Працював в 5 компаніях   15 років 7 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Освіта, Інше, Енергетика та Енергоносії

Заступник директора

Підприємство

Медицина та Охорона здоров'я

2 роки 5 місяців

01.2022 - 06.2024

Організація фінансування підприємства. Організація бухгалтерського обліку. Організація планово-економічної роботи. Організація праці та заробітної плати. Маркетинг. Організація інформаційно-комп’ютерного забезпечення. Організація утримання споруд та об’єктів підприємства. Виконання обов'язків директора підприємства.

Начальник Групи централізованого господарського обслуговування.

Відділ освіти

Освіта

1 рік 6 місяців

08.2019 - 02.2021

Складання потреби до бюджетів на календарний рік. Забезпечення енергоносіями, продуктами харчування, меблями, підручниками, дидактичним матеріалом, комп’ютерами та мультимедійним обладнанням, тощо. Організація перевезень учнів. Організація та контроль за проведенням ремонтних та будівельних робіт. Організація юридичного супроводу роботи. Організація підтримання будівель, споруд та інженерних систем навчальних закладів в робочому стані, інші питання забезпечення належного функціонування закладів освіти. Надання в оренду приміщень. Взаємовідносини з орендарями, контроль за укладанням договорів та здійснення оплати.

Економіст

КП ВІнницязеленбуд

Інше

1 рік 8 місяців

12.2017 - 08.2019

Розробка форм та систем оплати праці, системи управління підприємством, ефективних систем стимулювання продуктивності праці, мотивації, пільг, компенсацій, колективних договорів, положень про матеріальне стимулювання, преміювання, штатних розписів, наказів з оплати праці. Аналіз та контроль впливу запроваджених форм та систем оплати праці на ефективність роботи персоналу. Розрахунок оптимальної чисельності працівників, фонду оплати праці. Аналіз та контроль за витратами з оплати праці працівників, використання робочого часу. аналіз, контроль, дотримання та коригування термінів та обсягів виконання бюджетів, складання актів виконаних робіт, складання калькуляцій та цін на послуги та продукцію власного виробництва, проведення аналізу фінансово-господарської діяльності.

Начальник управління стратегічного розвитку.

КП ВМР ""ВІнницяміськтеплоенерго"

Енергетика та Енергоносії

2 роки 2 місяці

05.2013 - 07.2015

Розробка, погодження, впровадження інноваційних програм розвитку, інвестиційних проектів, планування виконання робіт, розробка бізнес-планів розвитку, техніко-економічних обґрунтувань, визначення необхідної кількості ресурсів (матеріальних, трудових, фінансових) для виконання проектів, проведення перемовин з інвесторами, погодження стратегії та компонентів інвестиційних проектів з інвесторами та їх консультантами, погодження інвестиційних проектів з органами влади презентація виконання компонентів та в цілому інвестиційного проекту тощо. Покращення інстутиційної спроможності підприємства, а саме спроможності персоналу підприємства виконувати технологічні завдання, інвестиційні проекти різної складності. Досвід впровадження інвестиційних проектів з SECO (Швейцарія, 26млн.USD, 3 роки), NEFCO (Швеція, 0,7 млн.EURO,1 рік), Світовим банком (43.4 млн.USD,2 роки). Розробка пропозицій щодо покращення бізнес процесів.

Начальник управління економіки.

КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго""

Енергетика та Енергоносії

7 років 7 місяців

10.2005 - 05.2013

Розробка, погодження, впровадження та контроль виконання фінансових планів, бізнес-планів, тарифів на теплову та електричну енергію, калькуляцій собівартості продукції, калькуляцій послуг. Складання та погодження розрахунку для субвенції з державного бюджету на покриття різниці в тарифах на теплову енергію Проведення фінансово-економічного, план-факторного аналізу роботи підприємства, аналізу результатів господарської діяльності, собівартості, рентабельності продукції тощо.. Формування та подання статистичної, управлінської, фінансової звітності. Підготовка оперативної інформації.

Навчався в 2 закладах

Київський державний торгівельно-економічний університет

економіка підприємства

Вінниця, 1996

Вінницький технікум м’ясної та молочної промисловості

машини та обладнання підприємств молочної промисловості, технік-механік підприємств молочної промисловості.

Вінниця, 1988

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

SECO Швейцарія

Київ, 2015

З управління інвестиційними проектами,  з управління персоналом, з підвищення ефективності роботи підприємства, з управління навичками (мотивація персоналу, нематеріальна мотивація), з управління часом, стрес-менеджмент, ефективна нарада та рішення проблем в групі, ефективні перемовини.

«Розробка бізнес-планів» (USAID),

Київ, 2014

Бізнес планування.

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія В

Олексій

Директор фінансовий, з економіки,постачання,розвитку

Вінниця

Готовий переїхати: Київ, Львів

60 000 грн.

54 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 4 години тому