Працювала в 1 компанії 20 років 2 місяці
Промисловість та Виробництво
Керівник виробництва/ Технолог понад 20 років
Приватне підпрємство/Державна установа
Промисловість та Виробництво
20 років 1 місяць
05.2003 - 06.2023
Професійні компетенції, навички
Професійне знання технології виробництва і переробки:
м'ясні консерви; кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне, тістечка моті); перші та другі страви у реторт/дой паках; соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом); томатні заправки; кетчупи; аджики; наповнювачі фруктові (для морозива, круасанів, кондитерських виробів); йогурти; грінки\снеки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси, цукерки); продукти з імбиром; чаї концентровані; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морських водоростів/капусти; напівфабрикати у тісті тощо.
Основні обов’язки і досягнення:
Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік.
Освоєння нових технологій, а при необхідності їх створення з нуля, запуск нових підприємств з розробкою проєктів згідно норм НАССР, пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів.
Ключова інформація
Проектні роботи за кордоном
Проєктування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р;
Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р.
Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка) м. Ташкент, Узбекистан 2023р.
Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур, м. Сухар, ОАЕ 2024р.
Досвід роботи (Україна):
Понад 20 років у харчовій промисловості різного напрямку
Посада: Головний технолог ТМ «Misso» м. Київ
Період роботи: з 11. 2023р по теперішній час.
Виробництво цукерок, батончиків з горіхово-фруктових мас, глазурування шоколадом сухофруктів, фасовка горіхів, сухофруктів, мікси з них.
Посада: Головний технолог (проектна робота)
Період роботи: 2022 - 2023р.р. м. Дніпро (консерви, перші, другі страви у реторт; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації.
Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2017 – 2022 р.р.Назва організації: ТОВ «Чарівна Мозаїка» м. Харьков (кондитерські вироби: печиво)
Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2015 – 2017 р.р.
Найменування організації: ТОВ «ВП Роганський м'ясокомбінат»
м. Харків (переробка м'ясної сировини)
Посада: Керівник регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства МО України
Період роботи: 2003 - 2015 р.р.
Назва організації: Атестована лабораторія ВЧ, м. Харків.
Посадові обов'язки та досягнення:
Контроль якості вхідної сировини, напівфабрикатів і готових продуктів (органолептика, фізико-хімічні дослідження, бактеріологія) на території п'яти областей.
Контроль якості зберігання та використання сировини, н/ф та ГП.
ПОСЛУГИ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ:
Розробка технологічної/технічної документації, рецептур, ТУ, ТІ, консультації щодо впровадження НАССР на виробництві, підбір обладнання тощо (додаткова інформація за посиланням в портфоліо: https://instagram.com/vitasych?igshid=MzRlODBiNWFlZA)
Працюю віддалено (так як маю основне місце роботи у м.Київ) або проектно, за потреби - виїзджаю на виробництво
Навчалась в 1 закладі
ХЗВА, ХМУ
Технолог харчової промисловості/лікар ветеринарно-санітарної експертизи продовольства
Харків, 2007
Курси, тренінги, сертифікати
Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач
Вимоги до виробництва харчових продуктів, новітні технології.
Санітарна якість продуктів тваринного і рослинного походження
Санітарна якість продуктів рослинництва та тваринництва
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel.
Особисті якості: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність, акуратність, стресостійкість, ефективна взаємодія з людьми.
Маю права та власне авто.
Віта Сергіївна
Віта Сергіївна
Технолог харчого виробництва
Київ
Готовий переїхати: Львів, Одеса, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Луцьк, Миколаїв, Тернопіль, Харків, Чернівці, Володимирівка
Працює, але відкритий для пропозицій
неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 день тому