Працював в 8 компаніях   12 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Медеа ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

03.2025 - 09.2025

Открытие ресторана с нуля!
Проработка меню,набор и обучение персонала, состояние калькуляционых и технологических карт, закупка оборудования, посуды и инвентаря, работа с поставщиками!
  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії

Шеф повар

Ресторан "Зелёный Гай".

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

09.2023 - 03.2025

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів



  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Шеф повар

Ресторан"Святослав".

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

02.2022 - 09.2023

Создание нового меню, обучение персонала, контроль качества обслуживания.
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Шеф повар

Ресторан"Imbiss Paradies"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

01.2021 - 02.2022

Ребрендинг ресторана,наладка доставки!

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

шеф-повар

Ресторан"Driezehn Linden"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

03.2020 - 01.2021

Рребрендинг ресторана,наладка доставки!

Шеф-повар

ресторан"Бабушкинс китчен "

4 роки 2 місяці

02.2016 - 03.2020

шеф-повар

Ресторан"Авокадо"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

01.2014 - 02.2016

Шеф повар

Ресторан"Монополи"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

02.2013 - 01.2014

Ключова інформація

Открытие заведений с нуля! Меню любой сложности и концепции,сезонное меню,обновление меню,тематические меню,документация,обучение и подбор персонала,закупка оборудования,инвентаря и посуды.

Навчався в 1 закладі

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Инженер технолог

Донець, 1999

Володіє мовами

Українська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Кулинарная школа Эрве Бордона

2002

Доскональное изучение всех нюансов Французской и Индонезийской кухни.

Додаткова інформація

Открываю рестораны с нуля!

Открываю рестораны,кафе,пабы и т.п.с нуля!Стратегическое и маркетинговое планирование работы заведения(бренд/бренд-мен/интерьер/оборудование/инвентарь и прочее...)Подбор и обучение персонала,аттестация,налаживание работы персонала согласно с установленными стандартами работы и сервиса.Постановка контроля учета продукции.Грамотное составление технологических и калькуляционных карт/проработка их.Составление меню любой сложности и концепции,сезонные предложения/обновление меню точечно и по результатам бухгалтерского аудита.Маркетинговые иследования конкурентов и своих возможностей/потановка и налаживание работы технологического процесса и организация процесса производства в соответствии со стандартами сервиса.Ребрендинг действующих заведений с переориентацией их на успех/мастер классы/диагностика проблемных участков заведений/лоббирование старых,текущих и будущих задач на дальнейшую перспективу роста и рентабельности.Успешный ресторан-это заведение с сюжетным началом,в основе которого заложена его легенда!Концепция заведения и есть та живая энергия,отличающая успешный проект от остальных!

Дмитрий

Шеф повар

Київ

Готовий переїхати: Львів, Одеса, Дніпро

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 4 тижні тому