Працювала в 1 компанії   20 років 2 місяці

Промисловість та Виробництво

Керівник виробництва/ Технолог понад 20 років

Приватне підпрємство/Державна установа

Промисловість та Виробництво

20 років 1 місяць

05.2003 - 06.2023

Професійні компетенції, навички

Професійне знання технології виробництва і переробки:

м'ясні консерви; кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне, тістечка моті); перші та другі страви у реторт/дой паках; соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом); томатні заправки; кетчупи; аджики; наповнювачі фруктові (для морозива, круасанів, кондитерських виробів); йогурти; грінки\снеки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси, цукерки); продукти з імбиром; чаї концентровані; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морських водоростів/капусти; напівфабрикати у тісті тощо.

Основні обов’язки і досягнення:

Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік.

Освоєння нових технологій, а при необхідності їх створення з нуля, запуск нових підприємств з розробкою проєктів згідно норм НАССР, пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів.

Ключова інформація

Проектні роботи за кордоном

Проєктування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р;

Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р.

Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка) м. Ташкент, Узбекистан 2023р.

Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур, м. Сухар, ОАЕ 2024р.

Досвід роботи (Україна):

Понад 20 років у харчовій промисловості різного напрямку

Посада: Головний технолог ТМ «Misso» м. Київ

Період роботи: з 11. 2023р по теперішній час.

Виробництво цукерок, батончиків з горіхово-фруктових мас, глазурування шоколадом сухофруктів, фасовка горіхів, сухофруктів, мікси з них.

Посада: Головний технолог (проектна робота)

Період роботи: 2022 - 2023р.р. м. Дніпро (консерви, перші, другі страви у реторт; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації.

Посада: Керівник виробництва

Період роботи: 2017 – 2022 р.р.Назва організації: ТОВ «Чарівна Мозаїка» м. Харьков (кондитерські вироби: печиво)

Посада: Керівник виробництва

Період роботи: 2015 – 2017 р.р.

Найменування організації: ТОВ «ВП Роганський м'ясокомбінат»

м. Харків (переробка м'ясної сировини)

Посада: Керівник регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства МО України

Період роботи: 2003 - 2015 р.р.

Назва організації: Атестована лабораторія ВЧ, м. Харків.

Посадові обов'язки та досягнення:

Контроль якості вхідної сировини, напівфабрикатів і готових продуктів (органолептика, фізико-хімічні дослідження, бактеріологія) на території п'яти областей.

Контроль якості зберігання та використання сировини, н/ф та ГП.

ПОСЛУГИ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ:

Розробка технологічної/технічної документації, рецептур, ТУ, ТІ, консультації щодо впровадження НАССР на виробництві, підбір обладнання тощо (додаткова інформація за посиланням в портфоліо: https://instagram.com/vitasych?igshid=MzRlODBiNWFlZA)

Працюю віддалено (так як маю основне місце роботи у м.Київ) або проектно, за потреби - виїзджаю на виробництво

Навчалась в 1 закладі

ХЗВА, ХМУ

Технолог харчової промисловості/лікар ветеринарно-санітарної експертизи продовольства

Харків, 2007

Курси, тренінги, сертифікати

Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач

Київ, 2023

Вимоги до виробництва харчових продуктів, новітні технології.

Санітарна якість продуктів тваринного і рослинного походження

м. Київ, 2015

Санітарна якість продуктів рослинництва та тваринництва

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel.

Особисті якості: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність, акуратність, стресостійкість, ефективна взаємодія з людьми.

Маю права та власне авто.

Віта Сергіївна

Технолог харчого виробництва

Київ

Готовий переїхати: Львів, Одеса, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Луцьк, Миколаїв, Тернопіль, Харків, Чернівці, Володимирівка

50 років

Працює, але відкритий для пропозицій

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 дні тому