Работал в 12 компаниях   15 лет 2 месяца

Банки, Финансовые услуги, Энергетика и Энергоносители, Торговля розничная / Retail, IT, Интернет, IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Телекоммуникации / Связь

IT Product Manager

ПриватБанк

Банки

1 год 9 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Керування ІТ та Бізнес-командами з напрямку розробки AI в ролі Product Owner. Управління трьома існуючими digital-продуктами та розробка п'яти новиху рамках екосистеми Приват24 в ролі Product Manager. Розробка гіпотез, проведення користувацьких досліджень, управління командами дизайну, розробки, контроль строків релізів та продуктових метрик для удосконалення продуктів.

Product owner

Treeum LLC

Финансовые услуги

1 год

09.2021 - 09.2022

Розробка концепції мобільного застосунку для самостійної торгівлі фізичними особами на американському фондовому ринку (beta) та криптовалютами і запуск на ринок. Управління продуктом після релізу, керування командами розробки, дизайнерів, контент-менеджерів, саппорту для розвитку продукту. Розробка та подальше впровадження продуктових метрик.

Mobile App Product Manger\Delivery Manager

Aventus Group

Финансовые услуги

7 месяцев

02.2021 - 09.2021

Розробка концепції мобільних застосунків для запуску нових та удосконалення існуючих fintech-продуктів в сегменті мікрокредитування на 5 ринках, адаптація для кожного ринку user-flow та UX згідно регуляторних норм, особливостей та вподобань користувачів кожного ринку. Управління 8 командами розробки (mobile, middle, back-end). Контроль продуктових метрик.

Product Manger\Delivery Manager

Sense Bank

Банки

8 месяцев

06.2020 - 02.2021

Управління процесом розробки та запуском на ринокнового застосунку мобільного банкінгу. Управління кількома командами розробки (mobile, middle, backend, core bank systems) і подальший розвиток продукту. Керування беклогом, скоупом та термінами релізів, відповідальність за продуктові метрики.

IT Product Manager

ДТЕК, ТОВ, Енергетична компанія

Энергетика и Энергоносители

1 год 2 месяца

04.2019 - 06.2020

Управління командами розробки (front-end, back-end, data science) продуктів для напрямку бізнесу "Логістика". Керування беклогом, скоупом та термінами релізів, відповідальність за метрики продукту та виконання SLA.

Product owner

Sense Bank

Банки

2 года

12.2016 - 12.2018

Запуск на ринок окремого від материнського холдінгу застосунку мобільного банкінгу. Управління кількома командами розробки (mobile, middle, back-end) застосунку мобільного банкінгу. Управління беклогом, скоупом та термінами релізів, відповідальність за метрики продукту.

Business Analyst\Delivery Manager

ROZETKA

Торговля розничная / Retail

1 год 3 месяца

09.2015 - 12.2016

Розробка продуктової архітектури білінгової системидля marketplace-платформи, управління командою розробки (front, back-end, 1С) та запуск загального продукту на ринок. Розробка вимог та контроль впровадження в рамках багатьох проектів компанії.

Business Analyst

Infopulse / Інфопульс

IT

10 месяцев

11.2014 - 09.2015

Розробка вимог, постановка задач командам розробки, контроль термінів реалізації в рамках проекту міграції абонентів фіксованого зв'язку на нову білінгову платформу мобільного оператора МТС Україна (нині Vodafone Ukraine).

Business Analyst

Банк Ренесанс Капитал

Банки

4 месяца

07.2014 - 11.2014

Розробка вимог, постановка задач командам розробки, контроль термінів реалізації та релізів ERP-системи.

Business Analyst

Воля, ТОВ

Интернет

9 месяцев

10.2013 - 07.2014

Розробка вимог, постановка задач командам розробки, дизайну, маркетингу, контроль термінів реалізації проектів запуску нових та оптимізації існуючих продуктів компанії.

Business Analyst

Ареон Консалтинг

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

1 год 1 месяц

09.2012 - 10.2013

Аудит процесів замовника, розробка вимог, постановка задач команді розробки, контроль термінів реалізації у рамках впровадження у замовника продукту Oracle Siebel CRM.

Business Analyst

Kyivstar/Київстар

Телекоммуникации / Связь

3 года 7 месяцев

02.2009 - 09.2012

Розробка вимог, постановка задач розробникам, контроль термінів реалізації нових\модифікацію існуючих звітів (Відділ супроводу управлінської звітності), створення вітрини для програми лояльності та процесу управління даними (Дирекція стратегічного маркетингу), управління процесом Change Management (Дирекція інформаційних технологій).

Ключевая информация

В моєму портфоліо більше десяти виведених на ринок digital-продуктів в якості Product Owner. Маю досвід управління командами розробки від 2-х людей до 8-х команд повного циклу одночасно. Володію необхідними компетенціями для побудови процесів розробки продуктів за методологіями Agile, а саме Scrum та SAFe, а також Waterfall. Під час роботи над digital-продуктами було досягнуто наступних результатів:

  1. Ініціював створення та керую ІТ та Бізнеc командами з напрямку AI для виконання задач CustEx-стріму та реалізації проектів звпровадження міжнародного стандарту інклюзивності WCAG 2.2 (ПриватБанк).
  2. Виведено на ринок новий банківській продукт "Конверти" який випереджає аналогічні продуктиконкурентів за функціональністю (ПриватБанк).
  3. Виведено на ринок застосунок для самостійної торгівлі акціями фізичними особами на американському фондовому ринку (beta) та торгівлі криптовалютою (Treeum LLC).
  4. Виведено на ринок новий застосунок мобільного банкінгу Sense SuperApp (Альфа-Банк Україна).
  5. Впроваджено процес персоналізованого продажу банківських продуктів для клієнтів роздрібного бізнесу в мобільному застосунку Alfa-Mobile Ukraine (Альфа-Банк Україна).
  6. Виведено на ринок власний окремий від материнського холдингу застосунок мобільного банкінгу Alfa-Mobile Ukraine (Альфа-Банк Україна).
  7. Розробка "з нуля" billing-системи для запуску на ринок marketplace-платформи online-рітейлера (rozetka.ua).

Учился в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Маркетинг

Київ, 2013

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Украинский

родной

Тарас

Product owner

Киев

160 000 грн.

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад