Работал в 4 компаниях   14 лет 2 месяца

Медицина и Здравоохранение, Образование, Энергетика и Энергоносители

Заступник директора

Название компании скрыто

Медицина и Здравоохранение

2 года 8 месяцев

01.2022 - по настоящее время

Організація фінансування підприємства. Організація бухгалтерського обліку. Організація планово-економічної роботи. Організація праці та заробітної плати. Маркетинг. Організація інформаційно-комп’ютерного забезпечення. Організація утримання споруд та об’єктів підприємства. Виконання обов'язків директора підприємства.

Начальник Групи централізованого господарського обслуговування.

Название компании скрыто

Образование

1 год 6 месяцев

08.2019 - 02.2021

Складання потреби до бюджетів на календарний рік. Забезпечення енергоносіями, продуктами харчування, меблями, підручниками, дидактичним матеріалом, комп’ютерами та мультимедійним обладнанням, тощо. Організація перевезень учнів. Організація та контроль за проведенням ремонтних та будівельних робіт. Організація юридичного супроводу роботи. Організація підтримання будівель, споруд та інженерних систем навчальних закладів в робочому стані, інші питання забезпечення належного функціонування закладів освіти. Надання в оренду приміщень. Взаємовідносини з орендарями, контроль за укладанням договорів та здійснення оплати.

Начальник управління стратегічного розвитку.

Название компании скрыто

Энергетика и Энергоносители

2 года 2 месяца

05.2013 - 07.2015

Розробка, погодження, впровадження інноваційних програм розвитку, інвестиційних проектів, планування виконання робіт, розробка бізнес-планів розвитку, техніко-економічних обґрунтувань, визначення необхідної кількості ресурсів (матеріальних, трудових, фінансових) для виконання проектів, проведення перемовин з інвесторами, погодження стратегії та компонентів інвестиційних проектів з інвесторами та їх консультантами, погодження інвестиційних проектів з органами влади презентація виконання компонентів та в цілому інвестиційного проекту тощо. Покращення інстутиційної спроможності підприємства, а саме спроможності персоналу підприємства виконувати технологічні завдання, інвестиційні проекти різної складності. Досвід впровадження інвестиційних проектів з SECO (Швейцарія, 26млн.USD, 3 роки), NEFCO (Швеція, 0,7 млн.EURO,1 рік), Світовим банком (43.4 млн.USD,2 роки). Розробка пропозицій щодо покращення бізнес процесів.

Начальник управління економіки.

Название компании скрыто

Энергетика и Энергоносители

7 лет 7 месяцев

10.2005 - 05.2013

Розробка, погодження, впровадження та контроль виконання фінансових планів, бізнес-планів, тарифів на теплову та електричну енергію, калькуляцій собівартості продукції, калькуляцій послуг. Складання та погодження розрахунку для субвенції з державного бюджету на покриття різниці в тарифах на теплову енергію Проведення фінансово-економічного, план-факторного аналізу роботи підприємства, аналізу результатів господарської діяльності, собівартості, рентабельності продукції тощо.. Формування та подання статистичної, управлінської, фінансової звітності. Підготовка оперативної інформації.

Ключевая информация

Збільшення прибутковості роботи підприємства в межах чинної нормативно-правової бази.

Учился в 2 заведениях

Київський державний торгівельно-економічний університет

економіка підприємства

Вінниця, 1996

Вінницький технікум м’ясної та молочної промисловості

машини та обладнання підприємств молочної промисловості, технік-механік підприємств молочної промисловості.

Вінниця, 1988

Владеет языками

Английский

выше среднего

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

SECO Швейцарія

Київ, 2015

З управління інвестиційними проектами,  з управління персоналом, з підвищення ефективності роботи підприємства, з управління навичками (мотивація персоналу, нематеріальна мотивація), з управління часом, стрес-менеджмент, ефективна нарада та рішення проблем в групі, ефективні перемовини.

«Розробка бізнес-планів» (USAID),

Київ, 2014

Бізнес планування.

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Категорія В

Анонимный соискатель

Керівник фінансовий, з економіки, господарських питань, проектів

Винница

Готов переехать: Киев, Львов, Черновцы, Ужгород

55 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 3 дня назад