Работала в 1 компании   28 лет 10 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керівник харчового виробництва

підприємства харчової індустрії

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

28 лет 9 месяцев

12.1995 - по настоящее время

1.Вища профільна освіта (экономіка торгівлі та харчових підприємств)

2.Досвід роботи більше 20 років на різних посадах в харчовій промисловості (ресторани, фабрики-кухні, івент компаніі, виробництво напівфабрикатів і т.і.)

3.Досвід планування та запуску нових виробництв

4.Формування структури асортименту, наповнення асортиментної матриці

5.Знання нормативних документів НАССР, наявність сертифікатів про навчання ДСТУ ISO 22000;

6.Впевнений користувач ПК, знання 1С, та інших облікових програм

7.Розробка виробничої стратегії, вдосконалення технологій

8.Аналіз комерційних та операційних показників виробництв, забезпечення виконання фінансових показників

9.Досвід керування персоналом та налагодження процесів виробництва

10.Комунікабельність, орієнтація на результат, вміння працювати в команді, дотримання високих стандартів якості

11.Детальніше про себе – на вимогу работодавця

Ключевая информация

вік – це бонус, подарований життям!

активна, орієнтована на результат, вмію працювати в команді, дотримуючись високих стандартів якості

відповідальна, з насолодою працюю у многозадачному режимі.

аудіт, консультаціі, супроводження,пропозиціі по оптимізаціі виробничих процесів.

Училась в 1 заведении

Киев

экономіка торгівлі та харчових підприємств

Киев, 1996

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Цель

велике бажання працювати

Інна Анатоліївна

Керівник харчового виробництва

Киев

Оболонский район, Печерский район, Подольский район, Шевченковский район

48 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад