Працювала в 1 компанії 22 роки 2 місяці
Промисловість та Виробництво
Керівник виробництва/ Технолог понад 20 років
Приватне підпрємство/Державна установа
Промисловість та Виробництво
22 роки 2 місяці
05.2003 - 06.2025
Професійні компетенції, навички
Професійні компетенціїЗнання технологій виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних консерв; кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне, бісквіти, тістечка моті); перші та другі страви реторт/дой паки, соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом); томатні (борщові) заправки; кетчупи; аджики; фруктові наповнювачі (для морозива, круасанів, кондитерських виробів); йогурти; грінки\снеки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси, цукерки, овочева пудра); продукти з імбиром; рідкі чаї; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морської водорості/капусти, н/ф у тісті, заморожена випічка.
Основні обов’язки і досягнення:
Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік. Впровадження нових технологій, а при необхідності - створення з нуля, запуск нових підприємств з розробкою проектів згідно норм НАССР, пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів.Навички міжособистісного ділового спілкування; вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення; увага до аспектів і деталей; здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення; вміння виявляти гнучкість; ділове лідерство.
Ключова інформація
Проектні роботи за кордоном
Проєктування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р;
Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р.
Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка) м. Ташкент, Узбекистан 2023р.
Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур, м. Сухар, ОАЕ 2024р.
Досвід роботи (закордонні проекти) Проектування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р; Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р. Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка) м. Ташкент, Узбекистан 2023р. Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур - м. Суха?р, ОАЕ 2024р. Проектування кондитерского цеху, розробка документації, підбір обладнання, рецептурні проекти з цукрового печива – Польща, м. Стальова Воля, 2024р Досвід роботи (Україна)Понад 20 років у харчовій промисловості з профільною освітою Проекти в Україні, понад тридцять, у різних харчових напрямках. Посада: Головний технолог м. Київ Період роботи: з 11. 2023р по теперішній час. Виробництво цукерок, батончиків з горіхово-фруктових мас, глазурування шоколадом сухофруктів, фасовка горіхів, сухофруктів, мікси з них. Посада: Головний технолог (проектна робота) Період роботи: 2022 - 2023р.р. м. Дніпро (консерви, перші, другі страви у реторт; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації. Посада: Керівник виробництва Період роботи: 2017 – 2022 р.р. Назва організації: ТОВ «Чарівна Мозаїка» м. Харків (кондитерські вироби) Посада: Керівник виробництва Період роботи: 2015 – 2017 р.р. Найменування організації: ТОВ «ВП Роганський м'ясокомбінат» м. Харків (переробка м'ясної сировини) Посада: Керівник регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства МО України Період роботи: 2003 - 2015 р.р. Назва організації: Атестована лабораторія МО, м. Харків. Посадові обов'язки та досягнення: контроль якості вхідної сировини, напівфабрикатів і готових продуктів (органолептика, фізико-хімічні дослідження, бактеріологія) на території п'яти областей.
ПОСЛУГИ В ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ Розробка технологічної/технічної документації, рецептур, ТУ, ТІ, консультації щодо впровадження НАССР, IFS на виробництві; проведення аудитів з метою покращення виробничих процесів, підбір обладнання, допомога з плануванням виробничих приміщень. Додаткова інформація, щодо надання послуг, за посиланням в портфоліо.Проживаю і працюю у м. Київ (маю постійне місце роботи), працюю віддалено на проектах, за потреби виїжджаю на виробництво.
Працюю віддалено (маю основне місце роботи у м.Київ) або проектно, за потреби - виїзджаю на виробництво
Навчалась в 1 закладі
ХЗВА, ХМУ
Технолог харчової промисловості/лікар ветеринарно-санітарної експертизи продовольства
Харків, 2007
Курси, тренінги, сертифікати
Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач
Вимоги до виробництва харчових продуктів, новітні технології.
Санітарна якість продуктів тваринного і рослинного походження
Санітарна якість продуктів рослинництва та тваринництва
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel.
Особисті якості: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність, акуратність, стресостійкість, ефективна взаємодія з людьми.
Маю права та власне авто.
Віта Сергіївна
Віта Сергіївна
Технолог харчової галузі/Директор з виробництва

Київ
Готовий переїхати: Львів, Одеса, Запоріжжя
Працює, але відкритий для пропозицій
неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 годину тому