Працювала в 9 компаніях 8 років 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта, Торгівля роздрібна / Retail
Шеф кухар
Дитяча Планета
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
05.2023 - 12.2024
- Контроль за якістю та своєчасним приготуванням страв
- Навчання та мотивація кухарів та персоналу ресторану
- Відповідальність за дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил безпеки
- Вміння керувати персоналом та працювати в команді
- Відповідальність та орієнтованість на результат
- Креативність та здатність до інновацій
- Створення меню
• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
шеф-повар
дитячий садочок Фрузя
Освіта
1 рік 6 місяців
11.2021 - 05.2023
Контроль видачі страв
Дотримання усіх стандартів
Складання закупки згідно меню
Складання меню
Підбір персоналу
Контроль якості продуктів
• Харчова промисловість
кухар універсал
Гранд Готель Роксолана, ТОВ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
05.2021 - 11.2021
- Кондитерський цех
- Пекарський цех
- Холодний цех
- Сніданковий цех
- Заготовки
- Видача страв
- Дотримання стандартів
- Кухар холодного цеху
- Пекар
- Кухар кондитер
шеф-повар
готель Шопен
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
04.2019 - 03.2021
- Чистота робочого місця
- Складання технологічних карт
- Оновлення меню кожного кварталу
- Складання робочого графіку
- Підрахунок заробітньої платні
- кондитерка -приймання замовлень на весілля і бенкети
- Підбір персоналу
Кухар, Шеф-кухар, Адміністратор
Blum cafe room
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
04.2019 - 03.2021
- Чистота робочого місця
- Складання технологічних карт
- Оновлення меню кожного кварталу
- Складання робочого графіку
- Підрахунок заробітньої платні
Сушист
Фоззи Групп, Департамент виробництва
Торгівля роздрібна / Retail
5 місяців
11.2018 - 04.2019
- Дотримання гігієнічних санітарних норм
- Контроль ротації і термінів зберігання
- Контроль дотримання товарного сусідцтва на виробництві
- Дотримання порядку робочого цеху і робочого місця.
шеф кухар
Power Food
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
04.2018 - 11.2018
-контроль і видача страв;
-складання робочого графіку;
-замовлення продуктів згідно технологічних карт;
-слідкування за роботою працівників і порядком на кухні;
- пошук і підбір персоналу;
-складання калькуляційних карт і технології приготування.;
-введення нових страв.
су шеф
Добрий Друг / Мельник О.Р., ФОП
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
10.2017 - 04.2018
- дотримання чистоти робочого місця
- складання робочого графіку
- замовлення продуктів згідно технологічних карт
- контроль видачі страв
- нараховування заробітніх плат для працівників
- дотримання чистоти і порядку на кухні і в холодильних камерах.
- Кухар універсал
кухар
Da Vinci
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 6 місяців
03.2014 - 09.2015
- дотримання чистоти робочого місця
- Вміння працювати в команді
- Стресостійкість і витривалість
Ключова інформація
- Оновлення меню кожного кварталу
- Складання робочого графіку
- Підрахунок заробітньої платні
- Я відповідально ставлюсь до кожного завдання.
- Я знала, що в мене не має освіти кухаря і спеціально пішла працювати в Сільпо, щоб навчитись усіх стандартів, правил зберігання продуктів, температурні режими, робота з ХАССП і інше.
Навчалась в 1 закладі
львівський професійний ліцей харчових технологій
офіціант бармен
Львів, 2010
Володіє мовами
Англійська
нижче середнього
школа
Курси, тренінги, сертифікати
Іванна Пиріг
Майстер манікюру і педикюру
укрпошта
Оператор-касир поштового звязку
Мар'яна Василівна
Мар'яна Василівна
Шеф-повар , су-шеф
Львів
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 4 дні тому