення якості виробництва та реалізації на двох об'єктах;
  • робота з дозвільною документацією;
  • виведення проекту на високий рівень доходу;
  • аналіз ринку та робота з потенційними покупцями;
  • створення нових пропозицій для підвищення показників;
  • робота з собівартостями та меню;

Керуючий барами

Готель Прем'єр Палац, ПрАТ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

06.2017 - 09.2018

  • успішне ведення трьох об'єктів одночасно: Лоббі бар готелю, Vip бар (представницький поверх), Спорт бар;
  • проведення та аналіз переобліків;
  • розробка основного меню, сезонного меню;
  • складання бюджету, підготовка звітної документації;
  • контроль за виконанням фінансових показників;
  • найм, звільнення, навчання та керівництво персоналом, організація взаємодії всіх підрозділів

Заступник керуючого барами

Готель Прем'єр Палац, ПрАТ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

10.2016 - 06.2017

  • успішне ведення трьох об'єктів одночасно: Лоббі бар готелю, Vip бар ( представницький поверх), Спорт бар;
  • проведення та аналіз переобліків;
  • розробка основного меню, сезонного меню;
  • складання бюджету, підготовка звітної документації;
  • контроль за виконанням фінансових показників;
  • найм, звільнення, навчання та керівництво персоналом, організація взаємодії всіх підрозділів

Заступник менеджера ресторану

готель Хаятт

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

06.2015 - 06.2016

  • контроль роботи співробітників
  • позитивний стаж роботи з гостями преміум-сегменту, іноземними високопосадовцями, президентами
  • створення особистої гостьової бази
  • повний контроль всіх замовлень та переобліків
  • створення робочих графіків, чек-листів та бланків звітності.

Адміністратор ресторану

готель Хаятт

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

04.2013 - 06.2015

  • набуття нових навичок касової дисципліни, програмою автоматизації підприємства та 1С
  • створення робочих графіків, чек-листів та бланків звітності
  • проведення та аналіз переобліків
  • вирішення конфліктних ситуацій

Офіціант

готель Хаятт

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 2 місяці

02.2010 - 04.2013

Ключова інформація

Загальний досвіду роботи в ресторанному бізнесі більше 14 років. Пройшла етап кар'єрного зростання від офіціанта до директора ресторану. Робота з гостями преміум сегменту, іноземними високопосадовцями та президентами. Ефективно управляю командою, забезпечуючи високу якість обслуговування і оптимальний фінансовий результат. Маю досвід у веденні ресторанів різних форматів і об'ємів.

Маю позитивній досвід зі створення нових проектів: розробка ідеї, створення бізнес-плану, розрахунок інвестиційного фонду, пошук приміщень, закупівля обладнання та інвентарю, пошук та навчання співробітників.

Навчалась в 1 закладі

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

інженер-електромеханік залізничного транспорту

Дніпро, 2009

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Creative Chefs Summit

Київ, 2023

Ukrainian Hospitality Conference

Київ, 2023

Управління рестораном: просунутий рівень. Олександр Мусатов

Київ, 2021

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Робота з програмами: Micros Simphony, Oracle Micros Simphony, 1C, Figma

Дарина

Директор ресторану

Київ

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому