Работал в 11 компаниях   26 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий приватним готелем, Монако

Приватна особа

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет

02.2017 - 01.2022

Операційний директор мережі кафетерій/бари

Fourpoints Food Ltd, Cyprus

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 4 месяца

09.2013 - 12.2016

F&B директор

Bristol Alpine, Вілляр сюр Оллон, Швейцарія

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 5 месяцев

03.2012 - 07.2013

Директор проекту ресторану

ТОВ " ЛАЧЧЕНТЕ ГРУП"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 2 месяца

01.2010 - 02.2012

F&B директор

ТОВ "АЛСАРТ ГРУП"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 7 месяцев

05.2007 - 11.2009

Директор F&B департаменту

ТОВ " Столична Судноплавна Компанія"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

06.2005 - 05.2007

Директор ресторану

ТОВ "К-2" Ресторан "Царське Село"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 4 месяца

03.2002 - 06.2005

Директор департаменту кейтетерінга

ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторан " Le Grand Cafe"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

06.2000 - 12.2001

Заступник Генерального директора

ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторани " STUDIO", " Le Grand Cafe"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 6 месяцев

01.1998 - 06.2000

Старший адміністратор ресторану

ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторан " STUDIO"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

02.1996 - 01.1998

Адміністратор ресторану

ТОВ "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторан " STUDIO"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 5 месяцев

10.1994 - 02.1996

Ключевая информация


  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Орієнтованність на результат
  • Вирішення спірних та конфліктних ситуацій
  • Ведення ділових переговорів
  • Комунікабельність
  • Стійкі управлінські навички та вміння працювати в команді
  • Стресостійкість
  • Організованість
  • Чесність
  • Порядність
  • Користувач 1С
  • Storehouse
  • MS OFFICE/ WORD/ EXCEL

Учился в 1 заведении

Київський Міжнародний Університет цивільної авіації

ФАРЕО

1993

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Французский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Підвищення рівня кваліфікації

2021

Програми підвищення кваліфікації, участь у веб семінарах; проведення тренінгів, семінарів на регулярній основі

M&S Group, Лімассол, Кіпр

2013

Програма "Операційне управління мережі кафетерій/бар" Термін навчання: 6 місяців

Практичний курс підвищення кваліфікації "Ефективне управління рестораном"

2010

м.Київ, 3 місяці

Практична програма "Управління продажами"

2002

м.Київ, 3 місяці

CEFPPA, м. Страсбург

1999

Програма " Сомельє. Винна карта" 6 місяців

CEFPPA, м. Страсбург

1994

Теоритично-- практична програма "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальність "Менеджер ресторану" Період навчання: 1993-1994 рр, ( 1 рік 9 місяців)

Дополнительная информация

Основні пов'язані обов'язки

- Відкриття нових закладів ( мережа кафе/ ресторанів/ барів/ кав'ярень з подальшою організацією, плануванням і координацією операційної діяльності проекту
- Контроль дотримання всіх граничних термінів по роботах під час операційного запуску ресторану
- Взаємодія з власниками та ключовими підрядниками
- Набір , навчання адаптація на робочому місці та мотивація команди
- Взаємодія з суміжними підрозділами компанії для розвитку мережі ресторанів ( HR, PR, фінансовий, технологічний, логістичний та інші)
- Контроль за раціональним використанням матеріальних та фінансових ресурсів
- Фінансове планування діяльності мережі: планування, бюджетування, оптимізація та виконання основних фінансових показників ( контроль і використання P&L)
- Участь і контроль за проведенням інвентаризацій різних підрозділів мережі
- Забезпечення відповідного технічного та санітарного стану закладів мережі
- Планування та участь в маркетингових ініціативах по просуванню продукту/ послуг та збільшення продажів
- Ведення звітності операційної діяльності мережі згідно політики компанії; контроль та виконання основних показників операційної діяльності мережі згідно Правил та Стандартів компанії
- Ефективне управління мережею, ініціація та реалізація пропозицій по підвищенню ефективності роботи мережі
- Взаємодія з контролюючими органами

Костянтин

Керівник з розвитку ресторанного напрямку / Директор Старт ап проекту ресторана

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса, Винница

60 000 грн

53 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 2 дня назад