Работал в 5 компаниях 18 лет 9 месяцев
Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
Майстер цеху
АТ “Меридіан” ім.С.П.Корольова
Промышленность и Производство
5 месяцев
05.2024 - 10.2024
Технічний директор
KAVAKAVA
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
5 лет 8 месяцев
09.2018 - 05.2024
Організація роботи персоналу, проведення робіт через 1С, контроль виїзних техніків, нарахування бонусів, формування звітів. Контроль та видача обладнання. Ведення складу запчастин, замовлення у прямих постачальників. Прошивка плат керування автоматів. Ремонт, програмування, налаштування платіжних систем Ingenico, Nayax Навчання персоналу.
Технічний директор
Ліберті Україна, ТОВ, Компанія
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
1 год 4 месяца
01.2017 - 05.2018
Організація роботи тех. відділу, побудова планів робіт. Побудова графіків щодо обслуговування виїзних техніків. Нарахування бонусів за виконану роботу.
Керівник технічного відділу
Джеміні Эспресо
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
1 год 1 месяц
12.2015 - 01.2017
Організація роботи тех. відділу, побудова планових робіт. Організація роботи нового технічного центру. Проведення тренінгів з ремонту та обслуговування обладнання. Навчання персоналу, тестування та налагодження нового торговельного обладнання.
Заступник директора
ГринЛайт
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
10 лет 11 месяцев
12.2005 - 11.2016
Розвиток нового напряму компанії – Вендінг з «нуля».
Обов'язки: Організація роботи операторів обслуговування кави апаратів, роботи складу, бухгалтерії, пошук нових місць під кави апарати, укладання договорів, ведення переговорів.Організація роботи тех. відділу - налагодження та ремонт кавових апаратів підбір та навчання персоналу.
Додаткові обов'язки, нові напрямки:
2008р. Відділ HoReCa
Комерційний директор – контроль фінансами фірми, розрахунок З.П. всім співробітникам компанії, виплата З.П.
Начальник технічного відділу - організація та контроль роботи технічного відділу, що складається з 9 чол. Організація роботи складу, замовлення необхідних запчастин.
2009р. фасування Цукру.
Організація роботи нового напрямку з «нуля» - цеху фасування цукру «стік», постачання потреб відділу HoReCa цукром.
Учился в 1 заведении
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
Комп'ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва , Київ
Київ, 2008
Руслан Володимирович
Руслан Володимирович
Технічний директор
Киев
полная занятость
Обновлено 4 часа назад