Работал в 13 компаниях   17 лет 4 месяца

Финансовые услуги, IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, IT, Красота / Фитнес / Спорт, Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Охрана и Безопасность, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Консалтинг / Аудит

CEO

Finlead Global

Финансовые услуги

10 месяцев

06.2023 - по настоящее время

Операційна підготовка платформи для запуску. Розробка продукту з нуля; V1, V2, V3, V4, V4.5 версії. Збір глобальних аналітичних даних.

Стратегія та тактична реалізація роадмапу по дорозі із хлібних крихт.Web & Mobile платформи. Google & Facebook як джерела трафіку.

Технічні інтеграції. Трекінг, масштабована зв'язка. Бюджети.ГЕО: KZ, PH, MX, RO, VT, UA.Вертикаль: Finance | Gambling

Продакт оунер

Medics IT | SaaS

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

10 месяцев

08.2022 - 06.2023

SaaS IT Компанія, що працює у B2G | B2B | B2C сегменти * (веб, мобайл). Продукт орієнтований на медичні установи та кінцевих користувачів в особі пацієнтів. На першому ж "брейн - штормі" розроблено концепцію стратегії з "експансії" на ринок і затверджено вищим керівництвом.

На даний момент стадія активної імплементації. Формування мережі регіональних менеджерів у 21 області України. В умовах війни, кадрового голоду і всіх обставин, що випливають із цього. Навчання продажу та презентації продукту - персоналом з нуля. На ринку релевантних спеціалістів просто немає. Стадія готовності – 25%.

Проведено глибинне дослідження ринку щодо технічних рішень конкурентів. Недоліки - декомпозовані у беклог команди розробки. Пріоретизовано список задач та розбито на спринти. Готовність 60%.

Синьйор продакт менеджер

Tixee.com | Axious Holding | Fintech SaaS | Трейдинг платформа

IT

1 год 6 месяцев

11.2020 - 05.2022

SaaS-B2C | B2B, ліцензована трейдингова платформа – "Forex". Веб - інтерфейс та десктоп версії терміналів з мобільним додатком.

У ході проекту було враховано всі проблеми, що виникли на аналогічних проектах, і було сформовано оптимальну конфігурацію, яка пішла в реліз. Було досягнуто глобальної мети отримання 10 000 "перших" депозитів з боку клієнтів, а також вирішено пов'язані з цим завданням проблеми, які мають прямий вплив на майбутній успіх продукту.

Вибудувана "affiliate - gen" гілка по трафіку - 1000 лідів на добу, взаємодія з CPA мережами, індивідуальними арбітражниками.Створено власний відділ трафік – генерації. Сконструйовано та імплементовано архітектуру e-mail та маркетинг тригерів.Поставлено процеси обробки "лідів" sales & accounting flow. А також роботи з наявною базою клієнтів.Здобула початок SEO - сітка "сателітів": приманка якої - навчання.

Продакт менеджер

Aisales.network | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network

IT

9 месяцев

02.2020 - 11.2020

З наявної логіки - AI вимагалося зібрати та запакувати партнерську мережу в галузі кредитування. Масштабувалися "world wide".

Власної розробки був тільки AI та низка внутрішніх рішень компанії, які потім лягли в основу адмін панелі. Трекери, аналітика, сторонні сервіси – готові рішення. З огляду на вкрай обмежені терміни запускалися поетапно. Спочатку дві клієнтські частини і тільки потім внутрішня адмін панель.

Стратегія: класичний сет із маркетингових інструментів на сегментовану аудиторію. Ряд мотиваційних програм.Відділ розробки, аналітика були укомплектовані спочатку. З нуля стартували: продажі, акаунт - менеджери, маркетинг, лідогенерація, спам.

Продакт менеджер

Volsor.com | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network

IT

5 месяцев

11.2019 - 04.2020

Сформовані: відділ продажу та акаунтингу, супорт лінія. Основне завдання утримати ринок EU і масштабуватися на англомовні країни, так само сюди входило СНД.

Оптимізована трекінг – аналітика, для паблік – каналу. Реалізовано маркетингове зв'язування "присутності". Сегментовано аудиторію. Налагоджений клієнтський – потік.Проект заморозили, розпал пандемії, COVID 19.

CEO та співзасновник стартапу

Leads.su - інвестор | Проект: Фінансовий брокер SaaS

IT

2 года 9 месяцев

12.2016 - 09.2019

Зробили власний "велосипед" основне завдання якого полягало в тому; щоб ловити як найбільше таргетованої реклами. Десятки фейкових особистостей по-різному скомбіновані. Насамперед за інтересами, віком, статтю, географією.

Проекти, що пройшли фільтрацію, розвивалися до стадії MVP. Отримували чи не отримували подальшого розвитку. Т.к. найбільша експертиза була присутня у вертикалі фін - проектів.. Реалізували 3 однакові проекти з різним дизайном. В основі яких був рекурентний платіж. В середньому на 2019 - й рік 50 000 лідів щоденно на кожен.

Реалізували значну API – інфраструктуру. Основне завдання, яким було - приймати рішення, оптимальні на момент часу. Де константу брався показник рівня монетизації *(EPL, EPC, CR, AR).

