Працювала в 1 компанії 28 років 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керівник харчового виробництва
підприємства харчової індустрії
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
28 років 9 місяців
12.1995 - до теперішнього часу
1.Вища профільна освіта (экономіка торгівлі та харчових підприємств)
2.Досвід роботи більше 20 років на різних посадах в харчовій промисловості (ресторани, фабрики-кухні, івент компаніі, виробництво напівфабрикатів і т.і.)
3.Досвід планування та запуску нових виробництв
4.Формування структури асортименту, наповнення асортиментної матриці
5.Знання нормативних документів НАССР, наявність сертифікатів про навчання ДСТУ ISO 22000;
6.Впевнений користувач ПК, знання 1С, та інших облікових програм
7.Розробка виробничої стратегії, вдосконалення технологій
8.Аналіз комерційних та операційних показників виробництв, забезпечення виконання фінансових показників
9.Досвід керування персоналом та налагодження процесів виробництва
10.Комунікабельність, орієнтація на результат, вміння працювати в команді, дотримання високих стандартів якості
11.Детальніше про себе – на вимогу работодавця
Ключова інформація
вік – це бонус, подарований життям!
активна, орієнтована на результат, вмію працювати в команді, дотримуючись високих стандартів якості
відповідальна, з насолодою працюю у многозадачному режимі.
аудіт, консультаціі, супроводження,пропозиціі по оптимізаціі виробничих процесів.
Навчалась в 1 закладі
Киев
экономіка торгівлі та харчових підприємств
Киев, 1996
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Додаткова інформація
Цель
велике бажання працювати
Інна Анатоліївна
Інна Анатоліївна
Керівник харчового виробництва
Київ
Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Шевченківський район
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому