Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работал в 1 компании   8 лет 10 месяцев

Банки

Головний енергетик

АТ "ПУМБ"

Банки

8 лет 9 месяцев

06.2015 - 03.2024

Організація роботи енергогосподарства.

Підготовка та затвердження нормативно розпорядчої документації, положень, посадових інструкцій, наказів.

Підготовка, узгодження та заключення договорів з енергопостачальними організаціями, операторами систем розподілу, сторонніми організаціями на виконання робіт для утримання електроустановок в належному стані згідно вимог нормативів.

Участь у проведенні тендерів та вибір постачальників послуг.

Супроводження договорів на постачання електроенергії, природного газу, технічному обслуговуванню, ремонту та модернізації електрообладнання, отримання документів та заведення оплати за отримання послуг, складання звітів.

Організація робіт з експлуатації та технічного обслуговування електроустановок.

Робота з персоналом: диспетчерська служба та електро-технічний персонал: організація навчання, атестація, інструктажі, посадові інструкції, охорона праці, плани обслуговування обладнання, комплектування інструментами, обладнанням, матеріалами та інше.

Складання планів технічного обслуговування обладнання енергогосподарства.

Контроль споживання енергоресурсів на об’єктах банку, підготовка та подання звітів компаніям операторам систем розподілу та постачальникам електроенергії та природного газу.

Підготовка та видача технічних завдань на проектування електрозабезпечення нових об’єктів, на модернізацію, реконструкцію та ремонти існуючих об’єктів банку.

Контроль за виконанням проектних робіт, робіт з модернізації, реконструкції, ремонту та технічному обслуговування обладнання, аналіз наданих документів, контроль виконання робіт.

Організація робіт з підвищення надійності енергозабезпечення всіх об’єктів банку, аналіз та розробка схем, вибір обладнання, підключення до аварійних джерел живлення-генератори, ДБЖ та інше.

Робота з контролюючими державними органами в ході перевірок з організації роботи енегогосподарства, виконання приписів контролюючих державних органів.

Ключевая информация

Досвідченість, знання схем електроживлення, досвід в оперативній роботі, досвід в експлуатації обладнання. Орієнтованість на досягнення результату. Досвід роботи з персоналом. Досвід роботи та взаємодії з державними конторолюючими органами, енергопостачальнтми організаціями, організаціями-постачальниками послуг, Участь в проведенні тендерів, вибір переможців. Вміння роботи в команді. Досвід організації роботи в надзвичайних ситуаціях, підтримка безперервної роботи критичних сервісів бізнесу. Комунікабельність. Досвідчений користувач ПК- Майкрософт офіс, ЛОТУС, 1С документообіг, ЕДО «ВЧАСНО» та інші.- Вміння комунікації ТІМС, АУТЛУК, ЗУМ та інші. -Досвід роботи в віддаленому режимі.

Учился в 1 заведении

Донецький політехнічний інститут.

Енергетичний факультет, інженер-електрик.

Донецьк, 1987

Владеет языками

Украинский

родной

Дополнительная информация

Стажування

Довіл до роботи в електроустановках до та вище 1000 вольт, група з електробезпеки-5.

Юрій

Головний енергетик

Киев

63 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 дней назад