Платформи: веб та мобайл.

Керівник відділу розвитку

Leads.su | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network

Финансовые услуги

1 год 9 месяцев

03.2015 - 12.2016

Через півроку роботи у компанії мене було підвищено до позиції CBDO.

Було сформовано та навчено команду фахівців з нуля. На ринку не було релевантних фахівців, тому формування команди було здійснено з урахуванням внутрішніх співвідношень якостей, якими повинні мати кандидати. Було проведено незалежне тестування та відбір співробітників, щоб сформувати команду майбутніх – висококваліфікованих спеціалістів.

Ринок реформувався, попередні напрямки припинили генерувати необхідну кількість грошових знаків. Мною було чітко ідентифіковано вектор розвитку компанії і як пізніше виявилося - ринку загалом. Що дуже сприятливо позначилося на ключових показниках компанії.

Ключовим результатом роботи став багаторазовий приріст чистого прибутку та обороту. Тенденції на весь ринок були задані на роки вперед, визначивши його майбутній розвиток та зміну деяких парадигм* (must have) як поріг "присутності" для конкурентів.

Була підготовлена наступниця перед зміною посади. Вона успішно продовжила роботу у відділі розвитку та показала відмінні результати.

Акаунт менеджер

Leads.su | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network

Финансовые услуги

6 месяцев

09.2014 - 03.2015

Зростання особистого портфеля клієнтів більш ніж у 20 разів за півроку. Графік виглядав "вертикально" у зрізі по "місяцях". Як результат топ-1 та підвищення до позиції CBDO.

Допоміг внутрішній, дуже глибокий аналітичний інструмент. Була можливість переглядати "все" на макро та мікро рівнях. Було зроблено висновки та сформовано стратегію - продажів.

На той момент використав "умовно" холодні дзвінки. Бо клієнти так чи інакше співпрацювали із нашою компанією. Або раніше, або на момент "контакту". Рівень довіри був вищим від умовного "0" Конверсія на дистанції = 100%.

Оунер

De-parfum.com.ua | E-commerce проект | Парфумерія

Красота / Фитнес / Спорт

1 год 7 месяцев

01.2013 - 08.2014

Знаходився на тривалому відновленні після госпіталізації * (велика втрата крові); подальші наслідки. Чимось займатися треба було.

Як результат; понині існуючий магазин, який не погано виглядає і ймовірно приносить хороших грошей актуальному власнику. Мене ж “він” стомив унаслідок чого був проданий * (занадто рано).

Адреса магазину: De-parfum.com.ua

Менеджер інтернет-проектів

Trilan.ua | Маркетинг агентство повного циклу

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год

03.2012 - 03.2013

Відкрита філія з нуля, не самостійно. Основний пул клієнтів у кейсі SEO, що дозволило мені фактично отримати SaaS модель та спокійно прогнозувати динаміку чи очікування за коштами. Продавав так само: розробку сайтів, контекстну рекламу та СММ канал.

Результатом даної стратегії стала 1 позиція серед 7-х моїх колег – продавців. Щонайменше 2 з них були серйозними суперниками.

Менеджер з продажу

Детективна Агенція «КРАТОС»

Охрана и Безопасность

1 год 9 месяцев

03.2010 - 12.2011

Середня результативність продажів: детектива, ПЦН, охорони підприємств та особистої охорони. Продаж супроводу вантажів, цінностей. Особистих водіїв із "навичками".

Менеджер з корпоративних продаж

SMT | B2B | Комп'ютерні комплектуючі

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 4 месяца

09.2008 - 01.2010

Перша робота в B2B та продажах в цілому. ТОП - 1 протягом першого року роботи у відділі з 4 - х осіб. На прицінці роботи володів серйозним портфелем B2B клієнтів, які робили закупки регулярно.

Завдяки цьому місцю роботи до цього часу розбираюся в HW частини комп'ютерів та комплектуючих, серверного обладнання.

Консультант з продажу

Уркаїна диплом

Консалтинг / Аудит

2 года 1 месяц

07.2006 - 08.2008

Здійснював прийом замовлень, розподіляв за виконавцями, контролював якість, відтворював взаєморозрахунки. Відкрив кілька офісів компанії.

Учился в 3 заведениях

Kharkiv School

Підвищення кваліфікації

Харків, 2016

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

МЕНЕДЖМЕНТ ПІДПРИЄМСТВ

Харків, 2011

Інститут філософії імені Г. С. Сковороди Національної академії наук України

Социологія

Харків, 2009

Владеет языками

Английский

продвинутый

Греческий

базовый

Русский

родной

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Поглиблений аналіз взаемозв'язків та важливості

Дистанційно, 2022

Картування впливу


Значення картки потоку


Аналіз Кано

Wordpress web - master

Харків, 2021

SEO specialist

Харків, 2021

Product owner School

Харків, 2018

Agile - Scrum.

Харків, 2018

Project manager School

Харків, 2017

Oлександр

Product owner

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса, Харьков

34 года

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 1 месяц назад