Работала в 9 компаниях   8 лет 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Образование, Торговля розничная / Retail

Шеф кухар

Дитяча Планета

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

05.2023 - 12.2024

- Організація та керування роботою кухні
- Контроль за якістю та своєчасним приготуванням страв
- Навчання та мотивація кухарів та персоналу ресторану
- Відповідальність за дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил безпеки 
- Вміння керувати персоналом та працювати в команді
- Відповідальність та орієнтованість на результат
- Креативність та здатність до інновацій
- Створення меню
• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

шеф-повар

дитячий садочок Фрузя

Образование

1 год 6 месяцев

11.2021 - 05.2023

Приготування страв
Контроль видачі страв
Дотримання усіх стандартів
Складання закупки згідно меню
Складання меню
Підбір персоналу
Контроль якості продуктів
• Харчова промисловість

кухар універсал

Гранд Готель Роксолана, ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

05.2021 - 11.2021

- Кухар універсал
- Кондитерський цех
- Пекарський цех
- Холодний цех
- Сніданковий цех
- Заготовки
- Видача страв
- Дотримання стандартів
- Кухар холодного цеху
- Пекар
- Кухар кондитер

шеф-повар

готель Шопен

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

04.2019 - 03.2021

Приготування страв
- Чистота робочого місця
- Складання технологічних карт
- Оновлення меню кожного кварталу
- Складання робочого графіку
- Підрахунок заробітньої платні
- кондитерка -приймання замовлень на весілля і бенкети
- Підбір персоналу

Кухар, Шеф-кухар, Адміністратор

Blum cafe room

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

04.2019 - 03.2021

- Приготування страв
- Чистота робочого місця
- Складання технологічних карт
- Оновлення меню кожного кварталу
- Складання робочого графіку
- Підрахунок заробітньої платні

Сушист

Фоззи Групп, Департамент виробництва

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

11.2018 - 04.2019

- Пригототування згідно технологічних карт
- Дотримання гігієнічних санітарних норм
- Контроль ротації і термінів зберігання
- Контроль дотримання товарного сусідцтва на виробництві
- Дотримання порядку робочого цеху і робочого місця.

шеф кухар

Power Food

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

04.2018 - 11.2018

-контроль і видача страв;

-складання робочого графіку;

-замовлення продуктів згідно технологічних карт;

-слідкування за роботою працівників і порядком на кухні;

- пошук і підбір персоналу;

-складання калькуляційних карт і технології приготування.;

-введення нових страв.

су шеф

Добрий Друг / Мельник О.Р., ФОП

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

10.2017 - 04.2018

- приготування страв згідно технологічних карт 
- дотримання чистоти робочого місця
- складання робочого графіку
- замовлення продуктів згідно технологічних карт 
- контроль видачі страв
- нараховування заробітніх плат для працівників
- дотримання чистоти і порядку на кухні і в холодильних камерах. 
- Кухар універсал

кухар

Da Vinci

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 6 месяцев

03.2014 - 09.2015

- приготування страв згідно технологічних карт
- дотримання чистоти робочого місця
- Вміння працювати в команді
- Стресостійкість і витривалість

Ключевая информация

- Складання технологічних карт
- Оновлення меню кожного кварталу
- Складання робочого графіку
- Підрахунок заробітньої платні
- Я відповідально ставлюсь до кожного завдання.
- Я знала, що в мене не має освіти кухаря і спеціально пішла працювати в Сільпо, щоб навчитись усіх стандартів, правил зберігання продуктів, температурні режими, робота з ХАССП і інше.

Училась в 1 заведении

львівський професійний ліцей харчових технологій

офіціант бармен

Львів, 2010

Владеет языками

Английский

ниже среднего

школа

Курсы, тренинги, сертификаты

Іванна Пиріг

Львів, 2016

Майстер манікюру і педикюру

укрпошта

Львів, 2015

Оператор-касир поштового звязку

Мар'яна Василівна

Шеф-повар , су-шеф

Львов

40 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад