Працювала в 1 компанії   28 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керівник харчового виробництва

підприємства харчової індустрії

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

28 років 9 місяців

12.1995 - до теперішнього часу

1.Вища профільна освіта (экономіка торгівлі та харчових підприємств)

2.Досвід роботи більше 20 років на різних посадах в харчовій промисловості (ресторани, фабрики-кухні, івент компаніі, виробництво напівфабрикатів і т.і.)

3.Досвід планування та запуску нових виробництв

4.Формування структури асортименту, наповнення асортиментної матриці

5.Знання нормативних документів НАССР, наявність сертифікатів про навчання ДСТУ ISO 22000;

6.Впевнений користувач ПК, знання 1С, та інших облікових програм

7.Розробка виробничої стратегії, вдосконалення технологій

8.Аналіз комерційних та операційних показників виробництв, забезпечення виконання фінансових показників

9.Досвід керування персоналом та налагодження процесів виробництва

10.Комунікабельність, орієнтація на результат, вміння працювати в команді, дотримання високих стандартів якості

11.Детальніше про себе – на вимогу работодавця

Ключова інформація

вік – це бонус, подарований життям!

активна, орієнтована на результат, вмію працювати в команді, дотримуючись високих стандартів якості

відповідальна, з насолодою працюю у многозадачному режимі.

аудіт, консультаціі, супроводження,пропозиціі по оптимізаціі виробничих процесів.

Навчалась в 1 закладі

Киев

экономіка торгівлі та харчових підприємств

Киев, 1996

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Цель

велике бажання працювати

Інна Анатоліївна

Керівник харчового виробництва

Київ

Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Шевченківський район

48 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому