Працював в 5 компаніях 18 років 9 місяців
Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Майстер цеху
АТ “Меридіан” ім.С.П.Корольова
Промисловість та Виробництво
5 місяців
05.2024 - 10.2024
- Керівництво роботою цеху та координація роботи працівників
- Ведення облікової документації
- Забезпечення якості продукції
- Взаємодія з іншими підрозділами компанії
- Підготовка звітності та аналітики
Технічний директор
KAVAKAVA
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
5 років 8 місяців
09.2018 - 05.2024
- Організація роботи персоналу
- проведення робіт через 1С
- контроль виїзних техніків
- нарахування бонусів
- формування звітів
- контроль та видача обладнання
- ведення складу запчастин та замовлення у прямих постачальників
- прошивка плат керування автоматів
- ремонт, програмування, налаштування платіжних систем Ingenico, Nayax
- навчання персоналу.
Технічний директор
Ліберті Україна, ТОВ, Компанія
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
1 рік 4 місяці
01.2017 - 05.2018
Організація роботи тех. відділу, побудова планів робіт. Побудова графіків щодо обслуговування виїзних техніків. Нарахування бонусів за виконану роботу.
Керівник технічного відділу
Джеміні Эспресо
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
1 рік 1 місяць
12.2015 - 01.2017
Організація роботи тех. відділу, побудова планових робіт. Організація роботи нового технічного центру. Проведення тренінгів з ремонту та обслуговування обладнання. Навчання персоналу, тестування та налагодження нового торговельного обладнання.
Заступник директора
ГринЛайт
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
10 років 11 місяців
12.2005 - 11.2016
Розвиток нового напряму компанії – Вендінг з «нуля».
Обов'язки: Організація роботи операторів обслуговування кави апаратів, роботи складу, бухгалтерії, пошук нових місць під кави апарати, укладання договорів, ведення переговорів.Організація роботи тех. відділу - налагодження та ремонт кавових апаратів підбір та навчання персоналу.
Додаткові обов'язки, нові напрямки:
2008р. Відділ HoReCa
Комерційний директор – контроль фінансами фірми, розрахунок З.П. всім співробітникам компанії, виплата З.П.
Начальник технічного відділу - організація та контроль роботи технічного відділу, що складається з 9 чол. Організація роботи складу, замовлення необхідних запчастин.
2009р. фасування Цукру.
Організація роботи нового напрямку з «нуля» - цеху фасування цукру «стік», постачання потреб відділу HoReCa цукром.
Навчався в 1 закладі
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
Комп'ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва , Київ
Київ, 2008
Руслан Володимирович
Руслан Володимирович
Технічний директор
Київ
повна зайнятість
Оновлено 4 дні тому