Працював в 4 компаніях 16 років 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар універсал
Edem Resort Medical & SPA
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
08.2022 - 09.2023
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
Кухар
chik.n. freak catering
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
05.2021 - 01.2022
Су-Шеф
Готель АН 2, МПЗ Люкс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 1 місяць
10.2016 - 11.2020
Вивчення роботи ресторану у форматі готелю. Особисте приготування страв, облік та калькуляція, контроль якості та технології приготовлених страв, проведення інвентаризації залишків продукції, складання замовлень та прийом продуктів харчування
Кухар універсал, шеф кухар
ПСК АГАТ, Ресторан Мілена
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 років 1 місяць
04.2006 - 05.2016
Складання калькуляційних та технологічних карт, прийом та облік продукції. Складання меню, проведення закупівель. Робота із базою постачальників, проведення переговорів. Пошук підрядників з обслуговування та встановлення технологічного обладнання. Веде документообіг у повному обсязі, щомісячну звітність. Участь у прийомі банкетів, підвищення обсягів продажу підприємства.
Ключова інформація
Маю досвід: Раціонального налагодження технологічних процесів у виробничих цехах, організації праці та навчання персоналу. Працюю з харчовим обладнанням різного ступеня потужності. Маю знання про якість та свіжість продуктів харчування. Знання санітарно-гігієнічних норм, техніки безпеки та охорони праці на кухні та при роботі з обладнанням. Маю великий досвід ведення переговорів із постачальниками.
Прагну розвитку, бажаю проявити свої професійні напрацювання в новій для себе сфері.
Цілеспрямований, комунікабельний, націлений на результат, стресостійкий.
Маю організаторські здібності, впевненість, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях. Проходив стажування у 4-зірковому готелі «Харків», знайомився з тонкощами роботи ресторану при готелі, особливостями лінії «шведський стіл», подачі фуршетів, кава-брейків. Відвідування майстер-класів. Учасник міжнародного саміту шеф-кухарів Creative Chefs Summit 16/17, 19/20. Учасник Ukrainian Gastro Show 23
Навчався в 1 закладі
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Інженерно-технологічний факультет. Спеціальність – інженер-технолог підприємств комунального харчування
Харків, 2012
Додаткова інформація
Фріланс
Ігор Володимирович
Ігор Володимирович
Кухар
Київ
повна зайнятість, неповна зайнятість
Характер роботи: сезонна / тимчасова робота
Оновлено 15 годин тому