Работала в 6 компаниях   6 лет 4 месяца

Промышленность и Производство, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, FMCG

Шоколатье

Candy Buffet

Промышленность и Производство

1 год

08.2023 - 08.2024

  • Складання плану роботи на день та тиждень.
  • Виготовлення продукції (цукерок та шоколадних плиток) відповідно до стандартів органолептичних якостей та зовнішнього вгляду.
  • Виготовлення шоколаду. Робота з меланжерами та темпер-машинами.
  • Оптимізація виробничих процесів та виробничого простору для покращення якості продукції і збільшення об'ємів виробництва.
  • Складання технологічних карт, розрахунок та введення рецептур до електронної бази данних (Dilovod).
  • Розрахунок собівартості продукції та актуалізація цін в електронній базі данни.
  • Проведення переобліків складу інгрідієнтів та готової продукції.
  • Контроль термінів придатності готової продукції та інгрідієнтів.
  • Складання списків на закупівлю сировини.
  • Впровадження та контроль виконання санітарних норм, санітарного стану виробництва та робочого інвентарю.

  • Адаптація до нових умов роботи

Технолог кондитерського виробництва

ФОП Курменко

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

08.2022 - 06.2023

  • Складання плану роботи на день, тиждень, місяць виходячи з попередніх замовлень, реалізації продукції та сезонних перспектив продажів.
  • Оптимізація виробничих процесів
  • Навчання персоналу та підвищення їх професійних навичок.
  • Розробка нової лінійки продукції, урізноманітнення та покращення рецептур.
  • Складання технологічних карт.
  • Складання списків на закупівлю сировини та пакувальних матеріалів.
  • Контроль якості виготовленої продукції та напівфабрикатів.
  • Контроль якості запакованої продукції у відповідності до стандартів.
  • Впровадження та контроль виконання санітарних норм співробітниками, санітарного стану виробництва та робочого інвентарю.
  • Ведення складу готової продукції.
  • Облік робочого часу та виробітки працівників.

  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Шоколадник

ТОВ "Рошен Эксклюзив"

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

02.2020 - 04.2022

  • Виготовлення шоколадної продукції відповідної якості
  • Декор шоколадних фігур
  • Заливка пустотілих шоколадних фігур
  • Приготування, підготовка та глазурування цукерок
  • Робота з темпер - машинами та обливочними станціями
  • Приготування начинок для корпусних цукерок (ганаші, солона карамель)
  • Виготовлення корпусних цукерок
  • Робота з технологічними картами
  • Підтримка у чистоті виробничого цеху та свого робочого місця

Старший кондитер

O.групп

Промышленность и Производство

11 месяцев

08.2019 - 07.2020

  • Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції.
  • Контроль якості запакованної продукції у відповідності до стандартів.
  • Складання списків на закупівлю сировини.
  • Налагодження системи виробництва.
  • Розробка нової продукції.
  • Складання виробничого плану на день, тиждень, місяць виходячи з попередніх заказів та реалізації продукції.
  • Підтримка у порядку виробничого цеху.
  • Навчання персоналу.

  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Кондитер

Spell

FMCG

10 месяцев

10.2018 - 08.2019

  • Виробництво ганашів, емульсій, карамелі
  • Виготовлення корпусних та нарізних цукерок
  • Декорування цукерок (розфарбовування форм, зовнішній декор, використання трансферів
  • Виготовлення шоколадних плиток різної складності відповідно стандартів
  • Робота з темпер - машинами та обливочною станцією
  • Робота на «гетарі» для ручної нарізки цукерок
  • Ручне темперування шоколаду
  • Робота з технологічними картами
  • Оформлення звітів про виконану роботу цеху в кінці зміни
  • Підтримка у чистоті виробничого цеху

Кондитер

Svitay

Промышленность и Производство

8 месяцев

01.2018 - 09.2018

  • Виготовлення шоколадної маси у відповідності заданих рецептур та стандартів якості
  • Підготовка сировини до виробництва
  • Виготовлення шоколаду ручної роботи
  • Пакування готової продукції
  • Розробка нової продукції для вузького кола споживачів ( вегетаріанці, діабетики, сироїди)
  • Розробка та впровадження санітарних норм у виробничих приміщеннях
  • Оформлення звітів про виконану роботу у кінці тижня та місяця
  • Підтримка у чистоті та порядку виробничого цеху

Училась в 2 заведениях

Національний університет харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів (магістр)

Киев, 2019

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів (бакалавр)

Одесса, 2017

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Олександра

Керівник харчового виробництва

Киев

28 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 часов назад