Работал в 6 компаниях 12 лет 6 месяцев
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Красота / Фитнес / Спорт, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Медиа / СМИ
Технолог харчової промисловості
УПГ-Инвест, ООО
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
3 года 3 месяца
08.2021 - по настоящее время
1. Здійснення вхідного контролю сировини (звіт простежуваності
продукції згідно партій).
2. Контроль температурних режимів складських приміщень та умов зберігання сировини.
3. Контроль технології виготовлення продукції згідно рецептури.
4. Здійснення контролю маркування та стікерування.
5. Контроль відвантаження готової продукції.
6. Автоматизація процесу виготовлення, пошук обладнання, запуск в експлуатацію, навчання роботи персоналу на ньому, контроль роботи обладнання.
7. Аналіз трендів м'ясної продукції, запровадження новинок, моніторинг рентабельності діючої продукції на виробництві.
8. Пошук нових постачальників складників готового продукту та аналіз цін.
9. Створення нових форматів та альтернативу діючим продуктам.
10. Розробка технологічних карт, підрахунок собівартості, створення специфікації на продукцію.
11. Компанія спеціалізується на виготовленні таких видів напівфабрикатів як: охолоджені, заморожені та готові до споживання, з коротким та довгостроковим терміном придатності (фаршові, ковбасні, фаршировані, маринади, в паніровці та крупнокускові
12. Нашими клієнтами є такі мережі як: Сільпо, Новус, Ашан, Метро, АТБ, Фора та інші …
Торговий представник
Галактика
Красота / Фитнес / Спорт
4 месяца
03.2021 - 07.2021
• Пошук нових клієнтів
• Моніторинг виконання плану продажів
•
• Розробка стратегії продажів
•
• Моніторинг виконання плану продажів
кухар м’ясного копчення
мережа супермаркетів «Сільпо»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 6 месяцев
12.2018 - 06.2020
фуд-продюсер
Телеканал СТБ
Медиа / СМИ
3 года 4 месяца
07.2015 - 11.2018
- Знання основ знімального процесу;
- Узгодження тем кулінарних рубрик, пропрацювання страв, в разі потреби коригування рецептури;
- Підготовка плану бюджету для закупок (продукти, ґаджети);
- Підготовка інвентарю, поверхонь, заготовок та презентацій;
- Участь у зніманні рубрики та контроль якості продукції в кадрі;
- Співпраця з художниками, постановниками, режисерами, з групою реквізиту, сценарно-редакторською та операторською групами;
- Розподіл обов'язків на кухні та контроль якості роботи.
бригадир зміни( суші)
Ресторан Каста
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 8 месяцев
10.2013 - 06.2015
суші-кухар
Ресторан Євразія
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
10.2011 - 10.2013
Ключевая информация
.
Учился в 1 заведении
Ніжинський агротехнічний інститут НУБіП України
інженер-механік
Ніжин, 2015
Дополнительная информация
Особисті якості
- Позитивна життєва позиція та почуття гумору;
- Висока швидкість роботи та уважність до деталей;
- Безконфліктність;
- Досвід управління персоналом;
- Стресостійкість, вміння працювати в команді;
- Відповідальність, комунікабельність;
- Креативне мислення.
Сергій Вікторович
Сергій Вікторович
Технолог харчової промисловості
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 день назад